Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Akcja przeciw Basałajowi i innym !! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
valeron
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8492 dni

Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 22/11/2003 11:32
Zgadzam sie Ekil, Szpakowski jest lepszy od Basalaja ze 100 razy ale to nie znaczy ze dobry. No i z tym tez masz racje ze potrafil zrobic atmosfere... Ale najlepiej by bylo zeby ktos potrafil robic atmosfere i nie gadal glupot - ale to chyba tylko marzenia wiec przylaczam sie do tego - Szpaku wroc :)))

Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
Zezik
Kibic
Na forum od 8331 dni

Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 22/11/2003 12:00
Jak wiekszosc tutaj uwazam ze powrot Szpaka bylby wybawieniem. Juz nie moge sluchac tej ofiary - Basalaja. Niestety watpie zeby nasze meile cos daly ale co szkodzi wyslac?:)

Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8464 dni

Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 22/11/2003 12:13
Mam dal Was smutna wiadość-Basałaj zosanie typ tragicznym komentatorem,ponieważ.... jest kierownikiem działu sportowego TVP.

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
pavel18
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 23/11/2003 01:44
Basałaj to pedryl j,,,any

Jay-J
Kibic
Na forum od 8452 dni

Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 23/11/2003 10:30
Basałaj faktycznie słaby nie potrafi jakoś atmosfery oddać, ale Szpaka też się słuchać nie da! Przeciez on takie głupoty plecie.... no chyba że któs się chce z niego pośmiać. Basałaj coś mówił że będzie Borka namawiał na przejśćie do TVP i oby to się udało bo jest on najlepszym polskim komentatorem.

Obrazek gif wstawiony na forum
Westman
Kibic
Na forum od 8249 dni

Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 23/11/2003 11:41
> Basałaj faktycznie słaby nie potrafi jakoś atmosfery oddać

A wlasnie wg mnie potrafi lepiej niz Szpak. Basalaj przezywa to co komentuje - gada glupoty ale sie widac facet angazuje ;), a co do Szpaka - ...

>Basałaj coś mówił że będzie Borka namawiał na przejśćie do TVP i
> oby to się udało bo jest on najlepszym polskim komentatorem.

Najlepszym polskim ?? Borek?? nieee, predzej Laskowski, Twarowski czy Nahorny.
Ogólnie C+ ma dobrych komentatorów. Juz nawet Bednarz jest od tego Szpakowskiego lepszy.

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
Jay-J
Kibic
Na forum od 8452 dni

Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 23/11/2003 15:30
> Najlepszym polskim ?? Borek?? nieee, predzej Laskowski, Twarowski czy Nahorny.
> Ogólnie C+ ma dobrych komentatorów. Juz nawet Bednarz jest od tego Szpakowskiego lepszy.

No C+ ma najlepszych ale dla mnie Borek który też kiedyś w canale pracował jest po prostu najlepszy. Twarowski słaby, Nahorny to pomocnik nie komentator. Ale Laskowski czy Smokowski to komentatorzy też wielkiej klasy.

Obrazek gif wstawiony na forum
RUSH
Kibic
Na forum od 8159 dni

Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 23/11/2003 15:59
Najbardziej nienawidze tych kurew z przegladu chyba zarzeczny co kiedys prowadzil i chyba nadal prowadzi program pilkarski na tv4.

ekil
Kibic
Na forum od 8186 dni

Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 28/11/2003 00:01
Po dzisiejszych maczach(Wisła-valerenga;Groclin-MC) moje zdanie jeszcze się bardziej utwierdziło na ten temat.....
Basałaj na Sybir !!!!

Mick
Kibic
Na forum od 8161 dni

Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 28/11/2003 10:02
> Po dzisiejszych maczach(Wisła-valerenga;Groclin-MC) moje zdanie jeszcze się
> bardziej utwierdziło na ten temat.....
> Basałaj na Sybir !!!!

racja takie głupoty co gadał, gdybym ja miał decytować to bym zatrudnił kogoś z radia.. oni są bardzo dobrzy..

Obrazek jpg wstawiony na forum
KMT
Kibic
Na forum od 8172 dni

Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 28/11/2003 10:46
Szpak wracaj!

Bądz dumny z tego kim jesteś...
CHUDY
Kibic
Na forum od 8172 dni

Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 28/11/2003 15:15
szpakowski najlepszy komentator polski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
Aras Capone
Kibic
Na forum od 8338 dni

Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 28/11/2003 15:46
Szpakowski takie głupoty gadał, że w głowie się nie mieści, wszeedzie się z niego śmiali, więc już go nie ma. A pozatym telewizja publiczna powinna mieć porządnych komentatorów, jak by Borek przeszedł do TVP by było zajebiście, ale jak dla mnie to najlepsi są w Canal +.

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
Aras Capone
Kibic
Na forum od 8338 dni

Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 28/11/2003 15:53
> szpaku to taki nasz Baranowski, niby pierdzieli od rzeczy, ale jest nie
> zastapiony i szczerze to brakuje mi jego glosu w TV, przylaczam sie do petycji
> :P
pozdro

no musze przyznać bardzo dobre porównanie. a tak pozatym to komentator powinien sie wczuwać, tworzyć atmosfera a nie gadać jakby od niechcenia. Tak jak stary opowiadł mi jak to robił Ciszewski, nawet gdy mecz był słaby robił z tego widowisko i był emocjonalny, jak prawdziwy kibic.

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
W F H
Kibic
Na forum od 8728 dni

Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 28/11/2003 15:56
i co chlopaki zrobiliscie juz jakas akcje???!!!:)

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
FLN
Kibic
Na forum od 8140 dni

Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 28/11/2003 18:02
Szpakowski to napewno znacznie lepszy komentator niz Basalaj.Juz predzej TVP powinna stawiac na mlodych komentatorow!!!

Zezik
Kibic
Na forum od 8331 dni

Szpaq znow bedzie komentowal - 17/03/2004 12:55
Jak podala gazeta.pl Szpakowski wraca do komentowania meczy w publucznej Tv!!
"Inforamcję tę potwierdził nam szef sportu w TVP Janusz Basałaj. - W związku z tym ja będę mniej komentował - powiedział "Gazecie" Basałaj, który wcześniej odsunął Szpakowskiego od komentowania meczów piłkarskich w telewizji publicznej.

Nieoficjalnie wiadomo, że na powrót Szpakowskiego nalegał nowy prezes TVP Jan Dworak. - To także efekt tego, że nie udało się ściągnać do telewizji publicznej żadnej gwiazdy, takiej jak Mateusz Borek z Polsatu czy Tomasz Smokowski z Canal+ - powiedziała nam osoba wysoko postawiono w TVP."
Nie wiem jak Wy ale ja sie ciesze:D

Sampaio
Kibic
Na forum od 8183 dni

*

Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 17/03/2004 13:21
spoko zezik rozumiem ze to twoj faworyt jesli chodzi o paplanie na wizji ale chyba nie trzeba bylo odswiezac starego tematu.zreszta juz kazdy o tym wie ze dario wraca

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Zezik
Kibic
Na forum od 8331 dni

Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 17/03/2004 18:30
Mhm, uznalem ze lepiej odswiezyc stary temat niz utworzyc nowy... a co do faworyta to moze nim nie jest ale Basalaja juz dluzej nie zniese;-)

pinkfloyd
Kibic
Na forum od 8854 dni

Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 17/03/2004 19:04
> o ranny!!!!!!!!porażające!!!czy na prawdę tyle osób chciało by ten kompletny
> dyletant wrócił do łask!?
Ludzie ten facet nie rozumie tej dyscypliny
> sportu,przez kilkanaście lat będąc blisko piłki nożnej nie zrozumiał na czym to
> polega.
Dlatego oszołoma aut to to samo co faul,faul to korner itp.(nie chodzi
> bynajmniej o przejęzyczenie a domyślenie się tego co dzieje się poza kadrem
> monitora).
Jego antycypacja zdarzeń ktore dzieją się na boisku jest na poziomie
> kogoś kto ogląda pilkę raz na cztery
> lata.
SZPAKOWSKI!!!-NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zgadzam się w całej rozciągłości!!!!
Szpakowski - nigdy!
W poznańskim radio "Afera" wyłapywali błedy językowe Szpakowskiego i co tydzień przedstawiali te "kwiatki" języka polskiego.
Cenię sobie język polski i nie chcę, aby ten gość kaleczył go w telewizji publicznej, tym bardziej za moje podatki...
A na dodatek Szpak to komentator, który nie jest moim zdaniem obiektywny, podczas transmisji często afiszował się swoją miłością do Legii - a mnie to irytuje...

Polska nARKA! Polska
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772504915 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005