Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
RosSi
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8197 dni

Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 16/12/2003 17:16
acha , wiem , bylo cos takiego , tylko nazwy nie moglem skojarzyc :D

to bylo extra :P

Hanki
Kibic
Na forum od 8382 dni

**

Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 16/12/2003 17:18
Taaa ci bracia Tashibana byli zamocni, jak w jakimś odcinku grali mecz i jeden skoczył drugiemu na nogi i się odbił na (jak to w kreskówce wyglądało) jakieś kilkanaście metrów w górę, później "skakał" sobie po poprzeczce i walnął bramkę. To dopiero było maxymalne przegięcie.
Ale jedno, co zapamiętałem najbardziej z tej bajki było to, że jak już Nankatsu grali mecz finałowy z tą drużyną, w której grał ten jego rywal (nie wiem jak mam to napisać), to mecz ciągnął się przez kilkadziesiąt odcinków, w sumie mi się wydawało, że przez ponad połowę całej serii. No ale cóż, jak to ma się szybko odbyć, skoro w jednym odcinku many biegnie od jednej bramki ledwie do połowy boiska...;)

Llibertat per a Catalunya!
ganja man
*zablokowany
Na forum od 8192 dni

Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 16/12/2003 17:19
> pojebany temat !! taka jest moja wiedza

widzisz zoe jednak chlopakom temat sie podoba. powspominac mozna troche. a ty odrazu taki wulgarny:)

FLN
Kibic
Na forum od 8140 dni

Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 16/12/2003 17:23
fajny temat.ta bajka to byla moja ulubiona bajka w mlodosci.

Borys
Kibic
Na forum od 8174 dni

Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 16/12/2003 17:33
qrde nie pamietam za bardzo tej bajki ale wiem ze spooro godzin spedzilo sie przy pegasusie grajac w Czubase :D

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
RUSH
Kibic
Na forum od 8159 dni

Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 16/12/2003 17:35
Ta bajka chyba na poloni 1 leciala kiedys,mogli by ja znow powtarzac:)wiem ze jakis czas temu na poloni1 leciala kolejna super japonska bajka-gigi :)kto to pamieta ,tak w ogole kiedys to sie tylko polonie 1 ogladalo-dajmos,kapitan hawk,druzyna a,mc gyywer,gigi, yattaman :)sporo tego bylo ,to byly czasy a dzis jakis cartoon network pojebany :)

henieq
Kibic
Na forum od 8497 dni

Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 16/12/2003 17:36
heh nie zapomne ich magicznych strzałów :sokoła tygrysa jastrzebia i nie wiem czego jeszcze...jak "godziro" trenowłstrzały w wodzie i miał takiego trenera pijaka hahahah, a tsubasa to uderzałchyba do siostry takiego co na serce padłna meczu sie zwałchyba kisugi czy jakos tak... fajny był jeszcze taki 3 bramkarz straszny gubas całą bramke zasłąniał...a co do iszizakiego to kiedys strzelił samobuja z piątki... lul? hah

na dobre i na złe
Obrazek gif wstawiony na forum
seeedzik
Kibic
Na forum od 8129 dni

Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 16/12/2003 17:36
heh ,no ale dzidzi to juz wogole bylo przegiecie , jak zobaczyl biale majteczki to dostawal speeda jak cholera :D i gral chyba we wszystko

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Helmut
Moderator*
Na forum od 8323 dni

Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 16/12/2003 17:37
zajebisty temat :)
no Tsubasa hehe.... do dzisiaj mam wszystkie odcinki na kompie (szkoda że po japonsku :P )... ale w sumie nigdy go nie lubiłem... (Tsubasy) za to Kojiro to był ziom :D no i do tego Wakabayashi i bracia Toshibana... najlepszy motyw to podwójny strzał Toshibanów no i parady Wakabayashiego

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
ekil
Kibic
Na forum od 8186 dni

Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 16/12/2003 17:48
Dla mnie Bracia Taszibana the best !!!!!!!! a ich technika :] hehe wraz z misakim,tsubasą i kodzirem to najlepsi zawodnicy !!;D

RUSH
Kibic
Na forum od 8159 dni

Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 16/12/2003 18:01
Jak tak dalej pujdzie to bedzie gadka o smerfach ,gumisiach ,mis koralgor :)to bylo cos ,mis uszatek ,ciuchcia-kulfon i monika, ma sie pamiec :)

max_dal
Kibic
Na forum od 8178 dni

Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 16/12/2003 18:07
Kuźwa Harlem ty się faktycznie uwziąłeś na tego Che... i na czerwone flagi :P:P
A tak do tematu to pamiiętacie braci Tashibana albo jak potem z reprezentacją japoni na mistrzostwa pojechał...
Tylko jebnięte było troszke to żę jak grali to boisko było podgórkę... Biegnie biegnie i dopiero z oddali wyłania się bramka... Ale itak to jedna z najlepszych bajek...

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Mick
Kibic
Na forum od 8161 dni

Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 16/12/2003 18:09
RUSH dobry pomysł ale zapomniałes o Reksiu, Kreciku i co tam jeszcz ... :P

Obrazek jpg wstawiony na forum
RosSi
Kibic
Na forum od 8197 dni

Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 16/12/2003 18:29
czy ktos wie skad można sciągnać tą pioseneczekę z tsubasy ?? :D
to był hit :D:P

RUSH
Kibic
Na forum od 8159 dni

Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 16/12/2003 18:33
Reksio to bylo cos :)co tam jeszcze mamy ,bolek i lolek (lolek :)jak to brzmi w dzisiejszych czasach),strazak ham-ale to juz troche puzniej ,a pamietacie jak ten co gra norka w miodowe lata mial jakis program i tam byl taki sztuczny pies i on z nim gadal-chyba pan kracy sie nazywal :)

kawek
Kibic
Na forum od 8223 dni

Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 16/12/2003 18:33
Najlepsze było to ze czasami było tak ze Tsubasa przez cały odcinek biegł do bramki,albo jak wisiał w powietrzu 30 minut.zajebisat bajka :)

krls
Kibic
Na forum od 8143 dni

Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 16/12/2003 18:37
fajny filmek był

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
ganja man
*zablokowany
Na forum od 8192 dni

Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 16/12/2003 19:09

> ,a pamietacie jak
> ten co gra norka w miodowe lata mial jakis program i tam byl taki sztuczny pies
> i on z nim gadal-chyba pan kracy sie nazywal :)

to nie norek to prowadzil tylko ten stary dziad z klanu co ma alcchajmera

Westman
Kibic
Na forum od 8249 dni

Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 16/12/2003 19:25
Helmut - jak masz na kompie bajki Tsubasy to wrzuć je gdzies na serwer ;) - chętnych do ściągniecia zapewne nie brakuje :D

A wie ktoś skąd można ściągną YattaMana ?? bo to była moja ulubiona bajka :D (Fajna szmula była w tych co chcieli zabić Yattamana :P)

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
KMT
Kibic
Na forum od 8172 dni

Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 16/12/2003 19:30
buahaha:D Bez kometarza:D Temat zamocny podobnie jak bajka:D

Bądz dumny z tego kim jesteś...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772565527 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005