Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Adam Malysz 2005/2006 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Berni_MKS
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7440 dni

Odp: Adam Malysz 2003/2004 - 24/11/2005 21:04
No i zaczęło się.Nowy sezon Skoków Narciarskich 2005/2006.Dziś odbyły sie kwalifikacje.Małysz był 4.Nieźle,zobaczymy jak bedzie jutro i jak będzie wyglądał cały sezon.Wierzę w Małysza że wygra PŚ,IO a może TCS.Pożyjemy,zobaczmy :D LEĆ ADAM LEĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆC (a pozatym dostali się Mateja,Stoch,Bachleda)

Ostatnio edytowany przez: Berni_MKS, 24 listopada 2005, 21:09 [1 raz(y)]

Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Jay-J
Kibic
Na forum od 8347 dni

Odp: Adam Malysz 2003/2004 - 24/11/2005 21:12
Optymistyczny poczatek, ale wszystko zweryfikuje sezon. Zmiencie nazwe tematu ;)

Obrazek gif wstawiony na forum
crls
Kibic
Na forum od 7728 dni

Odp: Adam Malysz 2003/2004 - 24/11/2005 21:24

Berni_MKS napisał:  
No i zaczęło się.Nowy sezon Skoków Narciarskich 2005/2006.Dziś odbyły sie kwalifikacje.Małysz był 4.Nieźle,zobaczymy jak bedzie jutro i jak będzie wyglądał cały sezon.Wierzę w Małysza że wygra PŚ,IO a może TCS.Pożyjemy,zobaczmy :D LEĆ ADAM LEĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆC (a pozatym dostali się Mateja,Stoch,Bachleda)

a sa w TV pokazywane jak bylo do tej pory?

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7440 dni

Odp: Adam Malysz 2003/2004 - 24/11/2005 21:48

crls napisał:  

Berni_MKS napisał:  

a sa w TV pokazywane jak bylo do tej pory?

Transmisja z PŚ tak w TVP1,a kwalifikacje nie(może na RTL,Eurosport,DSF czy coś w tym stylu)

Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7440 dni

Odp: Adam Malysz 2003/2004 - 25/11/2005 19:11
Pierwsze zawody PŚ w Kussamo zostały odwołane.Może jutro się odbędą i Adaś pokaże co potrafi :1 miejsce:

AMS
Kibic
Na forum od 7613 dni

Odp: Adam Malysz 2003/2004 - 25/11/2005 20:36
Ja to bym jeszcze dodal do tematu Biathlon z Tomaszem Sikora
A moze temat niech sie nazywa Sporty Zimowe 2005/2006 i Polacy wystepujacy, w koncu niedlugo olimpiada

A ja i tak wierzyc nie przestane...
jns
Kibic
Na forum od 7668 dni

Odp: Adam Malysz 2003/2004 - 25/11/2005 21:42
no i już pogoda nam figla spłatała - zawody odwołane na jutro ..

pchela
Kibic
Na forum od 7702 dni

Odp: Adam Malysz 2003/2004 - 26/11/2005 18:27

Mietow napisał:  
no i już pogoda nam figla spłatała - zawody odwołane na jutro ..

Adam był 7 i 5. To jak na początek super.Oby tak dalej panie Adamie! LEć Adam LEć !!!!

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
Zen
Kibic
Na forum od 7280 dni

Odp: Adam Malysz 2005/2006 - 27/12/2005 10:52
Zobaczycie Małysz będzie na pudle TCS a jak dobrze pójdzie to wygra :D

jns
Kibic
Na forum od 7668 dni

Odp: Adam Malysz 2005/2006 - 27/12/2005 18:48
No już za niedługo zaczyna się TCS, który jest (oczywiście poza Igrzyskami Olimpijskimi) najbardziej prestiżową imprezą w sezonie.
Do wygranej należy upatrywać kogoś z 4: Ahonen, Kuettel,Uhrmann i Janda. A może ktoś zaskoczy wszystkich formą?? Czarnym koniem turnieju może być dochodzący do wysokiej formy Andreas Kofler... Co do Adama, to raczej na dzień dzisiejszy, nie wróżę mu większych sukcesów - nie z tą formą, choć jakby tak sprawił niespodziankę na Nowy Rok to nie miałbym nic przeciwko temu :)

Terminarz :
29-12-2005 Oberstdorf Niemcy HS 137 (K-120), indywidualne, nocny

01-01-2006 Garmisch-Partenkirchen Niemcy HS 125 (K-115), indywidualne

04-01-2006 Innsbruck Austria HS 130 (K-120), indywidualne

06-01-2006 Bischofshofen Austria HS 140 (K-125), indywidualne, nocny

pchela
Kibic
Na forum od 7702 dni

Odp: Adam Malysz 2005/2006 - 27/12/2005 19:48

Mietow napisał:  
No już za niedługo zaczyna się TCS, który jest (oczywiście poza Igrzyskami Olimpijskimi) najbardziej prestiżową imprezą w sezonie.
Do wygranej należy upatrywać kogoś z 4: Ahonen, Kuettel,Uhrmann i Janda. A może ktoś zaskoczy wszystkich formą?? Czarnym koniem turnieju może być dochodzący do wysokiej formy Andreas Kofler... Co do Adama, to raczej na dzień dzisiejszy, nie wróżę mu większych sukcesów - nie z tą formą, choć jakby tak sprawił niespodziankę na Nowy Rok to nie miałbym nic przeciwko temu :)

Terminarz :
29-12-2005 Oberstdorf Niemcy HS 137 (K-120), indywidualne, nocny

01-01-2006 Garmisch-Partenkirchen Niemcy HS 125 (K-115), indywidualne

04-01-2006 Innsbruck Austria HS 130 (K-120), indywidualne

06-01-2006 Bischofshofen Austria HS 140 (K-125), indywidualne, nocny

Racja! No ale od Adama nie oczekujmy jakiś spektakularnych sukcesów , ileż można skakać na jednej parze nóg. Człowiek nie jest robotem , tylko człowiekiem. A co do turnieju , to wyydaje mi sie , że wygra je chyba Amman (może i dziwne , ale sądząc po jego ostatnich skokach???) , lub Kofler.

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
jns
Kibic
Na forum od 7668 dni

Odp: Adam Malysz 2005/2006 - 06/01/2006 20:23
Cóż, zakończyła się impreza którą zawsze oglądam z dużym zainteresowaniem. Szkoda tylko, że nasi skoczkowie zaprezentowali się, tak jak się zaprezentowali...
Przeraża mnie ta słabość i brak woli walki u naszych reprezentantów. Według mnie ten cały Kuttin to jest za przeproszeniem dupa, a nie trener.
Adam od początku sezonu jest bez formy i jest gorzej niż było w ubiegłym sezonie. Kuttin kompletnie nie wie w czym tkwi problem skoków Małysza. A może jest tak, że Kuttin nie chce się przyznać do błędów?? A co dopiero z reszta naszych "orłów przestworzy". Przecież to jest totalna kpina, jak widzę (prawie w każdym konkursie), gdzie lądują pozostali Polacy. No proszę państwa chyba coś jest nie tak skoro kompletnie nie znany przedtem młodzian z Włoch jest 15 lokat wyżej niż jego rówieśnicy z Polski. Nie będę już w ogóle wspominał o innych zawodnikach takich jak : Morgenstren, który od 2 bodajże sezonów jest w elicie skoków, czy o aktualnym Mistrzu Świata Roku Benkoviciu. Na dodatek w zespole panuje podobno ponura atmosfera, jesteśmy najmniej wesołą grupa ze wszystkich... Wracając do Kuttina... Utwierdza mnie w przekonaniu tylko jego wypowidź z przed kilku dni. Cytuję : ... Może Adam powinien potrenować na mniejszych skoczniach, a może powinien poskakać w... Może, to może tamto, a do IO pozostało niewiele czasu.
Wystraczy tylko spojrzeć na wyniki ekip prowadzonych przez Vasę Bajca, Kojonkoskiego czy Lepisto i porównać je z wynikami Heinza. Odpowiedź nasuwa sie sama. Dobrze powiedział to dzisiaj Szaranowicz, że Kuttin chce być fizjoterapeutom, trenerem, fizjologiem i wszystkim naraz, a tak się nie da.
Za najlepszych lat Małysza był sztab,a teraz takowego nie ma.
Podsumowując występ Polaków na TCS można go określić słowem klapa. I oby takich klap było jak najmniej i żeby pan Kuttin nie gadał już, że sukcesem jest to, iż Stoch skoczył bardzo dobrze w kwalifikacjach w Innsbrucku, bo to jest paranoja. Moim zdaniem trenera Kuttina winno się zwolnić po tym sezonie i podziękować mu za współpracę, gdyż tak dalej być nie może.

Co do dzisiejszego konkursu to mogę powiedzieć : świetny. Któż by się spodziewał, że tak to sie poukłada??
Oddać 8 skoków i osiągnąć taki sam rezultat, to jest coś niebywałego...

Porto
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Adam Malysz 2005/2006 - 06/01/2006 20:36
Malysz tak samo jak i Mateja niech lepiej dadza sobie spokoj ze skokami z Malysza nic juz nie bedzie, taka kolej rzeczy ze najpierw wygrywasz pozniej spadasz w dol, identycznie bylo ze Schmittem, Goldbergerem, itd.

SamAxe
Kibic
Na forum od 7757 dni

Odp: Adam Malysz 2005/2006 - 06/01/2006 20:39
A jak dla mnie to wszyscy polacy mają chujowe smary pod narty bo jak inaczej mozna wytłumaczyć to , że są az tak wolni na progu?

Shee
Kibic
Na forum od 7451 dni

*

Odp: Adam Malysz 2005/2006 - 06/01/2006 21:11

Pa.S napisał:  
A jak dla mnie to wszyscy polacy mają chujowe smary pod narty bo jak inaczej mozna wytłumaczyć to , że są az tak wolni na progu?

hmm, nie do konca sie zgodze. U nas najwiekszy bol polega na tym, co nazywam "To Jest Polska Wlasnie"........ Czy wiesz, co mam na mysli? Jak nie daj Boze zacznie sie jakis sukces, na nim przewioza swoje tlusciutkie dupki wszystkie szychy od Miklasa po Wlodarczyka, Tajnera i ble ble ble... :-) Smary to sprawa drugorzedna... U nas sie po prostu jak pijawki wysysa z sukcesow sportowcow wszystko, co mozliwe... Sukces ma wielu ojcow, porazka jest sierota...

Szkoda mi tych czasow, gdy sikalam z radosci, jak Adas zakwalifikowal sie do jakiegokolwiek konkursu ... Malo kto wowczas z pozniejszych "wiernych fanow" wiedzial, co to skoki :) Az sie lezka w oku kreci... :)

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
nara
Kibic
Na forum od 7618 dni

**

Odp: Adam Malysz 2005/2006 - 06/01/2006 21:17

Mietow napisał:  

Co do dzisiejszego konkursu to mogę powiedzieć : świetny. Któż by się spodziewał, że tak to sie poukłada??

Szaranowicz powiedział że Janda miał 2 pkt przewagi przed dzisiejszym dniem po 1 serii urwał 1 pkt i miał 3, więc powinien wygrać 1 pkt ;) ale co tam niech się chłopak cieszy bo w tym sezonie pokazuje klasę i szczęścia we Włoszech :]

AS.
Kibic
Na forum od 7691 dni

Odp: Adam Malysz 2005/2006 - 06/01/2006 22:04

Shee napisał:  

Pa.S napisał:  

hmm, nie do konca sie zgodze. U nas najwiekszy bol polega na tym, co nazywam "To Jest Polska Wlasnie"........ Czy wiesz, co mam na mysli? Jak nie daj Boze zacznie sie jakis sukces, na nim przewioza swoje tlusciutkie dupki wszystkie szychy od Miklasa po Wlodarczyka, Tajnera i ble ble ble... :-) Smary to sprawa drugorzedna... U nas sie po prostu jak pijawki wysysa z sukcesow sportowcow wszystko, co mozliwe... Sukces ma wielu ojcow, porazka jest sierota...

Szkoda mi tych czasow, gdy sikalam z radosci, jak Adas zakwalifikowal sie do jakiegokolwiek konkursu ... Malo kto wowczas z pozniejszych "wiernych fanow" wiedzial, co to skoki :) Az sie lezka w oku kreci... :)

Poniekąd masz racje, choć ja uważam że w przypadku Małysza główną przyczyna słabszych wyników jest rozpiepszenie przez PZN zgranej grupy ludzi którzy zajmowali się Adamem. Był Blecharz, był Żołądź to byli zaufani ludzie Adama.

POGOŃ SZCZECIN
Shee
Kibic
Na forum od 7451 dni

*

Odp: Adam Malysz 2005/2006 - 06/01/2006 22:09

AS-72 napisał:  

Shee napisał:  

Pa.S napisał:  

Poniekąd masz racje, choć ja uważam że w przypadku Małysza główną przyczyna słabszych wyników jest rozpiepszenie przez PZN zgranej grupy ludzi którzy zajmowali się Adamem. Był Blecharz, był Żołądź to byli zaufani ludzie Adama.

no otoz to!!!

Chociaz i w tym ukladzie chodzilo o kase... bo i oni zaczeli zadac wiecej itd... To jedna wielka machina... Oczywiste jest, ze odejscie fachowcow = spadanie po rowni pochylej... ale "praprzyczyną" slabych wynikow jest nasze "polactwo..."

pozdr :)

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Porto
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Adam Malysz 2005/2006 - 07/01/2006 10:10

KryS napisał:  

Mietow napisał:  

Szaranowicz powiedział że Janda miał 2 pkt przewagi przed dzisiejszym dniem po 1 serii urwał 1 pkt i miał 3, więc powinien wygrać 1 pkt ;) ale co tam niech się chłopak cieszy bo w tym sezonie pokazuje klasę i szczęścia we Włoszech :]

nie sluchaj tego co gada Szaranowicz bo to taki Narciarski Szpakowski, aha bym zapomnial Janda to FAJTER lol

Pawel211
Kibic
Na forum od 7902 dni

Odp: Adam Malysz 2005/2006 - 07/01/2006 10:29
Ale to po1 serii zyskał Janda jeszcze punkt bo prowadził o punkt w konkursie a po drugiej serii Ahonen wygrał a Janda przegrał o 2 pkt czyli jak umie w miare dodawać wszystko wporządku powiedział Szaranowicz ;)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763448482 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005