Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> angielscy inteligenci << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Mick
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8161 dni

Odp: angielscy inteligenci - 07/12/2003 21:32
z całą pewnością amerykanie są głupsi, koleżanka mi opowiadała że gdy powiedizała że jest z Polski (była wdety w Ameryce w stanie Floryda) to w odpowiedzi usłyszała "czy to jest miasto na północ od Kalifornii?" --- to jest autentyk!!! amerykanie są dość tępi :D [Ostatnio edytowane przez Mick: 2003-12-07 21:42]

Obrazek jpg wstawiony na forum
Boberek
Kibic
Na forum od 8321 dni

**

Odp: angielscy inteligenci - 07/12/2003 21:43
niestety Westman tym razem nie potrzebnie sie unosiles bo nie masz racji. bo mam kolezanke 4 lata starsza ktora jest w Angli na praktykach i jak pisze do mnie to niestety teza ze anglicy nie blyszcza intelektem jest prawda........Mysla ze jak maja najdrozsza walute w Europie to sa mocarzami.:)

Jay-J Fajna calkiem "mala" sygnatura . Widac ze skromnosc to twoja najlepsza cecha :) [Ostatnio edytowane przez boberek: 2003-12-07 21:46]

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
seeedzik
Kibic
Na forum od 8129 dni

Odp: angielscy inteligenci - 07/12/2003 21:44
Nie mam zamiaru bronic anglikow czy amerykanow ,ale czy kazdy spytany polak bedzie wiedzial gdzie jest powiedzmy azerbejdzan czy ja wiem sri lanka ?? bo to jest dla anglikow jak polska z dalekiego wschodu ,trzeba zauwazyc ze polacy maja zajebiscie wysokie zdanie o samych sobie zajebiscie(co nie umniejsza faktu ze w gazecia takie walki to niecodzienna sprawa nawet w polsce ,choc nie wiem bo super ekspresu nie czytam)

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
MiSiEk_sz-n
Kibic
Na forum od 8122 dni

Odp: angielscy inteligenci - 07/12/2003 21:50
anglicy to banda pierdolonych rezusów tak samo jak polska policja!!!!!!!!!!!

LADS FROM SZCZECIN nasze chasło prosto brzmi "dokad siły nam zostanie - my żyjemy by sie bic - po nas przyjda tez nastepni - beda zyli tak jak my "
Gaca
Kibic
Na forum od 8665 dni

**

Odp: angielscy inteligenci - 07/12/2003 21:52
seedzik ale nie porównuj jakiejś tam sri lanki do Polski . Polska jest ich partnerem z NATO , walczy razem z nimi w Iraku , niedługo ma wejść do UE . A przeciez my z taką Sri Lanką to nie mamy nic wspólnego !!

seeedzik
Kibic
Na forum od 8129 dni

Odp: angielscy inteligenci - 07/12/2003 21:57
a skad herbate bierzemy :) nie ta granulowana :) no moze sri lanka to drastyczne porownanie :) ale w swiadomosci anglikow jestesmy takim zerbejdzanem(co chyba swiadczy o ich glupocie wiec nie wiem po co to pisze(sic!!) )

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
W F H
Kibic
Na forum od 8728 dni

Odp: angielscy inteligenci - 07/12/2003 22:05
> Ale mi sie z was brechtac chce - nie z Anglików z was.

Chociaz byliscie
> kiedys w Anglii?? Znacie jakis anglików - nie wydaje mi sie.
Wiec po chuj sie
> udzielacie??
Banda piepszonych głąbów, co usłyszeli od kolegi, że Anglicy to
> idioci i teraz piszą w interecie? Jesteście kurwa powiem wam żałośni.
Nawet
> chuj z tym, że się pomylili, może zrobili to humorystycznie, nawet chuj z tym,
> że są jak wy to mówicie idiotami.
Ale to oni skopią nam dupe w eliminacjjach i
> to oni zagrają w WM2006 - więc śmiejcie się dalej
HAHAHA

Banda kurwa
> półmózgich idiotów......
Szkoda mi w ogóle na was słów.
A ty CHUDY to sam
> siebie przechodzisz w tym momencie....nie wiesz więc nie pisz.
ja mam Westman ciotke w Londynie(kolo stadionu Chelsea i Fulhamu) i bylem tam juz 3 razy.Wrazenia mam moze i fajne ale co do niektorych Angoli to bez komentarza!

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
F G
Kibic
Na forum od 8217 dni

Odp: angielscy inteligenci - 07/12/2003 22:24
Dobrze ze z nimi znowu gramy przynajmniej bedzie sie dzialo jesli chodzi o aspekty poza sportowe:)

K M
Kibic
Na forum od 8992 dni

Odp: angielscy inteligenci - 07/12/2003 22:27
No i proszę, już nas widzą w MS 2006 :) Heh, czekam na ten mecz jak na zaden ostatnio reprezentacji (i na rewanz za '97).

Aha, westman... żeś się zagalopował trochę... może obywatelstwo zmień?

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
RUSH
Kibic
Na forum od 8159 dni

Odp: angielscy inteligenci - 08/12/2003 00:07
Akurat anglicy to moze parza dobrze herbate ale produkcja herbaty odbywa sie glownie w azji i okolicach , dzis w kuby wojewodzkiego byl kevin aiston angol ktory mieszka w polsce od 13 lat i byl calkiem spoko ,wystepuje on takze w programie europa da sie lubic na 2-tam tez jest czasem smiesznie.

Sadu
Kibic
Na forum od 8437 dni

Odp: angielscy inteligenci - 08/12/2003 06:44
> Akurat anglicy to moze parza dobrze herbate ale produkcja herbaty odbywa sie
> glownie w azji i okolicach , dzis w kuby wojewodzkiego byl kevin aiston angol
> ktory mieszka w polsce od 13 lat i byl calkiem spoko ,wystepuje on takze w
> programie europa da sie lubic na 2-tam tez jest czasem smiesznie.

Mnie troche wkurwiał :) Nudziarz.. i bigosu nie lubi :)

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
ganja man
*zablokowany
Na forum od 8192 dni

Odp: angielscy inteligenci - 08/12/2003 09:32
ale wy macie masrane w tych lbach

Cinek
Kibic
Na forum od 8197 dni

Odp: angielscy inteligenci - 08/12/2003 09:35
Mnie troche
> wkurwiał :) Nudziarz.. i bigosu nie lubi :)

hehe Sadu mnie tez troche ziomek denerwowal, a w te jego historyjki bym tak do konca nie wierzył :P
pozdro

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
qbajag
Kibic
Na forum od 8442 dni

**

Odp: angielscy inteligenci - 08/12/2003 10:53

Nigdy nie lubiłem Anglików ale popre tu Westmana.
Polacy to poprostu wyjątkowo inteligentny naród który każdego może oceniać.
Polscy dziennikarze wypisują dużo większe bzdury na łamach naszych gazet.
Polacy na świecie potrafią się skompromitować dużo bardziej niż Anglicy(np. rakiety Roland) ale najważniejsze że możemy się pośmiać z innych, nie?
Ale jak jest rozmowa o nas samych to oczywiście jesteśmy najinteligentniejszym i wogóle najwspanialszym narodem.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
RUSH
Kibic
Na forum od 8159 dni

Odp: angielscy inteligenci - 08/12/2003 12:03
Zeby taka wpadka anglikom zdarzyla sie pierwszy raz to rozumiem ale akurat oni jak i amerykanie znani sa ze swojej nie wiedzy i glupoty ,po drugie to angole nas pierwsi zaatakowali wiec mamy prawo sie bronic ,i nie generalizujmy tu ze polacy sa bardzo madzi bo tak nie jest ,choc idzie ku lepszemu -mam tu na mysli glownie wyksztalcenie ,no tak polscy dziennikarze tez wypisuja bzdury ale nie widzialem jeszcze zeby na miejscu angli stawiali np:usa bo to niebylo by smieszne ale zalosne ,co do rakiet roland to nikt z nas nie wie o co tam chodzilo i napewno sie nie dowie ,poptarz na to z innej strony jak sie anglia rozwija ktora kilkaset lat jes juz wolna a w Polsce masz od 14 lat demokracje ,50 lat marazmu wiec czego ty od nas oczekujesz drugich stanow ?!

borsuk
Kibic
Na forum od 8997 dni

**

Odp: angielscy inteligenci - 08/12/2003 16:57
Jebac Anglie!! mysla ze sa pepkami swiata....Westman mozesz byc ich obronca...ale np. mnie jako Polaka obrazili...

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Zezik
Kibic
Na forum od 8331 dni

Odp: angielscy inteligenci - 08/12/2003 17:47
> a mnie wkurwia to ze w pojebanej szwecji ucza ze to my przegralismy 2 wojne
> swiatowa!"!!!!!!!!! i sie kurwa kluca ,,!!! nawet jebane ksiazki tak pisza!!!!

A co wygralismy??

Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
Westman
Kibic
Na forum od 8249 dni

Odp: angielscy inteligenci - 08/12/2003 19:23
Nie spox - moze zabardzo sie unislem ale znam anglików z Liverpoolu i Londynu (w sumie rodzina :))
I powiem wam, ze zarówno oni jak i duzo, duzo osób które spotkalem nie sa debilami.
Pewnie, ze znajda sie tacy inteligenci z Anglii a w Polsce nie ?
My uwazamy sie za niewiadomo jak intelignenty naród, a czasami w telewizji puszczaj pyt. do ludzi typu ,,Najwyzszy szczyt Polski" albo ,,Z jakim panstwem graniczy Ciechanów" - no to rece sie zalamuja jak ludzie tego nie wiedza. Znam wiele osób z Polski co nawet nie wiedza gdzie ta Anglia lezy. He takie smieszne? Nie wydaje mnie sie.
Polacy to równiez idioci - nie wyszycy ale jakis % na pewno. Anglicy przy Amerykanach to jak Real Madryt przy Lukullusie Swit Nowy dwór. I wcale to nie jest śmieszne. Amerykanie nawet nie wiedzą, że takie coś jak Polska w ogóle jest - to jest dopiero śmieszne. A to, że Angole napisali w jakiejś gazecie, że Polska leży tam gdzie Niemcy - może poprostu się pomylili, nie wzieliście tego pod uwage? Dla was liczy się tylko to, że w FAKCIE czy innym szmatławcu napisali, żę Anglicy to debile i półmózgie ćwoki.
Pare osób jak napisało było w Angli i zna Anglików - a reszta nie powinna się udzielać. Bo gdyby tak każdy wierzył gazetą to aż strach....
Ci co znają Wyspiarzy osobiście wiedzą, że niektózy są tak samo a nawet bardziej inteligentniejsi od Polaków. Jak już mówiłem znajdą się takie odchyły - zresztą gdzie nie ma debili? Nawet na tym forum jak czytam co poniektóre posty to aż rzygać sie chce.
Reszta z was Ci co nie znają ich osobićie pewni uważacie, ze oni całe dnie siedzą i piją piwo w barach - gówno prawda wam powiem. (pozatym ich Guinnes jest ohydny ;))
Sadu - widze, że Ty tu jesteś znawca Anglii i anglików - byłeś chociaż tam nie wydaje mi się. Wiec twojego zdania słuchać nie bedę.
Gaca - czemu prawda w oczy kole? jaka prawda poza tym?
K M - spox, zagalopowałem się ale szczerze mówiąc wkurwia mnie jak ktoś gada na tematy nie mając o tym zielonego pojęcia. Nie wszysyc Anglicy są głupi i wbijcie to do swoich łbów bo widać jakoś trudno wam to przychodzi....
A obywatelstwa na razie nie zmieniam bo trudno jest dostać angielski ;)

Jak kogoś uraziłem to sorx ale na serio ludzie - nie wypowiadajcie się w tematach na które nie macie pojęcia a wszelkie informacje zaciągneliście z Newsweeka czy SuperExpressu.....

Pozdrawiam

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
Sadu
Kibic
Na forum od 8437 dni

Odp: angielscy inteligenci - 08/12/2003 19:38
Raczej to info wyciągnęliśmy z The Sun :) I nikt nie powiedział, że WSZYSCY anglicy to debile.

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Hanki
Kibic
Na forum od 8382 dni

**

Odp: angielscy inteligenci - 08/12/2003 20:02
Angole jak to Angole - bezmózgi i tyle ;). Ale za to powiem Wam inną, też bardzo ciekawą historyjkę, ale dotyczącą Duńczyków, a właściwie Poczty Duńskiej. Otóż mój kumpel chciał kiedyś wysłać z Kopenhagi pocztówkę do Szczecina i kiedy ją wysyłał (nie wiem dokładnie w którym momencie to było bo sam tego nie widziałem, slłyszałem tylko z opowieści) to many, który pracował na poczcie podszedł do niego i powiedział, że oni do Azji pocztówek nie wysyłają :biglaugh:! To jest dopiero numer! :biglaugh:

Llibertat per a Catalunya!
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772565440 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005