| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 23/11/2003 22:20
najlepsza jest woda niegazowana no jak dla mnie to duzy kubuś marchew-banan-jablko. pozdro
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 23/11/2003 22:20
> Najlepsze na kaca jest dzien wczesniej nie pic , ale moj sposob to sa chinskie
> zupki za 1,10 zl:
Rzygalem o nich kiedys po wódzie!!!!!!!
JA najwiecje 10piw trrocy ewódy i winko..... bylo zajesicho!!!!!
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 23/11/2003 22:39
Nie piszmy kto ile najwięcej wypił bo to chyba nie jest ważne, ważne, żeby każdy miał korbe Ja sobie nie licze ile pije, wkońcu zapominam A na kaca najlepszy jest śnieg
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 24/11/2003 07:37
Wiele znam sposobów. Raz działają, raz nie...
m.in. Jajecznica (+piwo). Barszczyk czerwony x3. alka-seltzer. parówki drobiowe na gorąco!. no i w końcu chyba najskuteczniejsze, czyli po prostu PIWO .
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 24/11/2003 10:03
podobno najlepiej podczas picia mocnych trunkow wypic taka oto mieszanke: zoltko z jajaka, szczypta soli i pieprzu i papryki w proszku i odrobiny magii .podobno nastepnego dnia nic sie nie czuje...musze sprobowac...
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 24/11/2003 11:27
Ja tylko 2 razy w życiu miałem kaca ponieważ zawsze jak już się obudze nastepnego dnia to już kaca nie mam prawa mieć Długiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sennnnnnnnnnnn to jest to!!!!!
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 24/11/2003 14:00
panowie wszelkiegorodzaju soki i żarcie zawierające witamine c
pomarańcze cytryny tudziez soki , bigos , lubsame wwitaminki w tabletkach
alka selzer jest tez niczego sobie
|
na dobre i na złe
|
|
|
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 24/11/2003 16:39
> najlepsza na kaca jest ostra szmula i ostre dymanie
celciusz tylko ze jak ja zajebany ide do szmuli to po pysku dostaje i nie ma dymanka hehe pozdro
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 24/11/2003 18:24
Heh no to ja Wam powiem, że ostatnio gdzieś w jakimś skplepie widziałem takie tabsy o dźwięcznej nazwie "Kac Killer" Brzmi nieźle, nie wime jak to działa bo sam nie próbowałem, zawsze jak mam kaca to "coś" piję, np. piwko...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 24/11/2003 21:21
a ja mam inne pytanie... dlaczego chcecie się wybyć tak pięknego metafizycznego przeżycia jakim jest KAC przeciez to poranny kac sprawia, że wiesz ze impreza byla przedniej marki, to właśnie kac mówi Ci gdy przesadziłeś z wódeczką i urwał Ci się film że było ostro - bez kaca jeszcze mogłby kto pomyśleć że poprzedniego dnia smacznie spał w łóżku.... dlatego apeluję - NIE DAJMY ZABIĆ KACA !!! Odzrućcie wszelkie środki typu "kac killer" - bo to jak usuwanie ciąży - wyrzuty sumienia do końca życia... i ciągle sobie myślisz "jakby to było gdybym nie zabił kaca?" dlatego apeluje, proszę, błagam... nie dajcie zabić kaca!
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|