Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Arka zazdrosci << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Boberek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8322 dni

**

Odp: Arka zazdrosci - 23/09/2003 18:54
> nastepnym razem koledze ktorego tak bardzo denerwuja bluzgi na arke , czy na
> inne kluby ... prosze o szybkie opuszczenie stadionu , a nie zastanawianie sie
> nad tym...

To samo tyczy sie osob , ktore podczas akcji z brama tak ochoczo
> krzyczeli " pojebani" ...

Ja napewno nie bede za wami tesknil
Pozdro! :)
szanuje zdanie kazdego i w pierwszej kwesti zgadzam sie z toba kto nie che sluchac bluzgow niech wyjdzie ze stadionu ale w nastepnej kwesti nie moge sie zgodzic bylem jednym z tych ktorzy krzyczeli "pojebani" i uwazam to za sluszne bo ciekawe co bys pisal gdyby udalo im sie wywarzyc brame wtargnac na stadion ,mecz zostal by przerwany a potme dostalibysmy walkowera. jak by sie poczuli wtedy pilkarze ktorzy prowadzili w tamntym momencie 3-0?

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
PSG
Kibic
Na forum od 8231 dni

Odp: Arka zazdrosci - 23/09/2003 19:35
"co bys pisal gdyby udalo im sie wywarzyc brame wtargnac na stadion ,mecz zostal by przerwany a potme dostalibysmy walkowera. jak by sie poczuli wtedy pilkarze ktorzy prowadzili w tamntym momencie 3-0?"

hehe , moze sie zdziwisz , ale wcale bym sie ta sytuacja nie zmartwil... ;)

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8318 dni

Odp: Arka zazdrosci - 23/09/2003 19:38
bobek - chyba nie wiesz o czym mowisz?! jakos na Legia - Widzew nikt meczu nie przerwal, a to co by sie u nas dzialo to moze 10% atrakcyjnosci z tamtego meczu.... spokonie juz cos sie wymysli na te tytanowe bramy i beda pekac, jak nie drzwiami to oknem!

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Stary
Kibic
Na forum od 8911 dni

**

Odp: Arka zazdrosci - 23/09/2003 19:45
Tak sobie czytajac ten watek doszedlem do wniosku, ze niektorzy rozumuja tak jakby zamiast mozgu mieli dusze od zelazka (z calym szacunkiem :))

Z tego co sie orientuje to nikt tu nie mowi o tym zeby wogole nie bylo bluzgow, ale problemem byly proporcje. Jesli niemal polowa dopingu to wyzwiska pod adresem rywali to ja sie podpisuje pod twierdzeniem, ze to spore przegiecie i moze swiadczyc o braku klasy albo skrywanych kompleksach. Prawda jest taka, ze bluzgac potrafi kazdy i to na stadionach tak juz spowszednialo, ze trudno wulgaryzmami obrazic kogokolwiek - za to bardzo latwo zrobic blazna z siebie.

Wcale sie nie dziwie ludziom, ktorzy wypisuja po forach innych druzyn przeprosiny za takie incydenty, bo sam czulem sie zazenowany jak po raz setny lecialo Arka Gdynia k..... ś..... Ci ludzie probuja uratowac resztki naszej szczecinskiej godnosci a tu czytam o jakims pucowaniu ŻENADA!!!

A tak btw - jakby tak ze stadionu mial wyjsc kazdy kto czul sie zirytowany tym ciaglym wyzywaniem to jestem przekonany, ze mielibyscie "zajebista" atmosfere w gronie 2 tysiecy ludzi na stadionie i ciekawe kto komu bylby wtedy potrzebny.

Stary
Kibic
Na forum od 8911 dni

**

Odp: Arka zazdrosci - 23/09/2003 19:50
i jeszcze jedno boberek - 100% racji w kwestii "pojebanych"i!!

[Ostatnio edytowane przez Stary: 2003-09-23 19:52] [Ostatnio edytowane przez Stary: 2003-09-23 19:53]

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8318 dni

Odp: Arka zazdrosci - 23/09/2003 19:55
zostalo by 2 tysiace i napewno te 2 tysiace by za wami nie tesknily ! wrzucily by wam jeszcze serdeczne "wypie...." na koniec i mogli byscie isc do domu i nigdy nie wracac ! w sumie bylo by lepiej jak byscie sobie poszli , przynajmniej bylo by wiadome kto jest kto!
bobek - 100% glupoty

Stary
Kibic
Na forum od 8911 dni

**

Odp: Arka zazdrosci - 23/09/2003 20:00
A ciekawe kto zalowalby tych 2 tysiece marnej jakosci kibicow, ktorzy swojej druzynie pomagaja przez 10 minut meczu a przez pozostale 80 jebia rywali?
Ja z pewnoscia ani odrobine jeszcze rzucilbym takim na pozegnanie slodkie ciao w kuchennej lacinie.

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8318 dni

Odp: Arka zazdrosci - 23/09/2003 20:04
" tak btw - jakby tak ze stadionu mial wyjsc kazdy kto czul sie zirytowany tym ciaglym wyzywaniem to jestem przekonany, ze mielibyscie "zajebista" atmosfere w gronie 2 tysiecy ludzi na stadionie i ciekawe kto komu bylby wtedy potrzebny."

sam mowisz ze "MY" ( ci pojebani) zostali by w 2 tysiaki, wiec dlaczego my mielibysmy wychodzic? nam sie podobalo!

Boberek
Kibic
Na forum od 8322 dni

**

Odp: Arka zazdrosci - 23/09/2003 20:05
> zostalo by 2 tysiace i napewno te 2 tysiace by za wami nie tesknily ! wrzucily
> by wam jeszcze serdeczne "wypie...." na koniec i mogli byscie isc do domu i
> nigdy nie wracac ! w sumie bylo by lepiej jak byscie sobie poszli , przynajmniej
> bylo by wiadome kto jest kto!
bobek - 100% glupoty
tak wogole to nie bobek tylko boberek jesli umiesz czytac dobra kazdy znas ma swoje zdanie igo nie zmieni wiec nie ma sensu dalsza polemika z toba. dobrze ze normalnych kibicow jest duzo wiecej .pozdro dla normalnych kibicow.

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Stary
Kibic
Na forum od 8911 dni

**

Odp: Arka zazdrosci - 23/09/2003 20:08
I znow nic nie zrozumiales :))
To co napisalem ty byl jedynie hipotetyczny skutek rzuconej tu przez kogos propozycji by ci co nie podobalo im sie wyzywanie wyszli.

Kazdy kij ma dwa konce. Te sytuacje mozna bardzo sympatycznie obrocic. Ci co to im sie nie podobalo jak MY krzyczeliśmy "Pojebani!!!" mogli sobie wyjść - NAM się podobało :))

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8318 dni

Odp: Arka zazdrosci - 23/09/2003 20:13
"tak wogole to nie bobek tylko boberek jesli umiesz czytac dobra kazdy znas ma swoje zdanie igo nie zmieni wiec nie ma sensu dalsza polemika z toba. dobrze ze normalnych kibicow jest duzo wiecej .pozdro dla normalnych kibicow. "

tak wogule to ja nazywam cie bobek jesli umiesz czytac, dobra kazdy z nas ma inne zdanie lecz tylko jeden wie o co chodzi wiec nie bede polemizowal z toba , dobrze ze liczy sie jakosc a nie ilosc... pozdro dla kumatych kibicow [Ostatnio edytowane przez Maly_ps: 2003-09-23 20:13]

PSG
Kibic
Na forum od 8231 dni

Odp: Arka zazdrosci - 23/09/2003 20:13
100 % poparcia dla Maly_ps :D

Skoro tak wiele osob bylo zazenowanych akcja z brama , to dlaczego tylko jedna osoba ( " bardzo dobrze wszystkim znany R. " :D ) zbiegla na dol i probowala rozgonic cale towarzystwo ?

Przypomne ze osobie ta zbyt wiele nie wskurala :)

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
Stary
Kibic
Na forum od 8911 dni

**

Odp: Arka zazdrosci - 23/09/2003 20:22
PSG to proste jak konstrukcja cepa!!
Po pierwsze od pilnowania porzadku na stadionie sa inni.
Po drugie moze mialem sobie pokonac kilka plotow, zeby poszarpac sie z grupka ... (tu powinno pojawic sie adekwatne slowo - niech kazdy sam je sobie wstawi wedlug wlasnego uznania)??
Po trzecie reszta stadionu miala w tym momencie co robic - a mianowicie wolala oklaskiwac czwarta bramke dla Portowcow, a nie zajmowac sie jakims idiotyzmem!!!

dziki^
Kibic
Na forum od 8534 dni

**

Odp: Arka zazdrosci - 23/09/2003 20:45
Stary mowisz tu ze jakby wszyscy ci co niepodobalo sie im "arka gdynia KURWA SWNIA" wyszli to by zostalo nas 2000 ale jakos z tego co slyszalem to arka gdni kurwa swinia spiewal prawie caly stadion i to za kazdym razem ....takze z mojego punktu widzenia to ze stadionu wyszedl bys ty i paru maruderow.....ale strata dla szczecinskich kibicow ehh :)

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
Stary
Kibic
Na forum od 8911 dni

**

Odp: Arka zazdrosci - 23/09/2003 23:12
Z mojej perspektywy bylo nieco inaczej.
Bluzgi lecialy glownie z mlyna i sektorow na przeciwko kiboli Arki.
W moim sektorze i okolicznych krzyczaly jakies jednostki.
Jak siedziales w srodku duzej grupy tych co wyzywali (co zakladam) to akurat mozesz miec pojecie co siedzialo na reszcie stadionu :)

Krotko podsumowujac ten nudzacy juz mnie temat (bo nie mam zamiaru walczyc z wiatrakami - jak ktos ma ochote pojsc po rozum do glowy to sam to zrobi predzej czy pozniej) .

Jak ktos powiedzial stadion nie kosciol i bluzgi beda (bo i maja, nie bede przeciez przebieral w slowach jak sedzia jest idiota albo sprzedawczykiem), ale wszystko ma swoje granice. Skupiajac sie glownie na bluzganiu rywala szkodzicie ... a z reszta co ja sie bede rozpisywal - kumaci wiedza o co chodzi. Dla mnie WIOCHA I TYLE.

W F H
Kibic
Na forum od 8729 dni

Odp: Arka zazdrosci - 23/09/2003 23:37
co masz na mysli kumaci??????

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8244 dni

Odp: Arka zazdrosci - 24/09/2003 00:13
O ja pierdolę! Szczerze mówiąc, przychodząc na te forum spodziewałem się tego że jakość wypowiedzi będzie niższa niż chociażby na forum PN. Ale nie spodziewałem się, że jest tak źle!
Ludzie, co niektórzy z Was w ogóle nie rozumieją co się do nich mówi! A co najciekawsze, uważają się za wielkich "kumatych"...
Zastanówcie się lepiej nad tym, o czym mówi Stary. "Ciągłe" (pzdr dla kumatych - LOL) bluzgi i rozpierdalanie stadionu (bo jak inaczej nazwać wyważanie płotu??) świadczą o tym, że:
- NIE MACIE NIC DO ZAOFEROWANIA w kwestii ultrasowskiej, dlatego wolne chwile wypełniacie bluzganiem.
- NIE OBCHODZI WAS WIZERUNEK KLUBU, a co za tym idzie, sam KLUB. Zdanie "moze sie zdziwisz , ale wcale bym sie ta sytuacja nie zmartwil..." (o ewentualnym przerwaniu meczu i przyznaniu walkowera) świadczy o tym dobitnie!
- i co najważniejsze - NIE MACIE NIC DO ZAOFEROWANIA w kwestii hools... A czemu? Było pewne jak amen w pacierzu, że wyważenie bramy nic nie da. Gdybyście naprawdę chcieli napierdalać się z Arką, zorganizowalibyście ustawkę w jakimś sympatycznym lasku :) Czemu do tego nie doszło, tylko do wyważania płotu? Mam na ten temat swój pogląd, ale nie ma sensu o nim mówić - "kumaci" i tak się domyślą.

Bluzganie ograniczcie do niezbędnego minimum, dopingujcie SWÓJ klub i róbcie coś porządnego w kwestii ultras! Wtedy zyskacie szacunek w całej Polsce... A takie "akcje" narażają Was tylko na pośmiewisko i odstraszanie ludzi od wizyt na stadionach.

Mam nadzieję, że co nieco do Was dotrze. A przynajmniej chciałbym, abyście szanowali wypowiedzi innych.

Jak to niektórzy mówią, PZDR DLA KUMATYCH.

Muzzy
Kibic
Na forum od 8326 dni

Odp: Arka zazdrosci - 24/09/2003 00:25
Pomijajac akcje z brama. Arka nas w ogole nie bluzgala, ale to juz tez nawet nie o to chodzi. Tak jak powiedzial Stary, nie mowimy tu o niebluzganiu na Arke w ogole, ale o nierobieniu tego przez prawie caly czas. Oni nie odpowiadali na te bluzgi, tylko kwitowali je ironicznymi brawami. I w sumie wychodzilo na to ze honoru nam to bluzganie nie przynosilo - wrecz przeciwnie. Poza tym pamietam jeden moment, ktory wydal mi sie az komiczny. Mlyn rozwija sektorowke, Arka zaczela bic tam jakies brawa, a spod sektorowki gromkie: Arkaa Gdyniaa k..aa swiniaa! Sorry, ale to jest zenada. Ja co prawda nie mialem ochoty wychodzic, po prostu po jakims krotkim czasie przestalem to spiewac.
A co do bramy, to troszke smieszne bylo jak caly stadion patrzy co sie dzieje na boisku, Matlak strzela 4 bramke, a w tym czasie jacys goscie zamiast swietowac gola, pieprza sie z brama jak idioci. Sorry, ale to bylo po prostu zenujace...
Pozdro!

Stary
Kibic
Na forum od 8911 dni

**

Odp: Arka zazdrosci - 24/09/2003 00:25
W F H prawde mowiac chcialem siegnac po slownik poprawnej polszczyzny by udzielic Ci wyczerpujacej odpowiedzi, ale moj trud okazalby sie zbedny.
Wpisy powyzej sa zywym przykladem tego slowa. Lepszej definicji nie trzeba.

Shawn od dawna udzielasz sie na forum PN?
Pytam z ciekawosci bo PN Online jest mi bardzo bliskie :)
[Ostatnio edytowane przez Stary: 2003-09-24 00:27]

Muzzy
Kibic
Na forum od 8326 dni

Odp: Arka zazdrosci - 24/09/2003 00:28
666shawn666: popieram

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772618709 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005