| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowo roczne postanowienia :) - 02/01/2004 23:40
> bede musiał jakiś trunek zastępczy znaleźć 
Polecam tequile.
Troche droga, ale za to dobra (i mocniejsza od wodki )
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowo roczne postanowienia :) - 03/01/2004 00:07
no ja mam jeszce jedno postawnowieni nowo roczne odebrać koszulke od MW ale sie jakoś nie moge zebrać neiche mi sie jechać do Szczecina wjec jak to postanowieni na nowy rok to mam cale 360 pare dni nie no spoko kiedyś odiobre postam sie w tym miesiacu hahah hlemut możesz sobie ją ponosić i jakoś nikt mi nieche uwierzyć w to ze przestaje pić wódke !!
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowo roczne postanowienia :) - 03/01/2004 01:23
> chciałbym żeby Pogoń wróciła do 1 ligi i żebyśmy my kibice Pogoni powrócili do
> Polskiej elity kibiców.pozdro
oooooo to pierwsze jest mi naprawde obojetne.... ale w 100% zgodze sie z Toba w drugim postanowieniu,mianowicie chcialbym zeby dziedzinie hools i ultras Pogoń przodowala w Polsce a nawet w europie nawet niewiecie jak bardzo bym chcial...... pozdro.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Nowo roczne postanowienia :) - 03/01/2004 01:27
>
>rzucic szlugi ?? nic prostszego, robilem
> to setki razy 
>a w temacie to zaliczyc wyjazdy do Gdyni i Krakowa
Moim
> zdaniem kazdy powinien wziac sobie do serca postanowienia Harlema.
Dodalbym
> tylko jeszcze Bielsko - Biala i Chorzow

a ja dodam do tego Konin i Wrocław.ale fakt najcierzej bedzie w Chorzowie......uhhhhhhh.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|