| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koszulek ciąg dalszy - 10/12/2003 17:37
Koszulki są gotowe i można je odbierać.
koszulki odbierać będzie można w piątek wTIGER PUBie od godziny 17 do 19. (ul. Felczaka 9)

[Ostatnio edytowane przez helmut: 2003-12-11 13:09]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: koszulek ciąg dalszy - 10/12/2003 17:46
Tylko, żeby nie było tak, że każdy będzie chciał się umówić indywidualnie.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koszulek ciąg dalszy - 10/12/2003 21:45
no i jestem chyba pierwszym posiadaczem koszulki...jest naprawde zajebista kto sie jeszcze nie zdecydowal niech to zrobi jak najszybciej bo zostalo jeszcze pare sztuk...
|
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
|
|
|
|
Odp: koszulek ciąg dalszy - 11/12/2003 00:54
Ach już nie moge się doczekać kiedy zobacze ją na własne oczy (koszulke naturalnie) Wkońcu nosić je będą jedynie wybrańcy [Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2003-12-11 01:59]
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: koszulek ciąg dalszy - 11/12/2003 12:55
a tymczasem zmienim troche plany... ponieważ przypomniało mi się że jest zimno wiec ostatecznie:
koszulki odbierać będzie można w piątek w TIGER PUBie od godziny 17 do 19. (ul. Felczaka 9)
[Ostatnio edytowane przez helmut: 2003-12-11 13:08]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koszulek ciąg dalszy - 12/12/2003 19:56
Bombowa
Wszedlem do GHalaxy w niej to ludzie jakos sie na mnei pattrzyli... PeacE!!Juz niedlugo bedzie podstawowym moim wizerunkiem na popijawie,.pa!!
PS Zapraszam do Pinokia dzisiaj
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: koszulek ciąg dalszy - 12/12/2003 23:02
Wielkie podziekowanie dla wszystkich ktorzy sie przyczynili do powstania i dystrybucji koszulek. powiem tylko tyle KTO NIE MA NIECH ZALUJE Dzieki Sanbal [Ostatnio edytowane przez boberek: 2003-12-12 23:03]
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: koszulek ciąg dalszy - 13/12/2003 12:16
Koszuliny na wypasie panowie i panie, to juz moja 5 unikatowa koszulka,no i bluza Pogoni, wczoraj na imprezce zrobila furrore---dzieki chlopaki za zalatwienie tej sprawy [Ostatnio edytowane przez brodaONE: 2003-12-13 12:20]
|
|
|
|
|
Odp: koszulek ciąg dalszy - 13/12/2003 12:33
jak ktos z was ma cyfrowke na chacie to niech zrobi sobie zdjecie w tej unikatowej koszulce to wszyscy zobaczymy jak to wyglada, to moze znajda sie nastepni chetni!
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koszulek ciąg dalszy - 14/12/2003 12:43
Najpierw sie wszyscy zapisuja potem 1/3 placi nastepni nikt nie odbiera hehe gdzie wy na to motywacje znajdujecie mnie juz by szlag trafil
ps. ja nie moglem odebrać ponieważ mieszkasm w Gryfinie i nawet ojciec nie mogl wtedy przyjechać ale jakoś dam rade KIEDYŚ ODBIORE ;]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: koszulek ciąg dalszy - 15/12/2003 23:12
a ja tylko przypominam że jak ktoś się zapisywał (albo jeszcze nie) to może już odebrać swoją koszulke... oczywiście mówie tu o osobach które nie zapłaciły, bo jak dla mnie jak ktoś wpłacił to może koszulki nie odbierać pisać mi na gg i ustawiać się qrwa... ze sprzętem, albo i bez, na solo albo i grupą jebie mnie to - tylko weźcie już odemnie te koszulki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|