| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Atmosfera na craxsie! - 15/10/2003 18:37
Przywitajmu bardzo ładnie kibiców Cracovii przeciez zabili Szczecinianina !! ja pierdole nie rozumiem was. Cały stadion bluzgał Arke i nikt nie mówił zeby przestać. Ja nie mam nic przeciwko bluzgom przeciez to nie teatr
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: Atmosfera na craxsie! - 15/10/2003 18:57
powiem tak: jak wejda na papricane proponuje krzyczec MORDERCY, MORDERCY, MORDERCY....nie miniemy sie za bardzo z prawda..... Panowie jedno slowo wystarczy MOOORRDERRCYYYYYY z kRAKOWA..
|
|
|
|
|
Odp: Atmosfera na craxsie! - 15/10/2003 19:25
> Zgadzam sie z sebusiem prawdziwi kibice dopinguja niepatrzac sie na bluzgaczy
> z12 . Moja propozycja na bluzgi to zagluszanie kolaskami ich prostackich
> pioseneczek.Niech Polska zobaczy ,ze w Szczecinie są normalni ,kulturalni
> kibice i ,że nastadion można przyjść zrodziną.Chamstwu i prostactwu powiedzmy
> NIE.
Buahahaha... i tak oto zostałem mianowany bluzgaczem z 12 sektora
chyba przestane na 12 przychodzic, bo przeciez ja jestem kuulturalny kibic i nie bluzgam na inne zespoły, na kibiców też nie bo się ich boje... a poza tym Mama mówiła że to brzydko jest więc ja już na 12stkę NIE PRZYJDE!!! Straciliście mnie!!! Ide na sektor rodzinny!!! Przyjde na 12stke jak przestaniecie bluzgać na te inne zespoly... fuj  
|
Wild West :: Młode Wilki
|
|
|
|
Odp: Atmosfera na craxsie! - 15/10/2003 20:28
> powiem tak: jak wejda na papricane proponuje krzyczec MORDERCY, MORDERCY,
> MORDERCY....nie miniemy sie za bardzo z prawda..... Panowie jedno slowo
> wystarczy MOOORRDERRCYYYYYY z kRAKOWA..
Popieram to do nich pasuje chcialem im to kiedys wybaczyc ale jak sie dowiedzialem o tej fladze co sraa wywiesila Cracovia-Pogon 1-0 tak minie wkurwilo ze nie wiem. Jestem za ty
MORDERCY MORDERCY !!!!!!!!
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
Odp: Atmosfera na craxsie! - 15/10/2003 21:17
witam ! mam taki pomysl na cracovie, niezwykle efektownie wygladalo np. na arce jak w mlynie wszyscy zaczynali skakac, daje to swietny efekt w polaczeniuz z huralnymi spiewami, a moze by tak na cracowii mlyn wezwal zeby wszyscy wstali i wowczas kilkanascie tysiecy ludiz zaczelo skakac, oczywiscie wiem, ze potrzeba aby wynik byl dobry bo piknikom nie bedzie sie chcialo ruszyc tylka, ale mozna by sprobowac, co wy na to ?
|
Na zawsze tylko POGON !!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Atmosfera na craxsie! - 15/10/2003 23:15
> > Zgadzam sie z sebusiem prawdziwi kibice dopinguja niepatrzac sie na
> bluzgaczy
> z12 . Moja propozycja na bluzgi to zagluszanie kolaskami ich prostackich
> pioseneczek.Niech Polska zobaczy ,ze w Szczecinie są normalni ,kulturalni
> kibice i ,że nastadion można przyjść zrodziną.Chamstwu i prostactwu powiedzmy
> NIE.
Buahahaha... i tak oto zostałem mianowany bluzgaczem z 12 sektora 
>
chyba przestane na 12 przychodzic, bo przeciez ja jestem kuulturalny kibic i
> nie bluzgam na inne zespoły, na kibiców też nie bo się ich boje... a poza tym
> Mama mówiła że to brzydko jest więc ja już na 12stkę NIE PRZYJDE!!! Straciliście
> mnie!!! Ide na sektor rodzinny!!! Przyjde na 12stke jak przestaniecie bluzgać na
> te inne zespoly... fuj   
Helmut jak mienisz się takim kibicem i pałasz zemstą za śmierć Faraona, to odp. mi na pare pyt. to nabiore do ciebie szacunku:
powiedz mi chłopie, bo widze żeś ty kibic nie z tej ziemi historie życia Faraona (nie jego śmierci, tylko życia), np. do jakiej szkoły chodził (podstawowej , i średniej), w jakim klubie grał w piłke ręczną, na jakiej ulicy mieszkał, itd. Tak pałasz nienawiścią do cracovi, a nie wiesz za kogo (jak wiesz to szacuneczek, a jak nie to jesteś dle mnie zwykłym krzykaczem).
I jeszcze jedno, chcesz się zrewanzować cracovi za Faraona, to honorowo (napewno by tak chciał), umów się z 5 ziomkami z cracovi, weż 4 kumpli i naparzajcie się do bulu, a to że będziesz przez 88 minut bluzgał Cracovie, lecha, arke, i bóg wie jeszcze kogo, a przez 2 min POGOŃ, to twoja sprawa, ale wiara ma tego dość. Tak więc jak jesteś pusty, to sobie bluzgaj (nikomu to nie pomoże, chyba że tobie), a masz troche rozumu to poddopinguj NASZĄ POGOŃ, a oni odwdzięczą nam się piękną grą.
[Ostatnio edytowane przez sebuś: 2003-10-15 23:18]
|
ONLY POGOŃ SZCZECIN
|
|
|
|
Odp: Atmosfera na craxsie! - 15/10/2003 23:23
po pierwsze gdzie Helmut napisal ze pala zemsta za smierc Farona?
po drugie honorowo z crakovia?
po trzecie czy crakovia zachowala sie honorowo jak napadli?
po czwarte bluzgow nie da sie wyeliminowac, a napewno nie na forum
to tyle.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Atmosfera na craxsie! - 15/10/2003 23:26
a moze ty sebus powiesz skad jestes,a ty tak duzo rzeczy wiesz na temat Ś+P Andrzeja?co to ma do tego gdzie gral w pilke reczna?byl kibolem Pogoni i tyle!
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Atmosfera na craxsie! - 15/10/2003 23:50
wiadomo ze nienawisci do cracovii juz nigdy sie z nas nie wytepi.....my na zawsze bedziemy pamietac to co sie stalo! i napewno w piatek bez bluzgow sie nie obejdzie na Craxie ale mam nadzieje ze jesli dojdzie na meczu do czegos wiecej miedzy kibicami to oby to sie dzialo juz po meczu....Bo jak poczuli by sie pilkarze Pogońi gdyby prowadzili w meczu i sedzia przerwal by mecz i caly ich wyslilek poszedl by na marne...Pozdro dla wszystkich normalnych kibicow
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Atmosfera na craxsie! - 15/10/2003 23:52
> Helmut jak mienisz się takim kibicem
jakim to jest "takim" - zdefiniuj mi to bliżej. Czy w gdzieś napisałem że jestem od kogoś lepszy albo cuś No chyba że chodzi Ci o to, że w miarę swoich możliwości robię wszystko co mogę ze swojej dobrej, nieprzymuszonej woli żeby na meczach Pogoni była coraz lepsza atmosfera kosztem czasu który niejednokrotnie mógłbym przeznaczyć ja jakieś inne - milsze zajęcie...
>i pałasz zemstą za śmierć Faraona,
Chyba za dużo czytasz między wierszami
> to odp. mi na pare pyt. to nabiore do ciebie
> szacunku:
A skąd pomysł że zależy mi na Twoim szacunku?
> powiedz mi chłopie, bo widze żeś ty kibic nie z tej ziemi historie
> życia Faraona (nie jego śmierci, tylko życia), np. do jakiej szkoły chodził
> (podstawowej , i średniej), w jakim klubie grał w piłke ręczną, na jakiej ulicy
> mieszkał, itd.
I może interesuje Cię jeszcze co najbardziej lubił jadać na obiad? Kurwa człowieku nie wiem... Chorzów '93 - 10 lat temu... ja miałem wtedy 8... i nie sądze że powinienem wiedzieć! Był kibicem Pogoni! Pojechał obejrzeć mecz! To mi wystarczy
> Tak pałasz nienawiścią do cracovi, a nie wiesz za kogo (jak wiesz
> to szacuneczek,
Rozumiem, że znowu zarzucasz mi, że nie wiem na jakiej mieszkał ulicy...
> a jak nie to jesteś dle mnie zwykłym krzykaczem).
No cóż... kolejny wpisik do sygnatury 
> I jeszcze
> jedno, chcesz się zrewanzować cracovi za Faraona, to honorowo (napewno by tak
> chciał), umów się z 5 ziomkami z cracovi, weż 4 kumpli i naparzajcie się do
> bulu,
Nie w głowie mi wojny na siekiery i tasaki...
> a to że będziesz przez 88 minut bluzgał Cracovie, lecha, arke, i bóg wie
> jeszcze kogo,
Nie napisałem również i tego... owszem pobluzgam sobie... jak Ci się niepodoba to podaj swoj numer telefonu - jak będe zaczynał bluzgać to puszcze Ci znak-sygnał żebyś mógł zatkać uszy 
> a przez 2 min POGOŃ,
Nigdy NIE BLUZGAŁEM Pogoni i bynajmniej nie mam takiego zamiaru
> to twoja sprawa, ale wiara ma tego dość.
To niech "wiara" zostanie w kościele - wkońcu tam jej miejsce 
> Tak
> więc jak jesteś pusty, to sobie bluzgaj (nikomu to nie pomoże, chyba że tobie),
No i sobie pobluzgam troszkę, dziękuje że zezwalasz mi na tak chaniebny czyn
> a masz troche rozumu to poddopinguj NASZĄ POGOŃ,
również podopinguje... Powiem więcej - dopingu dla Pogoni będzie więcej niż bluzgów w moim wykonaniu...
> a oni odwdzięczą nam się piękną grą.
Nie, nie, nie... to już tak nie działa. Teraz jest tak, że "oni" pięknie grają, a prezes odwdzięcza im się dużą kasą 
Mimo wszystko pozdro
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Atmosfera na craxsie! - 16/10/2003 00:24
O ja niewiedziałem w jakim sklepie śp. Andrzej kupował swoje Riesen. Wybaczcie mi tą niewiedze !! Moze wprowadzmy legitymacje "Honorowego Bluzgacza". Nie wiem czy to, że nie znałem osobiście śp. Andrzeja dyskwalifikuje mnie do bluzgnięcia kilka razy na Cracovie ?? Nie wiem gdzie napisałem, że mam zamiar bluzgać przez cały mecz :/ Przychodzę na stadion bo kocham Pogoń i chcem ją dopingować. No a jak Cracovia wywiesza flagi 1:0 to powinienem im przytaknąc bo przecież nie znałem osobiście Andrzeja. Nie wiem czy ci co wywieszają te flagi 1:0 byli przy tamtym tragicznym zajściu. Szczerze wątpie w to. Więc mam zamiar kilka razy w meczu krzyknąć sobie co myśle o Cracovii. A siekiery i tasaki lub jakieś bójki to mnie nie dotyczy.
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: Atmosfera na craxsie! - 16/10/2003 07:21
Ja też nie znałem śp Andrzeja ale znam kogoś kto znał go osobiście to może moge pobluzgać?!!! Panowie myśle że ta dyskusia nie ma sensu na arce nie bluzgałem ale teraz nie odpuszcze jak ktoś nie chce to nie może zostać w domu Do zobaczenia na meczu!!!
|
Pogoń gol Pogoń gol Pogoń gol!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Odp: Atmosfera na craxsie! - 16/10/2003 07:37
Sebuś mówisz, że "wiara" ma dość bluzgów.. Hehe mogli w zeszłym sezonie pochodzić, poudzielać się, a nie nagle jak sie klub zrobił, przychodzą pikniki i nie pasują im bluzgi.. Mnie to osobiście nie obchodzi. Bo to oni powinni sie liczyc z tymi kibicami którzy zapierdalali rok temu, a na odwrót.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Atmosfera na craxsie! - 16/10/2003 12:27
..NIECH TO WSZYSCY PRZECZYTAJA ZE ZROZUMIENIEM......
Mecz z Cracovią będzie spotkaniem podwyższonego ryzyka. Działacze Pogoni apelują o zachowanie spokoju na trybunach. - informuje dzisiejszy "Głos Szczeciński".
- Nie mam ochoty owijać prawdy w bawełnę - mówi dyrektor klubu Marek Łopiński. - Wiem, że niektórzy kibice szykują się do rozróby. Chcę im powiedzieć wprost, że swoim zachowaniem mogą sprawić, iż Cracovia zdobędzie punkty walkowerem. Większej głupoty dla swojego klubu chyba zrobić nie można. Skoro chcą sprawić przyjemność naszym bezpośrednim rywalom w walce o ekstraklasę, niech wbiegną na murawę. Sędzia przerwie mecz i Cracovia wywiezie ze Szczecina trzy punkty.
- W piątek uczcimy pamięć dwóch chłopców - przypomina Łopiński. - "Faraona", a także 10-letniego Grzesia, który zginął pod kołami ciężarówki wracając do domu po meczu z Błękitnymi. Zróbmy to w godny sposób - apeluje dyrektor klubu.
Wielu sympatyków Pogoni na stadion wybiera się z zimnymi ogniami. Minutą ciszy i zapaleniem światełek chcą uczcić pamięć dwóch tragicznie zmarłych kibiców.
Działacze mają jednak obawy, że chuligani spróbują zakłócić przebieg spotkania. Do Szczecina wybiera się pół tysiąca fanów Cracovii.
- Podczas meczów z Arką Gdynia i Ruchem Chorzów poznałem profesjonalizm szczecińskiej policji - mówi Łopiński. - Jestem przekonany, że nie dopuszczą do starcia zwaśnionych stron. Obawiam się tylko, aby nie przyszło komuś do głowy wkroczenie na murawę stadionu. Wiem, że policja szybko ich stamtąd usunie. Ale kolejne wkroczenie na boisko skutkować będzie przerwaniem spotkania i walkowerem dla Cracovii. "Faraon" na pewno nie życzyłby sobie takiego zakończenia pojedynku.
We wtorek, w siedzibie Pogoni, przez ponad 2 godziny odbywała się narada, w której uczestniczyły wszystkie służby zaangażowane w obsługę pojedynku. Wszystko jest zapięte na ostatni guzik. Do rozrób nie powinno dojść, ale wiele zależeć będzie od zdrowego rozsądku kibiców. Oby im go w piątek nie zabrakło. [Ostatnio edytowane przez boberek: 2003-10-16 12:53]
|
|
|
|
|
Odp: Atmosfera na craxsie! - 16/10/2003 12:48
..NIECH TO WSZYSCY PRZECZYTAJA ZE
> ZROZUMIENIEM......
Nie no Bober, dopiero na końcu napisałeś, że ze zrozumieniem i musze kurwa jeszcze raz buahaha świruje Swoją drogą przypał robi ten łopiński.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Atmosfera na craxsie! - 16/10/2003 12:57
hehe Sadu juz sie poprawilem ,wybacz ze zmusilem cie do tak duzego wysilku......po prostu zgadzam sie z tym co jest tam napisane ...chociaz wiem ze i tak ten apel i tak nie dotrze pewnie do wszystkich .dlatego jesli musi byc jakas zadyma to lepiej po meczu......zeby nie bylo walkoweru...bo pzpn nas nie lubi i czeka tylko na okazje zeby nas ukarac pewnie.
|
|
|
|
|
Odp: Atmosfera na craxsie! - 16/10/2003 13:33
kiedy ostatnio byl walkower z powodu awanti?, nawet na Legii jak Widzew wbiegl na boisko i byla bitwa nie bylo walkoweru. pozatym odnosze wrazenie ze probuja sobie s.p. Faraonem wycierac (ze tak brzydko powiem) morde.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|