| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Polak zginął w Iraku. - 07/11/2003 19:42
Jeszcze wielu Polaków tam zginie i to mnie strasznie
wkurza że wlizujemy się w dupe Ameryce.A jak wczoraj Szmajdzinski
powiedział "zginą za ojczyzne" to już mnie to rozwaliło za jaką ojczyzne co ma
Polska do Iraku nawet korzyści finansowych z tego nie bedziemy mieli jeden
wielki CYRK!!!
[Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2003-11-07 19:43]
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: Polak zginął w Iraku. - 07/11/2003 20:23
Podbno jak czytałem dzis w ŻABCE w fakcie wjec to nie pewne Jest to pierwsza ofiara Wojena od 1945 roku w której zginoł Polak coś takiego tam pisało ale niechce mi sie w to za bardzo wierzyc
[*]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: Polak zginął w Iraku. - 07/11/2003 20:28
> Co do tego czy są tam tylko ochotnicy to nie jestem pewien...słyszałem różne
> historie...
Masz rację. Ilu tam jest ochotników tego nikt nie wie. WIelu pojechalo bo nie mialo wyboru.
Takie czasy 
[']
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polak zginął w Iraku. - 07/11/2003 21:58
Ginąć za Polskę, piekna rzecz(tak mówią)ginąć ża obcość(kasa)więc niech nie roztrząsaja aż tak tego wydażenia -więkrze tragedie były!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Ostatnio edytowane przez alat: 2003-11-07 22:11] [Ostatnio edytowane przez alat: 2003-11-08 07:27]
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
|
Odp: Polak zginął w Iraku. - 08/11/2003 00:22
TO TERAZ POZWÓLCIE, ŻE WYJAŚNIĘ KILKA SPRAW:
1. MJR. KUPCZYKA ZNAŁEM OSOBIŚCIE, PRZEZ 4 LATA Z NIM PRACOWAŁEM,
2. B.B.B. WARTOŚCIOWY CZŁOWIEK I NIE "ZE ZRYTĄ GŁOWĄ" JAK KILKU (NASTY JAK KTO WOLI)
3. BYŁ KIBICEM POGONI, WIELE RAZY GO WIDZIAŁEM, ZAZWYCZAJ SIEDZIAŁ W SEKTORZE 6, I ŻADNEGO MECZU NIE OPUSZCZAŁ
4. WIELU MIALO NIE OFICJALNE PYTANIE :"JEDZIESZ CZY CYWIL " ALE ZGADZAM SIĘ, ŻE WIELU POJECHAŁO DLA KASY, ALE KAŻDY BY TAK ZROBIŁ GDYBY ZARABIAŁ 1.600, DZIECKO W SZKOLE I ŻONA NA UTRZYMANIU
I TERAZ PROSZĘ, NIE ZNIŻAJCIE SIĘ DO POZIOMU OPINIODAWCÓW Z FORUM WP CZY ONET, I JAK KTOŚ NIE ZNA CZŁOWIEKA LUB REALIÓW WOJSKOWYCH TO NIECH NIE ZABIERA GŁOSU (PANIE ALAT)
PS. POGRZEB W PONIEDZIAŁEK PRZED POŁUDNIEM (DLA ZAINTERESOWANYCH)
|
zegar
|
|
|
|
Odp: Polak zginął w Iraku. - 08/11/2003 00:36
i jeszcze jedno,
obecnie wielu moich kumpli TAM jest, i też kibcują Pogoni, a to część listu który otrzymałem od jednego z nich, to dla tych wszystkich którzy myślą, że pojechał tam ktoś, ale generalnie to mam w dupie kto... to są jedni z nas, może to TWÓJ sąsiad..
STARY NIE WIESZ JAK BARDZO BYM CHCIAL ISC NA POGON A POZNIEJ NA BROWARKA DO WIRUSA. ALE JAK WROCE TO SOBIE ODBIJEMY TE WSZYSTKIE STRACONE MECZE. ..... [Ostatnio edytowane przez zegar: 2003-11-08 00:37]
|
zegar
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polak zginął w Iraku. - 08/11/2003 07:45
(Panie ZEGAR) niebyło w moim zamiarze poniżać kogo kolwiek, a tym bardziej tak zasłużonego żołnierza(oficera)chodziło mi o to,iż każdy decydując się na taką eskapadę, wie że może ona skończyć się właśnie w ten sposób.
Dla tego nie rozumię pańskiego obużenia.
Wiem że był wspaniałym człopwiekiem, kibicem i żołnierzem, ponieważ śledziłem jego kariere zawodową po wyjściu z woja i naprawdę zasługuje ten (Ś.P.) człowiek na wielki szacunek.
Bez ironii.
Niech spoczywa w spokoju.
[Ostatnio edytowane przez alat: 2003-11-08 07:47]
|
|
|
|
|
Odp: Polak zginął w Iraku. - 08/11/2003 07:50
> i jeszcze jedno,
obecnie wielu moich kumpli TAM jest, i też kibcują Pogoni, a
> to część listu który otrzymałem od jednego z nich, to dla tych wszystkich którzy
> myślą, że pojechał tam ktoś, ale generalnie to mam w dupie kto... to są jedni z
> nas, może to TWÓJ sąsiad..
STARY NIE WIESZ JAK BARDZO BYM CHCIAL ISC NA POGON
> A POZNIEJ NA BROWARKA DO WIRUSA. ALE JAK WROCE TO SOBIE ODBIJEMY TE WSZYSTKIE
> STRACONE MECZE. .....
[Ostatnio edytowane przez zegar: 2003-11-08 00:37]
Stary - Zyczę Tobiiei IM, i nam wszystkim aby tak było.
Jednak pamiętajmy iz życie to nie (je)bajka!!!
[Ostatnio edytowane przez alat: 2003-11-08 08:10] [Ostatnio edytowane przez alat: 2003-11-08 08:11]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polak zginął w Iraku. - 08/11/2003 08:00
> > czemu mają ginąć Polacy za Amerykanów którzy sami rozpętali to wojne?? niech
> oni
> lepiej wracają do domów jak najszybciej bo jescze mogą sie zfarzyć(mam nadzieje
> że nie)takie tragedie jak ta dzisiaj!
Polacy nie giną za Amerykanów tylko za
> kasę.
Nie pojechał do Iraku nikt kto nie chciał.
[']['][']
Ciekawi mnie "qubajag" jaki tekst byś wstawił gdyby to był żołnierz z jednostki WARSZAWSKIEJ i kibol LEGII.
Wiem że myśl jest jedna, po co się pchali? ale takie jest życie!
[Ostatnio edytowane przez alat: 2003-11-08 08:54]
|
|
|
|
|
Odp: Polak zginął w Iraku. - 08/11/2003 09:33
[`]`]`]`] W dodatku był kibicem Pogoni ! Moze na pogrzeb ktos pojdzie jako kibic Pogońi ?? A tak wogole to popieram busha ze z tym husjanem walczyl ale niepopieram tego zeby polacy tam jechali !!
|
|
|
|
|
Odp: Polak zginął w Iraku. - 08/11/2003 10:56
bartollo2002, z tym popieraniem to bym się wstrzymał, ja też nie lubię terrrrrrrrrrrroru ale Bush też powinien pogodzić się z porażką i nie ciągnąć tego syfa dalej, żeby w tym bezsensie ginęli ludzie i w tym jeszcze POLACY.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polak zginął w Iraku. - 08/11/2003 16:29
>Ciekawi mnie
> "qubajag" jaki tekst byś wstawił gdyby to był żołnierz z jednostki >WARSZAWSKIEJ
> i kibol LEGII.
>Wiem że myśl jest jedna, po co się pchali? ale takie jest
> życie!
Ja nie chciałem kurcze nikogo obrazić.Nie napisałem przecież że kogoś potępiam za to że się pcha tam aby zarobić.Ja tych ludzi rozumiem że pojechali tam by zarobić dla swoich rodzin.Żołnierze którzy tam są budzą mój podziw.
Tylko wkurwia mnie jak się w tym kraju wszystko zwala na amerykanów.
Nie będe już komentował mojego stosunku do ameryki ani do tej wojny bo zrobiłem to w innym temacie dotyczącym konfliktu w Iraku który znajduje się gdzieś w Hyde Parku.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3