| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wszystcy do Galaxy !! - 22/11/2003 21:42
Fajnie bylo sie tak pozegnac z pognia na trzy miesiace !! Autokar jakim przyjechala Pogoń byl super , I klasy!! Baranowski show oczywscie byl i bylo super a zwlaszcza Do boju Pogon oooo !!! Ma ktos zdjecia moze ? Kto to byl ten kibic z ameryki (czy skas tam ) co przyjechacl i wczorja ogladam meecz [Ostatnio edytowane przez bartollo2002: 2003-11-22 21:50]
|
|
|
|
|
Odp: Wszystcy do Galaxy !! - 22/11/2003 22:18
Batista siedzial kolo Drumiego.Ale podpisuje sie jako Fernando.Te stare dziady byly przesadzone.
VasyL-no wlasnie.Boberek Cie wolal a Ty nic.. no nie ładnie.Ja wiem ze ta po prawej miala fajna dupe ale kumpli to sie zauwaza
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: Wszystcy do Galaxy !! - 22/11/2003 22:38
Mnie sie tak srednio sie podobalo...Ja sie wzbogacilem o mala pileczke, Pogoni, ktora okazala sie calkiem fajna zabawka :-) Hehe, tez widzialem Vasyla kolezanki, pewnie sie chlopak rozmarzyl i nie uslyszal wolan boberka Co do pytan to n/c ja jakos nie moglem sie zebrac by zapytac Baniaka o Milosc Do Lecha...ehh..a szkoda, teraz zaluje
|
|
|
|
|
Odp: Wszystcy do Galaxy !! - 23/11/2003 09:24
RUSH nie przypierdalaj sie , skoro tak mowisz to znaczy , ze nie byles na spotkaniu i nie wiesz co i jak , i sam jestes piknikiem , a pozatym moi kumple mieli kartki to ja na tym tylko skorzystalem , podpis to nic wielkiego , ale zawsze cos , jak sie nic nie zlapalo , to samo mozesz powiedzic o tych co lapali pilki wyrzucane od pilkarzy , pewno pikniki ?! no nie
|
|
|
|
|
Odp: Wszystcy do Galaxy !! - 23/11/2003 10:21
Całkiem sympatycznie było, Baranowski jak zwykle kupa błędów.... ale piłeczke złapałem z autografami Fajna pamiątka. Czemu Drumi nie był w dresie? No i czemu Marek Torzewski nie przyjechał
|
|
|
|
|
Odp: Wszystcy do Galaxy !! - 23/11/2003 12:50
Szkoda ale o bardzo szkoda ze Torzewskiego niebyło bo byśmy uslyszeli nasz hymn , fakt ze zaspiewla to Baranowski ale hcialbym uslyszec to w wykonaniu Torzewskiego !! Niebylo go bo niemogl przyleciec czy mgla byla cos takiego !!
|
|
|
|
|
Odp: Wszystcy do Galaxy !! - 23/11/2003 13:01
Rush ma racje jak byscie nie mieli kartek to na czole by wam tez sie podpisali A psiarni ile bylo wkolo galaxy caly czas 2 radiowozy w kolo krazyly i 2 staly z boku i normalni chodizli po chodniku bylem tam na chwile
|
MKS
|
|
|
|
Odp: Wszystcy do Galaxy !! - 23/11/2003 13:17
> Szkoda ale o bardzo szkoda ze Torzewskiego niebyło bo byśmy uslyszeli nasz hymn
> , fakt ze zaspiewla to Baranowski ale hcialbym uslyszec to w wykonaniu
> Torzewskiego !!
a co to za hymn? jakas stara przyspiewka czy cos nowego wymyslili?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wszystcy do Galaxy !! - 23/11/2003 15:54
Nie przepadam ale gdyby nie oni oprawa nie byla by tak efektowna ,pozatym to na nich klub trzepie najwieksza kase przynajmniej na zachodzie , koszulki itd. ale piknikow da sie wychowac przyklad lecha .
|
|
|
|
|
Odp: Wszystcy do Galaxy !! - 23/11/2003 15:56
baranowski przecenia swoje umiejetnosci mysli ze jest supergwiazda tv i krolem show ,tylko ze to jego kolesia dembowskiego pare lat temu wzieli do 1 a nie baranowskiego pozatym za duzo on pije .
|
|
|
|
|
Odp: Wszystcy do Galaxy !! - 23/11/2003 23:24
widzlem zdjecia z tej imrezy.... hehe srednia wieku przy scenie na moje oko to jakies 13 lat....
przyzjanjcie sie chlopaki komu sie udalo zdobyc autograf Batiego i Drumiego ?!!?
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: Wszystcy do Galaxy !! - 23/11/2003 23:53
ej odczepcie sie od baranowskiego- bede go bronil bo chodizl do mojego l.o. hehe
a w galaxy mnie nie bylo bo nie lubie imprez tego pokroju..
|
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wszystcy do Galaxy !! - 24/11/2003 16:34
bylo tak sobie... wygral dla mnie baranowski oczywiscie wstawiony... Do przodu Pogon ooooooooooo i na huj na torzewski jak mamy swojego baranka ja nie dostalem nic oprocz autografow kilku... i fajne szmulki tanczyly niektore..... ta czarna wysoka jest z mojej schollllll hehe pozdro all
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
- 1
- 2
-
|