| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Podziękowania - 25/09/2003 21:45
no troszeczke sie mylisz mam troche wiecej latek i juz troche duzo przezylem
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Podziękowania - 25/09/2003 21:57
ja mam tylko pytanko ... czy naprawde jakis kretyn wzial flage Pogoni do Berlina i siedzial w sektorze razem z burakami z grodziska?
jesli tak , to jaka to byla fana?
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Podziękowania - 25/09/2003 22:02
sorry , zle zrozumialem... juz myslalem ze ci klienci mieli ze soba flage Pogoni w Berlinie...
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: Podziękowania - 25/09/2003 22:05
> W F H schowaj sie prosze bo te twoje texty ...
ty dzieciak nie odzywaj sie jak niewiesz o co loto!
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Podziękowania - 25/09/2003 22:17
niech sobie ogladaja futbol ... ale po co od razu pucowac sie do dyskobolii...
|
|
|
|
|
Odp: Podziękowania - 25/09/2003 22:44
Kilka osob tutaj chyba jest w goracej wodzie kapanych. Co wam przeszkadza ze ktos pojechal do Berlina na mecz? Ja osobiscie znam kolesia, ktory mieszka w Szczecinie i kibicuje Pogoni a jak moze to jezdzi do Berlina na mecze Herthy. Czy to znaczy ze jest parobkiem, burakiem albo sprzedawczykiem? Ja sam tez bardzo lubie Liverpool i gdybym mial taka mozliwosc to pojechalbym na mecz The Reds. Co w tym dziwnego?
|
|
|
|
|
Odp: Podziękowania - 25/09/2003 22:52
To Qcu, ze pojechalbys kibicowac Liverpoolowi, a oni pojechali kibicowac do berlina groclinowi a nie hercie.. zreszta jebie mnie to.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Podziękowania - 25/09/2003 23:08
Vasyl - uwazaj z tymi tekstami o tej fladze po jak wiesz, paru osoba ten motyw sie nie podobal , puki co ta informacja nie dotarla do "pewnych osob" .... w przeciewnym razie mial bys cieplo na stadionie.... nie chwal sie czyms takim na forum bo rozni ludzie to czytaja i ludzie puzniej rozne glupoty gadaja
ZOE i Apacz - byliscie w Berlinie?! jak by oni tam pojechali na mecz , usiedli normalnie na stadionie nikt by o nic pretensji nie mial, ale z Grodziskiem?!!?!!? prosze litosci
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: Podziękowania - 25/09/2003 23:28
cos mi sie pojebalo .... literki mi sie chyba poprzestawialy, puzno juz... ,
trzymajcie sie i uwazajcie - wrog nie spi , wrog czatuje
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: Podziękowania - 25/09/2003 23:28
a kibice groclinu nie sa zli i cie zajebia tak jak to
> robi cracovuia
kurwa z tym przesadziles TO NIE JEST SMIESZNE parowo
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Podziękowania - 26/09/2003 00:10
aha dodam tylko ze byli tam tez poznaniacy..
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Podziękowania - 26/09/2003 08:34
kurwa moga jezdzic gdzie chca a pare idiotow i wiesniakow sie burzy,admin powinien wyrzucic z tego forum takich ludzi jak W F H,Shivan,Maly_ps,dziki i PS G bo robia nam obciach na cala Polske.Tak pozatym chcialbym bardziej zgode z Groclinem niz z Kotwica.pozdrawiam kibicow Dyskoboli.
|
Teddy Boys najlepsi! i debeściak!!!
|
|
|
|
Odp: Podziękowania - 26/09/2003 08:43
juz was udzie niecczaje co was przeszkadzalo zeby na meczu groclinu to jest mecz pucharowy i powinno sie kibicowac polskiej druzynie !!! ja sam mialem jehac ale ostatecznie niepojechalem !!
|
|
|
|
|
Odp: Podziękowania - 26/09/2003 09:12
.Tak pozatym chcialbym bardziej zgode z
> Groclinem niz z Kotwica.pozdrawiam kibicow Dyskoboli.
To całe szczęście że nie Ty o tym decydujesz... [Ostatnio edytowane przez KEER!: 2003-09-26 09:13]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Podziękowania - 26/09/2003 09:35
Co za kretynizm sie szerzy na tym forum!!!
I co z tego, ze pojechali - w koncu jest blisko, ladny stadion, atrakcyjny rywal i europejskie puchary. Gdybym mial czas sam bym chetnie sie wybral.
A jak juz pojechali to moze mieli kibicowac Herthcie? Piekna Niemcy mieliby o nas opinie - Polacy przeciwko Polakom!!! Durny narod!!
Kolega, ktory byl na tym meczu mowil ze jak wchodzili na sektor dla Polakow to przywiatala ich sympatycznie grupka kibicow Pogoni. I bardzo dobrze - oni w odroznieniu od niektorych tu krzykaczy pracuja na POZYTYWNY wizerunek naszego klubu i jego kibicow.
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|