Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Czyżby Lech w A klasie ?? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ktn
Ultraoptymista
IP: zapisany
Na forum od 8183 dni

Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 04/12/2003 18:59
> WFH bez nerwów,bierz te forum z przymrużeniem oka trochę :D ,80% piszących
> tutaj,nie ma pojęcia o sprawach kibicowskich.pzdr

To mój wpis,ale dlaczego zmieniło mi podpis,login itp?

Better dead than red!
kawek
Kibic
Na forum od 8223 dni

Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 04/12/2003 19:24
> WFH bez nerwów,bierz te forum z przymrużeniem oka trochę :D ,80% piszących
> tutaj,nie ma pojęcia o sprawach kibicowskich.pzdr
pewnie mówisz za siebie???pozdro

Qcu
Kibic
Na forum od 8452 dni

**

Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 04/12/2003 19:55
> kurwa ekil zaczynasz mnie juz do konca wkurwiac!a kto do chuja spiewal w
> poznaniu "szybko wracajcie"...
>wiec pomysl co piszesz!

> nie lubie ich i napisałem to co sądzę i chuj ci do tego !!

ekil a ty wogle czasem myslisz? jak masz takie podejscie to tobie chuj do tego ze np ja (a widze ze i pare innych osob tez) sadzi tak: ekil wygaduje glupoty (ale ja jestem delikatny...) To jest moje zdanie i tobie chuj do tego w takim razie!

Boberek
Kibic
Na forum od 8321 dni

**

Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 04/12/2003 20:02
wszyscy ktorzy zle zycza Lechowi niech zejda na ziemie.....Zdajcie sobie sprawe ze Lech nie spadnie bo w takim miescie jak Poznan i przy takich kibicach jak tam nie ma szansy zeby lech upadl. napewno sie ktos znajdzie kto pomoze lechowi ....... Do A klasy niech spadaja inne wioski jak Swit ,Polkowice. LEch mus zostac w 1 bo my juz tam za pol roku wracamy!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Hanki
Kibic
Na forum od 8382 dni

**

Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 04/12/2003 21:24
W sumie to podzielam zdanie boberka :) lech moim zdaniem jest bardzo potrzebny Ekstraklasie - zawsze sporo kibiców (i na dodatek jeszcze rozbudowują sobie stadion), mecze z lechem w 1 Lidze to zawsze wielkie święto dla kibiców, zawsze mamy odwiecznego rywala, z którym można rywalizować na wielu frontach ;) Poza tym to jakby już lech spadł do tej A klasy, to jak by wyglądała ta Liga - praktycznie same wioski, jedynie co Legia, Wisła, Widzew z takich porządniejszych form, a reszta to sama tandeta...Mimo tego, że lecha nie nawidzę, to jednak nie życzę im tego spadku...

Llibertat per a Catalunya!
Helmut
Moderator*
Na forum od 8323 dni

Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 04/12/2003 21:52
ekilu drogi.... widzę że sprawami Pogoni zacząłęś się interesować w tym sezonie - bo trudno nie wiedzieć o tym że kibice Lecha NIE MIELI nas w dupie co wyrazili chociażby poprzez właśnie to "szybko wracajcie" bo chociaż odydwie ekipy sie nie lubią... potrafili docenić nasz klub i jego kibiców.... bo zdają sobie sprawę z tego że właśnie dla takich meczy jak Lecha i Pogoni przychodzi się na stadion, czy też jedzie na wyjazd. oczywiście mogę sie mylic co do Ciebie - ale chyba te "2 litry spirytu na dwóch w godzinę" Ci strasznie mózg poorały.

Bo jeżeli życzysz Lechowi spadku do A klasy.... i z utęsknieniem czekasz na wejście Pogoni do I ligi gdzie wkocu bedziemy mogli się zmierzyć z takimi firmami jak Polkowice, Wronki, czy też Nowy Dwór Mazowiecki.... to poprostu jesteś na stadionie bo transmisji z II ligi nie ma w C+...

tyle ode mnie. Pozdro dla normalnych. [Ostatnio edytowane przez helmut: 2003-12-04 21:54]

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8317 dni

Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 04/12/2003 22:26
na chuj sie tu rozwodzicie nad FARMAZONEM!?!?!?!

ile bylo notatek prasowych o tym ze Legia ma dlugi i ja zdegraduja? ... historyczny spadek do II ligi..... i co i KURWA NIC!

tak samo Lech zostanie w I lidze i koniec tematu!!!! dlugi maja nie od dzis, dlugi ma 90% polskich i klubow... BA ! zadluzony to jest nawet REAL MADRYT i jakos sobie radza wiec skonczcie pierdolic bzduzy i ZAJMIJCIE SIE SOBA!!!!

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Gaca
Kibic
Na forum od 8665 dni

**

Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 04/12/2003 22:29
a co ekil mówił że wypil 2 litry spirytu w godzine ??? Jak tak to widac że chłopak nieźle ma w domu ...

Cinek
Kibic
Na forum od 8197 dni

Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 04/12/2003 23:33
"szybko wracajcie..." i mam nadzieje, ze wszystko jasne, nie było mnie w Poznaniu, ale potrafie to docenic, oni szanuja nas, my powinnismy szanowac ich mimo iz tak bardzo sie nie lubimy bo Lech to uznana firma(nie mam na mysli piwa:P) i zyczyc sobie tego zeby Polska Liga skladala sie z samych takich druzyn jak Lech, Lechia, Slask , a nie np. Wronki
poza tym ta wzmianka o Lechu to kolejna bzura, Maly_ps ma racje
pozdro [Ostatnio edytowane przez Harlem: 2003-12-04 23:36]

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
ekil
Kibic
Na forum od 8186 dni

Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 04/12/2003 23:46
> a co ekil mówił że wypil 2 litry spirytu w godzine ??? Jak tak to widac że
> chłopak nieźle ma w domu ...

cos nie tak ??? nie wierzysz ?? zresztą nie bede sie znizał do twojego poziomu !! wyrazam swoją opinię !! i mam w dupie co o tym sądzicie !! a co do mojego domu to co ty mozesz wiedzieć ?? mieszkasz u mnie to na jaki chuj gadasz o moim domu ?? Pomyśl sobię o tym ze ja bym tak na twój dom najechał !! Pozdro dla przeciwników Lecha !!

[Ostatnio edytowane przez ekil: 2003-12-05 00:00]

Żyleta
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 05/12/2003 00:00
> wszyscy ktorzy zle zycza Lechowi niech zejda na ziemie.....Zdajcie sobie sprawe
> ze Lech nie spadnie bo w takim miescie jak Poznan i przy takich kibicach jak tam
> nie ma szansy zeby lech upadl. napewno sie ktos znajdzie kto pomoze lechowi
> ....... Do A klasy niech spadaja inne wioski jak Swit ,Polkowice. LEch mus
> zostac w 1 bo my juz tam za pol roku wracamy!

A Pogoń to co też duże miasto,super kibice itd. a gdyby nie Ptaszek to byśmy mieli Pogońw IV lidze ;-)

Bo jest paru ludzi... Piraci
Żyleta
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 05/12/2003 00:00
> wszyscy ktorzy zle zycza Lechowi niech zejda na ziemie.....Zdajcie sobie sprawe
> ze Lech nie spadnie bo w takim miescie jak Poznan i przy takich kibicach jak tam
> nie ma szansy zeby lech upadl. napewno sie ktos znajdzie kto pomoze lechowi
> ....... Do A klasy niech spadaja inne wioski jak Swit ,Polkowice. LEch mus
> zostac w 1 bo my juz tam za pol roku wracamy!

A Pogoń to co też duże miasto,super kibice itd. a gdyby nie Ptaszek to byśmy mieli Pogońw IV lidze ;-)

Bo jest paru ludzi... Piraci
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8317 dni

Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 05/12/2003 00:11
zyleta - prosze cie nie badz zalosny.... ps - gdy by nie ptaszek to by tez nie bylo Pogoni Nowej w IV lidze..... takie to zajebiste miasto iz nawet ich (miasta) nie bylo by stac na prowadzenie druzyny w IV lidze....

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Orło
Kibic
Na forum od 8357 dni

*

Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 05/12/2003 08:15
Ja za Lechem oczywiście nie przepadam, ale nie życzę im czegoś takiego jak my przeżywaliśmy. Każdy w zeszłym sezonie płakał co to będzie dalej z Pogonią??? A teraz nasza Pogoń istnieje, jest w 2, a nie w 4 lidze to mamy innych w dupie. Takie jest wasze rozumowanie???(nie wszystkich) Wstyd i tyle. Takie drużyny jak Lech, Pogoń, Arka, Zagłębie S., Lechia, Ruch Ch., Ruch R.:):):):):) powinny grać w 1 a co najniżej to w 2 lidze i taka jest prawda. JEBAĆ WIOCHY!!!!!!

Babilon Team
Kleberson
Kibic
Na forum od 8215 dni

Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 05/12/2003 08:33
jak nie....Jazda z Lechem do A klasy!!!mysla ze sa najlepsi bo co czwarta trybune se robie aaaa tam!!

Teddy Boys najlepsi! i debeściak!!!
RosSi
Kibic
Na forum od 8197 dni

Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 05/12/2003 09:29
" szybko wracajcie " i wszystk tlumaczy , nie bede sie teraz wypisaywal , ale sadze tak jak wiekszosc na ten temat

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8183 dni

Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 05/12/2003 10:52
> jak nie....Jazda z Lechem do A klasy!!!mysla ze sa najlepsi bo co czwarta
> trybune se robie aaaa tam!!
Piątek ... i wszystko jasne :D

Better dead than red!
WojtasMKS
Kibic
Na forum od 8311 dni

Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 05/12/2003 11:57
Co wy kurwa pierdolicie? Miejsce lecha to pierwsza liga tak samo jak POGONI i innych zasluzonych klubow z kumatymi kibicami.Piszecie kurwa jakies popierolone wywody.Pewnie wolicie zeby pierwsza liga skladala sie z takich ekip jak polkowice ,wronki ,leczna i takie inne tam wioski!!! Zajebisci jestescie.Gratulacje dla was!!! Pewnie nikt z was nie byl w maju w poznaniu bo po co ruszac dupsko na jakis tam mecz skoro POGOŃ przegrywa wszystko po koleji.Nie słyszeliscie tez co kibice lecha spiewali ale co ja tu będe wam pierdolił wy i tak tego nigdy nie zrozumiecie.
Pozdro dla kumatych!!!

WojtasMKS
Kibic
Na forum od 8311 dni

Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 05/12/2003 12:10
Widze ekil ze dobry z ciebie zawodnik do picia hahaha dobre: 2 litry w godzine ale chyba napoje ci sie pomylily.Sprawdz dobrze ta butelke z ktorej pileś i zobacz czy czasem nie bylo tam napisu : Poczuj magie świąt - coca-cola

Filipin
Kibic
Na forum od 8311 dni

Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 05/12/2003 13:15
Widze że większośc z Was pisze że chcecie poważne zespoły i jako wioski wymieniacie Swit,Polkowice.Czemu nikt nie napisze że chce żeby Groclin wyjebali?? Grodzisk też wiocha jest i w takim razie czemu ich nikt z Was wyjebać nie chce??Bo dobrze graja tak.I skąd wiecie że taki świt za rok nie zacznie też dobrze grać i że nie rozjwali wszystkich innych klubów?To samo jest z Łęczną ,nikt nie napisze że wiocha i że ma wylecieć bo widzieliście co wieśniaki potrafia zrobić,w pierwszych kolejkach ekstraklasy.Ja jestem za tym żeby Lech wypadł bo po prostu są lepsi,i lepiej rozgrywac pojedynki z mniej znanymi drużynami ale lepszymi ,niż z tym gównem Lechem.

Pogoń na zawsze !!!!!!!!!!
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772571520 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005