| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zgody:D - 04/01/2004 21:57
A mi sie mazy zgoda z klubem z Serie C Giulianova..jest to bardzo maly klubik...i bardzo male miasteczko..ale znam kilka osob i uwazam ich za konkretnych ludzi
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Zgody:D - 04/01/2004 22:48
Hehe to do kogo wysyłamy sms z propozycją zgody 
A na powaznie, to... jeżeli wogule mielibysmy miec zgode z kims poza Legia to jakis klub z Holandii by mi się widział Niektorzy sa niezli wariaci a i przy okazji odwiedzin mozna by bylo zakupy zrobic
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
Odp: Zgody:D - 04/01/2004 22:49
Napewno z jakąś ekipą z Bałkan tj.Partizan, Hajduk albo jakaś Turecka lub Rosyjska , chociaz lubie również Grecki Olimpiakos Pireus i AEK Ateny.
|
Młode Wilki
|
|
|
|
Odp: Zgody:D - 04/01/2004 22:53
chlopaki ja mysle (?) ze nie powinnismy sie zastanawiac z kim chcielibysmy miec zgode , tylko KTO CHICAL BY MIEC ZGODE Z NAMI.... jezeli sadzicie ze nikt, to trzeba sie zastanowic co nalezy poprawic aby to jakis inny klub chcial miec z nami zgode.... !
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: Zgody:D - 04/01/2004 23:00
Maly_ps - swiete słowa. Napewno kazdy by tak wolał, ale skąd mają kibice z Europy kojarzyć Pogoń skoro nie gramy w pucharach europejskich?
Fakt, że ostatnio w Szwecji niektórzy zaczęli już kojarzyć Pogoń. Ale sam wiesz zresztą dobrze, kto tam był i jak to wszystko wyglądało. Moim zdaniem nie tędy droga. A jedyną drogą pokazania się w Europie są po prostu mecze w puefa (oczywiscie Pogoni, a nie Legii). Szkoda że w tym roku nasi kopacze odpuscili puchar polski :/
P.S. Mam nadzieje ze juz niedlugo europa usłyszy o NAS i to nie za sprawą zgody z Legią
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zgody:D - 05/01/2004 20:28
> - Partizan Belgrad
- PSG
- Lazio Rzym
- Manchester Utd.
- Sanotos
no fuck :~( , Malutki możesz nie kopiować moich postów ? to jest żałosne , napisz coś swojego please peace
[Ostatnio edytowane przez KopaN - FixBLast: 2004-01-05 20:31]
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|