| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Test IQ.......:) wyniki - 19/10/2003 21:16
haha nie mogę, miałem 92. (fakt koleś mi trochę przeszkodił przy kilku pytaniach). Wygłada na to, że powinienem znajdować się w zawodówce a nie na ostatnim roku studiów mając stypę naukową. Nie mogę....
Do 116 dużo mi brakuje... hahaha
haha jesteśmy mądzrzejsi od pyrrr.... (No fakt do kopania ziemniaków nie potrzeba takiej inteligencji)Jedne z 3 najmądrzejszych województw.
[Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2003-10-19 21:38] [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2003-10-19 21:43]
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: Test IQ.......:) wyniki - 19/10/2003 21:26
> Widze,ze jestem najmadrzejszy... IQ=71 
Martin dobra postawa, widze, ze traktujesz to wszystko jako zabawe a nie jako jakas wyrocznie
pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Test IQ.......:) wyniki - 19/10/2003 22:47
ten test klamie !!!!!!!!! wyszlo mi ze mam 135 :>:> co jest niemozliwe chyba ze zostal na mnie przeprowadzony jakis walek :> ale jak by na to nie patrzec jestem w najmadrzejszej grupie wg stacji przeprowadzajacej testy studenci ( tu tez nie wiem jak mnie przyjeli :> ale juz wiecej nie robie takiego czegos za bardzo mnie to stresuje   pozdrawiam
|
Zawsze wierni i oddani !!!!!
|
|
|
|
Odp: Narodowy Test Inteligencji - 19/10/2003 23:29
128 a Szczecin zajal 1 miejsce wraz z Warszawa i Krakowem
a kibole Amici sa najglupsi
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Test IQ.......:) wyniki - 19/10/2003 23:41
Ja miałem 132.Też uważam , że to kicha z tym testem.Pytania były dość banalne, to był któryś z testów kolejny w moim życiu i odbiegał znacząco od innych.Tu pytanie - jak można mieć w tym teście 156 czy ileś tam jak z tabeli wynikało wyraźnie że na tym teście max to 145?Ponadto ta cała pompa..Testy w wyborczej trudniejsze.Polecam.
|
|
|
|
|
Odp: Test IQ.......:) wyniki - 20/10/2003 06:44
> 128 a Szczecin zajal 1 miejsce wraz z Warszawa i Krakowem
a kibole Amici sa
> najglupsi 
Shivan tylko wkurwiłem sie strasznie, bo pokazali tylko Wawe i krakow a Szczecina nie jako tych najlepszych i tylko o nich mówili kutasy... Nas pokazali tylko w tabeli a o nich gadali przez cały program, że są najlepsi. O nas ani słowa.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Test IQ.......:) wyniki - 20/10/2003 14:11
> ej borsuk masz cos do kulturystow? kurwa co za pojebany stereotyp, ja cwicze
> kultursytyke i mam 116
No widzisz, masz 116 a nie skminiłeś, że borsuk tylko zacytował czyjąś (konkretnie moją) wypowiedź Za którym razem miałeś 116? 
Pozdrawiam
[Ostatnio edytowane przez 666shawn666: 2003-10-20 14:13]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Test IQ.......:) wyniki - 20/10/2003 16:33
Test pojebany, ale cóz..... Moje Iq ? jak tak mozna okreslic to 127.
A czy wiecie, ze Hitler mial 145 ?? a najwiece jLeonardo da Vinci 220 !! 
Najglupsi sa kulturysci - banda polmozgów 
A ty wien co kulturysta buaha, i czego tam sie uczysz?? jak brac sterydy, zeby nie wykitowac po miesiacu??
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|