Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Jak oceniacie szanse polskich siatkarek na MŚ w Japonii? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Boberek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8322 dni

**

Odp: Jak oceniacie szanse polskich siatkarek na MŚ w Japonii? - 03/11/2003 14:22
chyba moje przypuszczenia co do mijesca naszych pan sie sprawdzi bedziemy w pierwszej 6 ale o 3 miejscu mozemy pomarzyc :(((
1.mamy dobra druzyne ale jeszcze nie bardzo dobra w porownaniu do druzyn ze swiatowej czolowki! widac brak 2 podstawowych zawodniczke z mistrzostw europy Dominik Lesniewicz na libero bo ta Barbachowska dzis zagrala niezle ale jest gorsza od Lesnieiwcz i brak Doroty Swieniewicz w ataku!

2.niezogdze sie z Qbajag ze Glinka gra ponizej oczekiwan to przeciez Glinka jest na 1 miejscu w statystykach jesli chodzi o punkty a zreszta Glinka nie jest robotem tez odczuwa zmeczenie kiedy wiekszosc pilek w ataku jest kierowana na nia!

3.Moim zdaniem tylko glinka ,fratczak i Przybysz zasluguja na wyroznienie! ale we trojke nie wygraja meczu!

4. Nasze najslabsze elementy to :przyjecie, gra w obronie , i niekonczenie kontratakow!!
jedyne co nam wychodzi to : blok ,czasem zagrywka i ataki srodkiem o ile sliwa dobrze wystawi pilke.
sorki za referat.....Pozdrawaim wszystkich milosnikow talentu i urody polskich siatkarek! [Ostatnio edytowane przez boberek: 2003-11-03 14:23]

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Hanki
Kibic
Na forum od 8383 dni

**

Odp: Jak oceniacie szanse polskich siatkarek na MŚ w Japonii? - 03/11/2003 17:00
No dzisiaj jak tak sobie oglądałem występ naszych pań to stwierdziłem, że z każdym meczem poprawiają w swojej grze jeden element, by totalnie zawalić inny (poza dobrym blokiem, który jest niewątpliwie jedną z naszych mocnych stron). W meczu z Turcją kompletnie słabe przyjęcie i straszne problemy w ataku - dzisiaj w meczu z Brazylią odbiór już o niebo lepszy, atak też był całkiem całkiem, ale ta wystawa to koszmar po prostu. Wypada się tylko zastanowić co w meczu z Kubą zaszwankuje...

Llibertat per a Catalunya!
Steryd
Kibic
Na forum od 8867 dni

**

Odp: Jak oceniacie szanse polskich siatkarek na MŚ w Japonii? - 03/11/2003 19:31
Dopiero poczatek turnieju.
Narazie ponizej oczekiwan. Wymeczone zwyciestwo z Turcja, z Domikana i Brazylia bylismy slabsi niemal w kazdym elemencie siatkarskiego rzemiosla.
Przeblyski dobrej gry to za malo na pierwsza trojke PS.

Moze sie dziewczyny odnajda :)

1948
Mati.
Kibic
Na forum od 8182 dni

Odp: Jak oceniacie szanse polskich siatkarek na MŚ w Japonii? - 03/11/2003 19:44
ja od początku sądziłem że Polki bedą 2 lub 3 od końca:(

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
qbajag
Kibic
Na forum od 8443 dni

**

Odp: Jak oceniacie szanse polskich siatkarek na MŚ w Japonii? - 03/11/2003 21:13
> ja od początku sądziłem że Polki bedą 2 lub 3 od końca:(

Tak źle to nie będzie bo 4 ostatnie mecze gramy ze słabymi drużynami:Egipt,Argentyna,Korea,Japonia

Myślę że możemy jeszcze o 6 miejsce powalczyć.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
TomY
Kibic
Na forum od 8554 dni

**

Odp: Jak oceniacie szanse polskich siatkarek na MŚ w Japonii? - 03/11/2003 21:32
Mialem możliwosc obejrzenia 3 seta Walczyły, ale popelnialy sporo błędów. Wszystko spowodowane wymagającym przeciwnikiem.
Jednak ciągle jestem pod wrażeniem ataku Frątczak z 2 lini w 3 secie!
Ci którzy ogladali pewnie wiedzą o co chodzi! Jak dla mnie najlepsza akcja ostatnich dni!!

//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8244 dni

Odp: Jak oceniacie szanse polskich siatkarek na MŚ w Japonii? - 03/11/2003 21:44
> Myślę że możemy jeszcze o 6 miejsce powalczyć.

Zdecydowanie tak. Ja myślę tak - Chiny, USA, Włochy są nie do ogrania. Resztę (Kubanki także, co pokazały Chinki wygrywając bardzo gładko) możemy pokonać i zakończyć rozgrywki z bilansem 7-4. Taki bilans powinien dać 5-6 miejsce.
A propos, nie nazywałbym Japonek słabą drużyną. Osiągały jak do tej pory podobne wyniki do Polek, a poza tym zmasakrowały zarówno Argentynę jak i Egipt. Prawdopodobnie z nimi, a także z Dominikaną i Turcją rozegra się sprawa miejsc 5-8.

ekil
Kibic
Na forum od 8187 dni

Odp: Jak oceniacie szanse polskich siatkarek na MŚ w Japonii? - 03/11/2003 22:47
Powiem tak za dobre na Europe za słabe na Świat !! :(;):)

henieq
Kibic
Na forum od 8498 dni

Odp: Jak oceniacie szanse polskich siatkarek na MŚ w Japonii? - 03/11/2003 23:30

> tak - Chiny, USA, Włochy są nie do ogrania.

co do chinek to zgodze się są poza zasięgiem pokonaly dziś dominikane do 12,12,11 czy jakoś tak, co do reszty ... wloszki są do ogrania amerykaniki do powalczenia ; po pierwszych dniach wnioskuje ,iz europejska siatkówka w wdaniu pań jest kilka lat z tyłu ... wloszki polki i turczynki radzą sobie raczej średnio popełniaja glupie blędy niekończa zdawaloby się latwych akcji, tymczasem światowa czolówka zbliża sie swoja grą do męskiej siatkówki, mam ttu na myśli serwy z wyskoku u 4 z 5 zawodniczek o kombinacyjnych akcjach ktorych nie powstydzili by sie mężczyźni;
co raz mnij tam gry ze środka na skrzydlo , coraz wiecej nietuzinkowych rozegrań; mając w apmięci ME i seryjnie popelniane błędy, wręcz komiczne sytuacje wynikające z braku umiejętności przebicia prostej wydawaloby sie pilki przez siatke widze ogromną różnice poziomu
mam jeddnocześnie świadomść ztego iż polki naprawde stać na wiele, potrafia zlapać wiatr i rozgrywaćniesamowite sety lecz występuje to zbyt zadko.... wierzę ze jeszcze może nastąpi przelom podczas tych rozgrywek.... ufff

na dobre i na złe
Obrazek gif wstawiony na forum
qbajag
Kibic
Na forum od 8443 dni

**

Odp: Jak oceniacie szanse polskich siatkarek na MŚ w Japonii? - 04/11/2003 07:22

Henieq Włoszki to są mistrzynie świata więc nie uważam żeby Europejska siatkówka była do tyłu.
Włoszki mają teraz gorszy okres więc myśle że Polki mogą powtórzyć wyczyn z ME i je pokonać.
Z tą Japonią to troche źle sformułowałem.
Tu w zasadzie poza Egiptem nie ma słabych drużyn ale mi chodziło o to że z tymi 4 drużynami Polska powinna wygrać.Bo jak nie z nimi to z kim.
Z Kubą mam nadzieję że Polki powalczą.Chinki i Amerykanki tak jak Brazylijki są raczej nie do ogrania.Jak powalczymy z Włoszkami to może być bilans spotkań 7:4 czyli całkiem nieźle.

Visca el Barca!!!
henieq
Kibic
Na forum od 8498 dni

Odp: Jak oceniacie szanse polskich siatkarek na MŚ w Japonii? - 04/11/2003 12:24
zdaje sobie sprawę że włoszki są mistrzyniami świata , lecz moim zdaniem zdobyly je fartem :P
pokonanie nam ich nie powinno sprawic nam problemu
w jednym musze cie poprawic (mam nadzieje że sam sie nie myle) z wloszkami polki przegrały na ME, była to nasza jedyna porażka w grupie, lecz dzieki bulgarkom które walczyły do końca(pokonaly te same wloszki w ostatnim meczu) wyszliśmy z grupy :D
puki co zdanie nie zmienie europa jest do tylu, mam nadzieje, że to sie jeszcze zmieni podczas tych "maratońskich" rozgrywek
peace :) [Ostatnio edytowane przez henieq: 2003-11-04 12:26]

na dobre i na złe
kawek
Kibic
Na forum od 8224 dni

Odp: Jak oceniacie szanse polskich siatkarek na MŚ w Japonii? - 04/11/2003 15:41
Niestety ale ta impreza konczy sie juz powoli dla nas jedyne co ciesz to gra młodych zawodniczek które sa przyszłoscia tej reprezentacji i dobra postawa Glinki,mam nadzieje ze na koniec sprawia jeszcze jakas niespodzianke:-P [Ostatnio edytowane przez kawek: 2003-11-04 15:41]

henieq
Kibic
Na forum od 8498 dni

Odp: Jak oceniacie szanse polskich siatkarek na MŚ w Japonii? - 04/11/2003 16:21
nie osiągnely panie nawet pólmetka, ale niech Ci bedzie... buhaha

na dobre i na złe
qbajag
Kibic
Na forum od 8443 dni

**

Odp: Jak oceniacie szanse polskich siatkarek na MŚ w Japonii? - 04/11/2003 17:57

A czy Polki jedynej porażki nie doznały z Holenderkami?
Kurde może się myle.
No i trudno mówić o końcu turnieju jak Polki zagrały dopiero 3 z 11 spotkań.:)

Visca el Barca!!!
CHUDY
Kibic
Na forum od 8173 dni

Odp: Jak oceniacie szanse polskich siatkarek na MŚ w Japonii? - 04/11/2003 20:20
a ja uwazam ze siatkowka to taki sport gdzie kazdy jest w stanie wygrac z kazdym. bardzo latwo o jakies przypadkowe bledy!!!! takze niezalamujmy rak i trzymajmy kciuki za najlepsze szmule w turnieju... pozdro :D

:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
TomY
Kibic
Na forum od 8554 dni

**

Odp: Jak oceniacie szanse polskich siatkarek na MŚ w Japonii? - 04/11/2003 20:45
> Włoszki mają teraz gorszy okres więc myśle że Polki
> mogą powtórzyć wyczyn z ME i je pokonać.

Qbajag musze Cie poprawić :)
Polki przegrały na mistrzostwach z Włoszkami. Jeden, jedyny przegrany mecz
Oby tego nie powtórzyły.

Co do postawy polek, to nie ma co rozpaczać. Od dawna było mówione ze tam szanse na awans są nikłe.
Kuba, Chiny, Korea. To teamy poza zasięgiem.
Są jeszcze 2 szanse, w Baku , a później znowu w Japoni.
Jedyny problem to, to iż awansują tylko zwycięzcy.

qbajag
Kibic
Na forum od 8443 dni

**

Odp: Jak oceniacie szanse polskich siatkarek na MŚ w Japonii? - 05/11/2003 06:15

Dobra przyznaje się do błędu.
A dzisiejszy mecz to zgroza.:(
Kubanki były do ogrania zresztą tak samo jak i Dominikana.
Polkom chyba jednak doświadczenia brakuje i dlatego tak głupio przegrywają.
No i w dniu dzisiejszym fatalne ustawianie bloku.

Visca el Barca!!!
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8244 dni

Odp: Jak oceniacie szanse polskich siatkarek na MŚ w Japonii? - 05/11/2003 10:36
Rzeczywiście, chyba brakuje międzynarodowego ogrania... Jeżeli nie wykorzystuje się sześciu setboli, to nie ma o czym gadać... Nie widziałem meczu, ale 0:3 z przeciętnie ostatnio grającymi Kubankami nie może napawać optymizmem...

Bilans 7-4 pozostanie więc w sferze marzeń, prawdopodobnie zakończymy rozgrywki z bilansem 5-6 lub 4-7, zależnie od wyniku z Japonkami... :(

qbajag
Kibic
Na forum od 8443 dni

**

Odp: Jak oceniacie szanse polskich siatkarek na MŚ w Japonii? - 05/11/2003 13:19

Z Japonkami wygramy.A co do bilansu to ja raczej widze dwie opcje 6-5 lub 5-6 zależy od wyniku z Włoszkami które naprawde nic wielkiego nie grają a Polki mam nadzieję że będą z meczu na mecz lepiej grały.

Visca el Barca!!!
ekil
Kibic
Na forum od 8187 dni

Odp: Jak oceniacie szanse polskich siatkarek na MŚ w Japonii? - 06/11/2003 11:34
Polskie poniosły czwartą porażkę z rzędu. Polki gładko uległy liderkom światowego rankingu, Chinkom, 0:3 (16:25, 19:25, 17:25).

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772587821 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005