| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jakie jest wasze zdanie na .... - 04/01/2004 16:17
a piliście piwo ,,Atom" ??
Kiedyś zdesperowani wpadamy do ,,Grosza Polskiego" ze 1,50 w kieszeniu i kupujemy ciepłe piwko - Atom 
Jedynie 1,49 puszka.
Smakuje jak chleb z masłem 
A co do Stettinera - pierwszy raz w wakacje na plaży zobaczyłem i pomyślałem ,,musze to mieć "
Kupiłem i wypiłem ale już nigdy więcej nie kupie 
A najlepszym piwem jest Bosman Red
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jakie jest wasze zdanie na .... - 04/01/2004 18:21
> > najlepszy jest Liedl , piwo tylko 90 ileś groszy 
79 groszy + 40 groszy
> kaucji. Piwo dobre. Osbiście wole Fasberga (1,49 - 1,55 zł, Biedronka) oraz Van
> Pury (1,29 zł, Kerfur [ale w Sylwestra była przecena na 0,99 zł to kupiliśmy 2
">).
Van pury sa de besciaki , ale u nas w Wawie strasznie drozeja jeszcze niedawno 1.35 a teraz juz 1.49 SKANDAL
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
|
Odp: Jakie jest wasze zdanie na .... - 04/01/2004 18:27
Jurand jes tez calkiem całkiem, kiedys nsie nam trafiło w monololu obok kwaka na bramie krolewskiej male warki strong za 99gr pelen wypas nawet nie byly przeterminowane a aprops biedronki mam cos dal was wielibicieli tago zacnego sklepu :http://www.kurde.pl/flash/motyl.html?PHPSESSID=ceb7dcb354d5e2f7c1720bfb3a8f8adc prosze administracje o wyrozumiałeośc z tym linkiem
|
na dobre i na złe
|
|
|
|
Odp: Jakie jest wasze zdanie na .... - 04/01/2004 18:40
> A propo piwa... to kupilem w
> Kolobrzegu w tamtejszje Biedronce, cos takiego jak Kruger za 0,99zł. Mialo to
Smakowalo jak.... nie one nie smakowalo..
ale ty niekumaty jesteś przecież przed świętami to nawet Hools'ów Łącznościowca można było z Krugerem w ręku zobaczyć - jeden DziadoMiot nawet chciał dziada pobić za to że ten Krugera Hoolsom wylał 
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jakie jest wasze zdanie na .... - 04/01/2004 18:42
> > jesli chodzi o browary to jak sie ma malo kasy to polecam litrowe PIWO MOCNE
> (
> bomba)w plastikowych butelkach ktore kosztuje cos kolo 3 zlotych
A idz ty w
> chuj z tym piwem 
hej Westman co ty chcesz od tego Piwa nie jest drogie i w smaku tez calkiem niezle napewno Sanbal poprze kandydature tego piwa
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Jakie jest wasze zdanie na .... - 04/01/2004 18:47
bober 
Pamietam kiedys jak byłem w WWA to kupilismy takie (wiadomo brak funduszy a najebać sie trzeba ) Wypiwszy łyka (!!) stwierdziłem, ze ,,jest niedobrze" ale najebać sie trzeba wiec wypiłem z wielkim niesmakiem i poszliśmy za ostatnie grosze kupić ,,Nasze piwo".
Ono sie chyba Mocne nazywa czy jakoś tak. Litrowe w plastikowych butlach 
I jest jeszcze PILSENER taki sam ) - Ale z dwojga złego polecam Mocne (chyba 11% czy jakoś tak dużo jak na piwo )
Ale i tak najelpszym piwem z jakim sie spotkałem jest Heineken (ale kosztuje 4 zł przeszło ;[ )
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
Odp: Jakie jest wasze zdanie na .... - 04/01/2004 18:50
A wiec tak Ganja man nie denerwuj sie tak...przeciez sie wpisalem![:]](grafika/emoticons/krzywy.gif)
A jezeli chodzi o sklepy to na Bandurskiego jest taki sklepik..gdzie wpadlismy z kolesiamy przed turniejem..i nasze oczy przykula butelka z napisem "Mocny browar - tani towar. Mowisz i masz" smakuje jako tako..a Kerfurze polecam cos dla zmotoryzowanych.. piwo "Super mocne" smakuje jak prosto z rafinerii...oraz cos dla ludzi o mocnej watrobie...wodka "Master" pol litra albo litr (juz nie pamietam ) kosztuje jedyne 12 zl!!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Jakie jest wasze zdanie na .... - 04/01/2004 18:53
no wlasnie Westman o to chodzi ze jak brakuje funduszy co zdarza sie dosc czesto ze jak mam wydac 3 zlote za Zywca lub Debowe Mocne to wole kupic za 3 zlote PIWO MOCNE 1 LITR i wyobrazam sobie ze pije Zywca chociaz tez mam nie najlepsze wspomnienia do tych mocnych ai jeszcze dobre sa PIlsener w puszce ktorego mozna dostac w Realu tez w miare tanie!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-