| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Przywitajmy piłkarzy Błękitnych brawami - 27/09/2003 00:22
> DLACZEGO NIEMA HERBU BLEKITNYCH STARGARD ?
zeby glupi mial zagadke hehe
znowu skonczy sie na napince na necie przed meczem tak jak to bylo na blekitni-Chemik? dlaczego sie wtedy nie pokazaliscie? musielismy wolac "zrobcie zasadzke, blekitni zrobcie zasadzke"
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Przywitajmy piłkarzy Błękitnych brawami - 27/09/2003 12:52
Hehehe przywitajmy Blekitnych brawami-smieszni jestescie. Smiac mi sie chce gdy czytam cos takiego!Mam klaskac na fan club Lecha?! Zalosne...Nie bede bluzgal zespolu ale napewno nie bede klaskal i ich dopingowal.Zastanowcie sie [Ostatnio edytowane przez Filip_Mks: 2003-09-27 12:54]
|
|
|
|
|
Odp: Przywitajmy piłkarzy Błękitnych brawami - 27/09/2003 16:53
W dupie mam Błękitnych, kibicuje Pogoni i dlatego na pewno nie będe spiewał Błękitni, są z zachodnipomorskiego, a kibicują Lechowi, co to ma znaczyć, ale pozdrawiam kibiców Pogoni ze stargardu, szczególnie tych jeżdżących na mecze. Jak Pogoń będzie nadal w znakomitej formie to moze dwucyfrówke z Błękitnymi., hehe.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Przywitajmy piłkarzy Błękitnych brawami - 27/09/2003 18:11
Ech DZIECIAKI! Zastanowcie sie co piszecie...
Fan-Club lecha? dobre przeciez ci ludzie nie sa kibicami Blekitnych tylko kibicami lecha miszkajacymi w Stargardzie.
Ja mam mnostwo znajomych, ktorzy mieszkaja w Stargardzi i kibicuja zarowno Pogoni jaki Blekitnym, no ale wiekszosc z Was to netowi napinacze - uslyszeliscie, ze na Blekitnych spiewa sie kks, czy arka i dla Was kazdy ze Stargardu to wrog ...
Ja kibicuje wszystkim druzyna w regionie, bo to i zdrowe i mile.
DLATEGO DRUZYNE BLEKITNYCH PRZYWIATM BRAWAMI, A KIBICOW LECHA KTORZY ZA NIMI PRZYJADA ZIGNORUJE.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Przywitajmy piłkarzy Błękitnych brawami - 27/09/2003 22:18
heh musicie rozroznic pare spraw ich klub to kolejowy klub sportowy i podobnie jak Lech krzycza kolejorz a to ze fc Lecha tam jest to druga strona medalu. zastanawia mnie tylko jedno bedac rok temu na meczu Kotwica - Blekitni po meczu doszlo do malej awantury na murawie gdzie bilismy sie z grupka kibicow Blekitnych nic by w tym dziwnego nie bylo ale po ich stronie bil sie fc lecha, ktory zjawil sie w trakcie meczu oraz pare osob co jezdza na Pogon...dziwna sytuacja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|