Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> FLAGI - troche inaczej << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
RUSH
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8158 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 14/11/2003 16:50
Ja bym na zaglebie zrobil transparent pozdrawiamy piknikow ogladajacych c+-chuj wam w dupe , bo na zaglebiu cieplo raczej nie bedzie.

RUSH
Kibic
Na forum od 8158 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 14/11/2003 16:54
Mozna by zrobic replike brygady ultras .

Helmut
Moderator*
Na forum od 8322 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 14/11/2003 17:18
> Ja bym na zaglebie zrobil transparent pozdrawiamy piknikow ogladajacych c+-chuj
> wam w dupe , bo na zaglebiu cieplo raczej nie bedzie.

lollollollollol dobre :) ale prosiłem o nie rozmywanie tematu, a sektorówka to osobna sprawa i prosiłbym NIE W TYM POŚCIE !!! Co do Brygady Ultras to bardzo bardzo możliwe, że już na wiosnę znowu zawiśnie - o ile uda się ją odrestaurować - robienie repliki bez sensu, wystarczy włożyć trochę pracy w starą.

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Bartas
Kibic
Na forum od 8187 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 14/11/2003 17:28
RUSH w pełni Cię popieram z tą repliką

RUSH
Kibic
Na forum od 8158 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 14/11/2003 17:43
Jak ty chcesz odrestaurowac stara brygade ultras?chodzi ci o powtorne malowanie ?bo ona jest zrobiona na dosc sliskim plotnie -nie z materialu jak wiekszosc flag.To juz lepiej zrobic nowa i powiekszyc ,dodac pare tekstow-takie jest moje zdanie .

Bartas
Kibic
Na forum od 8187 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 14/11/2003 18:08
Zrobić nową ale identyczną Tylko nie na śliskim a normalnie. Bez żadnych napisów dodatkowych. Było by Extra

P.
Do końca!
Na forum od 8170 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 14/11/2003 18:41
Odrestaurowanie "Brygady Ultras" to duzy koszt(bylo juz to sprawdzane),a zrobienie repliki o podobnych wymiarach to koszt ok.1000zl.Pomysl ten byl z pol roku temu i wygladalo,ze bedzie tez mozliwosc realizacji,no ale niestety...SZCZECIN i wszystko jasne

Sami przeciw wszystkim!!!
Orło
Kibic
Na forum od 8356 dni

*

Odp: FLAGI - troche inaczej - 14/11/2003 20:56
Mam text na flagę:) Pogoń Szczecin Forever, 2 liga NEVER:):):):):):). Ale to głupie:)

Babilon Team
Westman
Kibic
Na forum od 8248 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 14/11/2003 20:59
no bez kitu orlo glupie

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
Helmut
Moderator*
Na forum od 8322 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 31/12/2003 02:23
"Czerwień - krwi pomorskiej rzeka,
Granat - niebo nad Baltykiem,
Tłum kibicow wiernych czeka,
Wita cie wojennym krzykiem !"

"Dumny Gryf swym ostrym szponem,
Cel nam wskazal; z Odry toni
rydwan z diamentowym tronem,
Berło niesie dla Pogoni !"

no i hit:

" Litr Śmietany , Metr Ziemniaków - Pogoń Szcecińska , kolejną dziuplą rodziny Ptaków " (pozdro Dyha ;) )

coś ciekawego komuś do głowy nie wpadło przypadkiem??? Pomyślcie na sylwka- tylko gdzieś zapiszcie żeby pamiętać ;)

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
RosSi
Kibic
Na forum od 8196 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 31/12/2003 11:20
... " GdziekolwieK JesteśmY CokolwieK RobimY HooliganS PogoŃ o TyM MyślimY " ...

ten tekst widziałem na murze jednego ze szczecinskich osiedli ( Słoneczne ) myślę , że jest dobry i nic by się nie stało , gdyby się go wykorzystało
[Ostatnio edytowane przez KopaN - FixBLast: 2003-12-31 16:22]

max_dal
Kibic
Na forum od 8177 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 31/12/2003 13:43
Myślę żę fajną flaga by powstała gdyby zamieścić na niej twarze wszystkich piłkarzy i działaczy którzy zasłużyli się w działalności klubu.
tzn np: Majdan, Drumlak, Olo, Dymek, Baniak, Krygier oraz nawet kilku piłkarzy którzy grali w dawnych latach jak : Leśniak, Sokołowski i Ostrowski niewiem czy wam się to spodoba ale mi tak.

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
tm_tomcio
Kibic
Na forum od 8150 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 31/12/2003 13:54
> Myślę żę fajną flaga by powstała gdyby zamieścić na niej twarze wszystkich
> piłkarzy i działaczy którzy zasłużyli się w działalności klubu.
tzn np: Majdan,
> Drumlak, Olo, Dymek, Baniak, Krygier oraz nawet kilku piłkarzy którzy grali w
> dawnych latach jak : Leśniak, Sokołowski i Ostrowski niewiem czy wam się to
> spodoba ale mi tak.

NIe podoba sie, malo kreatywne jakos, powielac cos, co robia inni (vide Legia). No i bez urazy, ale za jednym zamachem Baniak i pan Krygier?? Przeciez to jest profanacja nazwiska zasluzonego, wieloletniego trenera, dzialacza i wychowacy szczecinskiej mlodziezy!! a co do pilkarzy, to zaden wymieniony, a obecnie jeszcze grajacy (Drumlak, Moskalewicz) lub chcacych grac tylko nie majacych gdzie(Dymkowski) nie zasluguje na to, aby ich twarze pojawily sie na flagach. Sam Lesniak zrobil wiecej dla tego klubu niz cala trojka razem wzieta!! A poza Ostrowskim i Sokolowskim trzeba wymienic Hawrylewicza, sp. Szczecha, Urbanowicza, Miazka, Benesza, Sokolowskiego (brata wyzej wymienionego) no i przede wszystkim Adama Kensego, ktory wtedy dorownywal technika najlepszym w tym kraju!! Czarowal przeciwnika jak chcial!! Jego podania otwieraly droge do bramki napastnikom!! zreszta Legia ma swojego idola Deyne, na Pogoni pojawiala sie kiedys flaga z Mariuszem Kurasem, gdzie ona zginela?? Pamietam, ze "wielki trener" Albinek Mikulski mial jakies objekcje co do tej flagi, ale tego nedznego aferzysty juz nie ma, a i flaga wsiakla!! [Ostatnio edytowane przez tm_tomcioMKS: 2003-12-31 14:00]

INDIOS BRAVOS
seeedzik
Kibic
Na forum od 8128 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 31/12/2003 16:00
a mi sie wymarzyla flaga bordowo-granatowa z czarnym zarysem jakies charakterystycznej szczecinskiej budowli np. walow chorbrego (gdzies widzialem cos podobnego z Legia ze mieli palac kultury i jakies tam budyneczki)

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8252 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 31/12/2003 16:17
> ... " GdziekolwieK JesteśmY CokolwieK RobimY HooliganS PogoŃ o TyM MyślimY "
> ...

Myślę, że niezłe hasło bo ostatnio o hasło trudno...

God, I'm glad I'm not me.
KMT
Kibic
Na forum od 8171 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 31/12/2003 16:20
Ja uważam że dobry by był pomysł na zaprojektowanie jakis mniejszych flag takie co by każdy mogł by sobie kupic,bo ja raczej nigdzie nie widziałem takich:(( A co do sektorowki to swietny pomysł na 12 juz ejst teraz by sie przydała na 4-6 sekorze..:) Mam nadzieje że to wejdzie w zycie a nie tylko sobie tu marzymy...

Bądz dumny z tego kim jesteś...
Helmut
Moderator*
Na forum od 8322 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 18/01/2004 23:12
oświadczam że uparcie mam zamiar aktualizować więc nie liczcie na to że spadnie :)
dopóki ktoś nie wymyśli jakiegoś kreatywnego hasła nie zostawie tego tematu w spokoju ;)

hop do góry

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8316 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 18/01/2004 23:21
Helmut... wiem ze to nie haslo ale mi sie przypomnialo ....

miala kiedys powastac flaga " Parszywa 12 " .. mozna bylo by zrobic porzadna ( wymiary ), mocna ( z dobrego materialu aby nikt nam jej nie podpierdolil)i taka zeby kazdy wiedzial ze skurwysyny chodza na 12 sektor.... hehe

musi budzic szacunek tak jak np:"chuliganeria" Ruchu

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Helmut
Moderator*
Na forum od 8322 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 18/01/2004 23:25
> Helmut... wiem ze to nie haslo ale mi sie przypomnialo ....

> miala kiedys powastac flaga " Parszywa 12 " .. mozna bylo by zrobic porzadna ( wymiary ),
> mocna ( z dobrego materialu aby nikt nam jej nie podpierdolil)i taka zeby kazdy
> wiedzial ze skurwysyny chodza na 12 sektor.... hehe

> musi budzic szacunek tak jak np:"chuliganeria" Ruchu

O dzięki Ci Mały PeeSie :) wkoću jakiś konkretny post z konkretnym pomysłem...

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8316 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 18/01/2004 23:30
> O dzięki Ci Mały PeeSie
> :) wkoću jakiś konkretny post z konkretnym pomysłem...

to jak wyczeszesz konkretny projekt ( a ostatni - szalikowy - taki jest ) to daj konkretny kontakt do mnie , wktedy konkretnie sie o tym juz pomysli !

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772457981 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005