| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sonda - na Najlepszego ..... - 20/12/2003 21:44
> > sorry kozuch , masz racje , Heniek gral dobrze ale nie najlepiej - najlepszy
> byl
> Herman Dziurowal z Tacy Mielec!!! 19 bramek i 14 asyst ! to jest ziom!
Nie
> moge poprostu hehehe
Ale wg mnie najlepiej ze wszystkich grał
> Przemek Gdyk z Przemytnika Kołbaskowo - 30 goli w 15 meczach i do tego 22 asysty
> !!
masz racje ze Przemek z Przemytnika strzelil wiecej bramek, ale Herman nie ma prawej nogi!!! jak na zawodnika jedno noznego wynik jest po prostu nie do przegiecia ! daltego wlasnie jestem za przyznaniem nagrody wlasnie temu panu !
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sonda - na Najlepszego ..... - 20/12/2003 22:21
nie bede zakladal nowego tematu wiec wyniki na najlepszych pilkarzy i trenerow i druzyne wg "pilki noznej " wkleje tu :
Jacek Krzynówek (1.FC Nürnberg) został wybrany najlepszym polskim piłkarzem 2003 roku w plebiscycie tygodnika "Piłka Nożna".
Marcin Nowacki (Odra Wodzisław Śląski) został uznany odkryciem roku, a Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - najlepszą drużyną ostatnich 12 miesięcy.
Nie przyznano tytułu trenera roku. Wyróżniono natomiast szkoleniowca Górnika Łęczna Jacka Zielińskiego.
W dwóch nowych klasyfikacjach "PN" zwyciężyli przedstawiciele Dyskobolii - Zbigniew Drzymała (działacz roku) i Dušan Radolský (obcokrajowiec roku).
27-letni Krzynówek był według trenera kadry Pawła Janasa najrówniej grającym piłkarzem reprezentacji w tym roku. Wystąpił w dziesięciu spotkaniach, będąc podstawowym graczem linii pomocy.
Krzynówek bardzo dobrze spisuje się także w drugoligowym zespole Nürnberg. W 14 meczach zdobył osiem goli, co daje mu miejsce w czołówce klasyfikacji strzelców. Niestety w ostatnich meczach rundy jesiennej nie mógł wystąpić, ponieważ w spotkaniu z VfL Osnabrück (7 grudnia) doznał zerwania więzadła pobocznego prawej kostki.
22-letni Nowacki gra w Odrze od 2000 roku. Okazał się objawieniem rundy wiosennej, a dobrą passę kontynuował także jesienią. Zdobył trzy bramki i asystował przy sześciu trafieniach kolegów. W tym roku debiutował w reprezentacji młodzieżowej, a w meczu eliminacji MME ze Szwecją zdobył bramkę.
"Piłka Nożna" postanowiła nie przyznawać głównej nagrody w kategorii trener roku. Wyróżniono natomiast szkoleniowca Górnika Łęczna Jacka Zielińskiego, który wprowadził ten zespół do ekstraklasy. Górnik rewelacyjnie spisywał się początku rundy jesiennej. Później przyszły słabsze mecze ale i tak czwarte miejsce na półmetku rozgrywek należy uznać za duży sukces zespołu z Łęcznej.
Uznanie Dyskobolii Grodzisk Wielkopolski za najlepszą drużynę roku nie jest niespodzianką. Pod wodzą trenera Bogusława Kaczmarka Dyskobolia zdobyła wicemistrzostwo Polski, ale największe sukcesy nadeszły, gdy zespół objął słowacki szkoleniowiec Dušan Radolský. W Pucharze UEFA Dyskobolia wyeliminowała berlińską Herthę i Manchester City FC, a Sebastian Mila, Grzegorz Rasiak i Andrzej Niedzielan z powodzeniem występowali w reprezentacji.
Radolský został wybrany obcokrajowcem roku, a prezes i właściciel Dyskobolii Zbigniew Drzymała działaczem roku.
Nagrody zostały wręczone laureatom w sobotę podczas Piłkarskiej Gali 2003 w stołecznym hotelu Marriott.
Lista nagrodzonych i nominowanych:
Piłkarz Roku 2003: Jacek Krzynówek (1.FC Nürnberg); nominowani: Sebastian Mila, Andrzej Niedzielan, Grzegorz Rasiak (wszyscy Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski), Maciej Żurawski (Wisła Kraków)
Trener Roku 2003: wyróżnienie Jacek Zieliński (Górnik Łęczna); nominowani: Paweł Janas (reprezentacja), Henryk Kasperczak (Wisła Kraków), Edward Klejndinst (U-21), Stefan Majewski (Amica Wronki)
Odkrycie Roku 2003: Marcin Nowacki (Odra Wodzisław Śląski); nominowani: Piotr Brożek (Wisła Kraków), Damian Nawrocik (Lech Poznań), Adrian Sikora (Górnik Zabrze), Radosław Sobolewski (Dyskobolia)
Działacz Roku 2003: Zbigniew Drzymała (Dyskobolia); nominowani: Bogusław Cupiał (Wisła Kraków), Krzysztof Dmoszyński (Wisła Płock), Janusz Filipiak (Cracovia), Marek i Zbigniew Koźmińscy (Górnik Zabrze)
Obcokrajowiec Roku 2003: Dušan Radolský (Dyskobolia); nominowani: Batata (Pogoń Szczecin), Dickson Choto (Legia Warszawa), Ivica Križanac (Dyskobolia), Stanko Svitlica (Legia)
Drużyna Roku 2003: Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski; nominowani: Górnik Łęczna, Polska U-19, Polska U-21, Wisła Kraków
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Sonda - na Najlepszego ..... - 20/12/2003 22:48
>masz racje ze Przemek z Przemytnika strzelil wiecej bramek, ale Herman nie
> ma prawej nogi!!! jak na zawodnika jedno noznego wynik jest po prostu nie do
> przegiecia ! daltego wlasnie jestem za przyznaniem nagrody wlasnie temu panu !
Ale Przemek ostatnio stracił połowe lewej części ciała i nie ma też oka i połowy ręki !!
Ale co prawda Herman zasłużył bardziej. A fajnie jeszcze grał Marian Grzbiet z PKS Wyrzęcin - 16 goli i tyle samo obronionych karnych !!
Ach..... tylu jest dobrych piłkarzy
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
Odp: Sonda - na Najlepszego ..... - 20/12/2003 22:56
> >masz racje ze Przemek z Przemytnika strzelil wiecej bramek, ale Herman nie
> ma prawej nogi!!! jak na zawodnika jedno noznego wynik jest po prostu nie do
> przegiecia ! daltego wlasnie jestem za przyznaniem nagrody wlasnie temu panu !
>
Ale Przemek ostatnio stracił połowe lewej części ciała i nie ma też oka i
> połowy ręki !!
Ale co prawda Herman zasłużył bardziej. A fajnie jeszcze grał
> Marian Grzbiet z PKS Wyrzęcin - 16 goli i tyle samo obronionych karnych
> !!
Ach..... tylu jest dobrych piłkarzy 
Za mocni jesteście Temat tragiczny
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sonda - na Najlepszego ..... - 21/12/2003 00:27
widze ze wszystkim sie udzielila juz świąteczna atmosfera 
ale ja jestem za - wyobraznie trzeba czasem potrenowac 
a co do pilkarzy
1 liga :
Ouadja ( magiczna liczba 1000 podan w poprzek boiska i do tylu w tym sezonie, hehe ja nikt inny )
Gubiec (za magicznego gola )
2 liga :
Drumlak ( za rowna forme i niezle teksty, w ogole za cala jego niewinnosc i niezyczliwych mu ludzi)
reszte przemilcze bo mi nic do glowy nie przychodzi
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sonda - na Najlepszego ..... - 28/12/2003 20:45
> 1 liga :
1).Svitlica
2).Mila
3).Bugała ( miał udział w każdym golu strzelonym
> przez łęczną )
2.liga
1).Batata
2).Wyparło
3).Bania /
> Bugaj
Trenerzy:
1 liga : Radolsky / Żurek
2 liga : Baniak / Mroziewski (
> jagiellonia)
|
POGOŃ-LEGIA dwa bratanki i do piłki i do szklanki
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sonda - na Najlepszego ..... - 29/12/2003 13:04
> 1 liga mój stary który mi kupił nowego kompa 
2 liga mój pies który spłodził
> 11 szczeniaków 
Hehe nooo takie typowanie to rozumiem  
Heh tak wogole to witam wszystkich z moim pierwszym postem. Pozdrawiam wszystkich i zycze udanej Sylwestrowej zabawy!
|
Chcesz być wielki? Bądź mniejszy od wszystkich... Św. Efrem Syryjczyk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sonda - na Najlepszego ..... - 29/12/2003 18:17
KopaN - FixBLast i zoe dziekuje za tak wspaniałe powitanie odrazu lepiej hehe...
zoe z to flaga to nie przeszadzaj duuużo ludzi ma taka flage jaka masz aktualnie terza wiec zmien na moja hehehehe... pozdrawiam
Wy naprawde co tydzien robicie rankingi najlepszego piłkarza??
|
Chcesz być wielki? Bądź mniejszy od wszystkich... Św. Efrem Syryjczyk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|