| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Uprawiacie sporty ? - 29/12/2003 09:54
> Ja mam zamiar isc na AWF (albo IKF..jak kto woli) po liceum
No to powodzenia!!!! zacznij pozadnie treznowac... bys mial pewnosc ze sie dostaniesz...
|
Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Uprawiacie sporty ? - 29/12/2003 11:17
Po za pilka nozna, gram w kosza moim sukcesem jest to, ze nauczylem sie robic wsady i pare trikow. (ale teraz jest zimno wiec mam przerwe) [Ostatnio edytowane przez Shaq: 2003-12-29 11:18]
|
Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
|
|
|
|
Odp: Uprawiacie sporty ? - 29/12/2003 11:53
szachy , warcaby , pici polo na małe , gra w pchełki , kulki , krykiet , ping - pong itd.
dodam tylko , że we wszystkich sportach jestem mistrzem
acha , jeszcze rok temu skakałem z Małyszem i (nie bede skromny) nawet go pobijałem o 10 metrów , ale jakoś nie chciało mi się skakać dalej
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Uprawiacie sporty ? - 29/12/2003 12:59
Borsuk ja nie jestem na IKF w Szczecinie, ale wiem cos nie cos i jak chcesz tam isc to sie boj Biochemii i Anatomii a nie tam Biologii 
A testy sprawnosciowe to banał jakich malo
|
|
|
|
|
Odp: Uprawiacie sporty ? - 29/12/2003 13:01
borsku testuuf nie musisz sie obawiac, biologii tez, ewentualnie anatomii ale nie jest tak strasznie jka niektórzy mówia,trzeba byc sprawny bardzo ogólnie na same zajęcia takie jak lekkoatletyka czy gimnastyka (szczególnie gimnastyka )
|
na dobre i na złe
|
|
|
|
Odp: Uprawiacie sporty ? - 29/12/2003 13:15
> borsku testuuf nie musisz sie obawiac, biologii tez, ewentualnie anatomii ale
> nie jest tak strasznie jka niektórzy mówia,trzeba byc sprawny bardzo ogólnie na
> same zajęcia takie jak lekkoatletyka czy gimnastyka (szczególnie gimnastyka
> )
Te testy to jedna wielka sciema podobno... w tym roku ludzie gadaja ze liczyla sie tylko srednia ocen... i jako takie wyniki z testow (czyli wystarczylo dobiec do mety)... no a nauka tutaj... na IKFie.. slyszalem opinie ze poziom gorszy niz Technikum... no coz ja si enie zgadzam... od czasu do czasu trzeb asi epouczyc... a to jak te od czasu do zasu wyglada dowiemy sie po sesji w styczniu hehe
|
Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Uprawiacie sporty ? - 29/12/2003 14:08
po pierwsze Borsuk - jako zawodnik grajacy w jakiekolwiek druzynie ktora jest zarejestrowana do OZPN bedziesz mogl isc na IKF ( a nie AWF - bo takie nie ma w szczecinie ) bez jakich kolwiek egazaminow....
wiec nie pekaj , a z utrzymaniem sie tez nie jest najgorzej , wielu moich kolegow , w sumie jelopow jakos sobie tam radzi
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Uprawiacie sporty ? - 29/12/2003 15:31
Maly moi kumple grali w Stali Stocznia w podstawowym skladzie i musieli normalnie zdawac egzamin w tym roku to bylo.Teraz juz chyba tak nie ma ze takie cos Cie zwalnia.Znaczy mowili ze w razie co jakby sie nie dostali to trener moze costam podzialac, ale tylko tyle.A egzaminy na IKF to jakies smieszne czasówki zwinnosciowe,brzuszki na czas,skok w dal z miejsca i 1000 m.W sumie bardziej patrza na oceny z tego co wiem a egzaminy sa po to sprawnosciowe bo jak byl sam konkurs swiadectw sie dostawali czasami ludzie po 100-120 kg co biegac nie umieja i po byle rozgrzewce juz sa fioletowi Jak sie ma w miare dobre oceny (ja mialem cos srednia kolo 4 ze swiadectwa i sie dostalem) i mniej wiecej sie jest sprawnym tzn.zmiesci sie w limitach to na luzie na IKF mozna sie dostac.
Ale i tak AWF Poznan lepszy
|
|
|
|
|
Odp: Uprawiacie sporty ? - 29/12/2003 15:47
Ja napierałem zawsze w kosza, ale tylko dlatego, że nie było na SKS-ach w moich szkołach nożnej.. Zresztą w kosza można było fajnie pofazować. Jakieś tam osiągnięcia mieliśmy jako juniorzy oczywiście, ale zawsze byliśmy tak zajebani, że nie pamiętam Tylko w pamięci mi utkwił turniej zachodniopomorskiej koszykówki w Reptowie, zajeliśmy tam 3 miejsce, byliśmy 3 dni i nie wiem jak to sie stało, że wogóle coś wygraliśmy, bo melanże były 24 na dobe
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|