Odp: Antoni Ptak - 27/12/2003 11:56> > ja pierdole co za cep z tego Legia-pogo. czemu nie wzmocni? a po chuj ma > wzmacniac narazie i tak ma lidera. a co do krzeselek to sami je sobie kurwa > rozjebaliscie to na chuj teraz marudzicie ze ich nikt niechce naprawic. >
Dlatego mi nie przeszkadza że na dole 12 nie ma krzesełek.. przynajmniej > jest jak przejść czy coś zorganizować. no mi tez bardziej sie podoba niz bylo....
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
Od kiedy jesteś na tym forum to bez przerwy rzucasz bluzgami w innych użytkowników , trochę mi ciebie żal
Czy są tu jakieś służby porządkowe ? Wydaje mi się , że powinno się cos robić z tekimi użytkownikami , tylko zaśmiecają forum bezsensownymi postami , tematami i co najważniejsze bluzgami w każdym poście
Odp: Antoni Ptak - 27/12/2003 18:09> Mam jedno pytanie jak antoni patak ma tylek asy to dlaczego Pogońi niewzmocni > jakimis zawodnikami z 1 ligi .I jeszcze jedna kwestia antoni ptak mowi o > rozbudowaniu stadionu a nawet niewyremontował krzeselek na sektorze 12-11
HAHAHA ILU PREZESÓW OBIECYWAŁO ULEPSZENIE STADIONU
Gdyby dotrzymywali słowa to byśmy mieli KURWA NOWE CAMP NOU
Odp: Antoni Ptak - 28/12/2003 15:19
Nie spac,zwiedzac...gwalcic i rabowac. czyli tzw. melanz niebieskiego passata w Belchatowie.
NIe wzmacniamy skladu, bo my chcemy druga lige!!!
Odp: Antoni Ptak - 15/05/2006 11:23
To że A.Ptak zaskakuje Nas wszystkich swoimi decyzjami i fochami jest już od dawna wiadome. Ale po przeczytaniu artykułum w Gazecie pl; wiem że to jest rodzinne i ma to w genach. Oto co zrobił jego brat Edward w Śląsku Wrocław. " Po zakończeniu meczu ;zwycięzkiego zresztą trener Tarasiewicz powiedział na konferencji prasowej dosłownie dwa słowa i opuścił ją pospiesznie. Na koniec dodał że wszelkie pytania dotyczące jego zachowania proszę kierować do Pana Ptaka.
Właściciel wrocławskiego klubu Edward Ptak wyjaśnił na korytarzu klubowego budynku przyczyny reakcji Tarasiewicza. -Piłkarze nie chcieli zbierać kamieni; nie pomogli w porządkowaniu terenu stadionu i dlatego nie dostaną miliona złotych za ewentualny awans do ekstraklasy. Poprosiliśmy aby zbierali kamienie i powinni to zrobić a oni mnie zlekceważyli. Mają grać a kiedy jest taka potrzeba to zbierać kamienie. Myślą tylko o pieniądzach".
No coment Na szczęście w Szczecinie mamy MOSiR
Odp: Antoni Ptak - 15/05/2006 14:32
Niezly wywiad jest tez w Głosie Ptaszysko chyba skruszalo na stare lata i postanowilo odsunac sie od rzadzenia w klubie.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763368762 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.