| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak powinien wyglądać skald reprezentacji?? - 12/09/2003 21:38
mysle ze skald powinien miec dluga brode, umiejetnosc grania na co najmniej jednym instrumencie muzycznym, oraz zdolnosci do basniowych opowiesci, wyglad nie gra roli.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak powinien wyglądać skald reprezentacji?? - 13/09/2003 11:29
> mialo byc bez krytyki ale Jay-J nie wiem czy Ty ogladales ostatnie mecze kadry
> ??
Klos, Hajto, Zewlakow, Karwan, Kaluzny hehe sorx ale .. NIE 
Ogladalem i Klos i Hajto zagrali w nich dobrze - wyrozniali sie, Karwan i Kaluzny nie grali, a mysle ze byliby przydatni wiec dlczego ich nie sprobowac?
|
|
|
|
|
Odp: Jak powinien wyglądać skald reprezentacji?? - 13/09/2003 12:12
Hajto przydatny nie, no tak.... przydatny byl jak dostal czerwona kartke super przydatny. hehe
W kazdym meczu Hajto pokazuje jakim jest chamem i jak Janas powola go jeszcze raz do reprezentacji to nie przyznaje sie, ze jestem z Polski......
Klos - nei wiem ku**a co wy w nim widzicie, przeciez Baszczynski, J. Kowalczyk czy chociazby Jarzebowski sa od niego duzo lepsi. Jedyne co on robi ozytecznego to wybija pilki na auty nawet jak nikt go nie atakuje, nie potrafi minac, podac, wykopac na odleglosc celnie ani wyprzedzic zawdnika z pilka.
Karwan w kadrze hohoho a moze powolajmy Swierczewskiego, Iwana albo A.Baka??
Kaluzny to samo co wyzej.
Poporstu ich czas w kadrze sie skonczyl bezpowrotnie moim zdaniem tak samo jak czas Hajty, Klosa, Zewlakowa, Zdebla, Lewandowskiego, Kryszalowicza czy Kukielki.
dalej - Po co w kadrze zawodnicy którzy nie graja w klubach!!!!
NIE WIEM!!?? moze ktos z was mi wytlumaczy!?
Wezmy takiego Zewlakowa, lwy obronca co nie potrafi nawet lewa noga kopnac, podac, strzelic no ku**a nic nia nie umie zrobic.
A Kosowski?? wszedl w meczu ze Szwecaj, zrobil pare rajdów prawa, lewa strona, kiwal strzelal z dwóch nóg (w kadrze ewenement) ale po co ma grac , lepiej wjebac na lewa strone Krzynówka z morda Idioty, co nie umie nic innego jak tylko biec po skrzydle i wrzucuc na chama pile albo na prawa Lewandkowskiego. Moze ku**a powolajmy jeszcze Dawidowskiego czy Kompale!!??
Nastepna sprawa co Janas robi ze zmianami dzizys.....
Sciaga Zurawskiego co ze Szwdami gral najelpeiej - walczyl o kazda pile, wracal sie, podawal dobrze, czasami kiwal, strzelal. Ale nie lepiej wjebac Kryszalowicza, wolnego, grubego, slabego, bez przyspieszenia, bez zwrotnosci, bez podania dobbrego, strzalu itd. itp. CZAS Kryszalowicza juz minal i ten zawodnik nie ma prawa grac w kadrze.
No ale widomo skad jest Janas.... z Wronek i z tamtad bedzie powolywal najwiecej zawodników. JA czekam tylko na powolanie dlaA.Baka, swierczewskiego i Iwana.....
Jesli po EME Janas sie poda sie do dymisji - to nigdy w zyciu nie przyznam sie do tego, ze ta reprezentacja gra dla Polski, dla jej kibiców i badz co badz dla Mnie !!.
Engel albo Kasperczak powinni zajac miejsce na mecz z Wegrami, wedy go wygramy i zagramy w barazach.
A z Janasem nawet jak awansujemy do barazy, wygramy je i zagramy w ME to przegramy tam wszystko po 6000-0 i wrócimy po 3 meczac do domu.
No ale Listkiewicz nie powie, ze Janas do dymisji?? skadze przeciez jest pierwszym trenerem co wprowadzil Pl do ME!!
Kurwa w ogóle paranoja ten Polski futbol. W kazdym zachodnim panstwie, klubie sa menedzerowie a u nas Selekcjoner
Ja jebie jak ta pilka w Polsce spada na psy... i wszytskop przez Listkiewicza i Bonka
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak powinien wyglądać skald reprezentacji?? - 14/09/2003 10:38
> Hajto przydatny nie, no tak.... przydatny byl jak dostal czerwona kartke super przydatny. hehe
Kartka nie byla zasluzona, moim zdaniem sedzia przesadzil wyrzucajac go z boiska, wiecej bylo teatru Allbeacka. A Ty znowu swoje... nie wiem jak mam Ci udowodnic ze Hajto jest potrzebny tej reprezentacji i gra najlepiej ze wszystkich obroncow... moja rada: ogladaj mecz uważnie!!!
> W kazdym meczu Hajto pokazuje jakim jest chamem i jak Janas powola go jeszcze raz do reprezentacji to nie przyznaje sie, ze
> jestem z Polski......
Też masz powody by się swojego kraju wyrzekać. No comment.
> Klos - nei wiem ku**a co wy w nim widzicie, przeciez Baszczynski, J. Kowalczyk czy chociazby Jarzebowski sa od niego duzo lepsi.
> Jedyne co on robi ozytecznego to wybija pilki na auty nawet jak nikt go nie atakuje, nie potrafi minac, podac, wykopac na
> odleglosc celnie ani wyprzedzic zawdnika z pilka.
To powiedz mi kiedy Baszczynski zagral dobry mecz w kadrze? Przeciez byl pare razy probowany, gral slabo, ale jak mowilem powinien dostawac szanse. A Kłos? słaby Bramka z Łotwą, dobry występ przeciwko Szwedom... Co do Kowalczyka to cos w tym sezonie nie pokazuje reprezentacyjnych umiejetnosci... uwazasz ze bylby lepszy od Hajty czy Baka hehe... Jarzebowski? Sam nie wiem, nie gra zle, ale od razu repreza? Mozna go sprobowac w sparingach.
> Karwan w kadrze hohoho a moze powolajmy Swierczewskiego, Iwana albo A.Baka??
> Kaluzny to samo co wyzej.
Po pierwsze Iwan i Świerczewski są już troche starsi, ale jak wroca do wysokiej formy, to czemu nie Przeciez w reprezentacji maja grac najlepsi!! A.Bąk nigdy dobrego meczu w reprezie nie zagrał. A Kałużny? Jeszcze wróci, jestem tego pewien, gra w bardzo dobrym klubie i mam nadzieje ze wroci tam do pierwszego skladu i wtedy bedzie bardzo pozyteczny.
> Poporstu ich czas w kadrze sie skonczyl bezpowrotnie moim zdaniem tak samo jak czas Hajty, Klosa, Zewlakowa, Zdebla,
> Lewandowskiego, Kryszalowicza czy Kukielki.
Za szybko rezygnujesz z niektorych...
> dalej - Po co w kadrze zawodnicy którzy nie graja w klubach!!!!
> NIE WIEM!!?? moze ktos z was mi wytlumaczy!?
> Wezmy takiego Zewlakowa, lwy obronca co nie potrafi nawet lewa noga kopnac, podac, strzelic no ku**a nic nia nie umie zrobic.
Nazwe to syndromem Bońka Boniek zrezgnował z tych co zawiedli na MŚ i tych co nie graja w swoich klubach i masz reprezentacje: 0:1 u siebie z Łotwą, 3:0 do tyłu z Danią... nie potrafili żadnej składnej akcji zrobić. Dajmy takiego Zająca! Gra w swoim klubie, był powoływany przez Janasa bo był vacat na prawej pomocy i co? biegał... to wszystko co potrafił zrobić, teraz go w reprezentacji nie ma. A pamietam jakis sparing za Janasa, z jakas slaba druzyna jak wszedl Karwan na prawa pomoc to gola wypracowal i sam jednego zdobyl, a Zajac ktory gral w tym meczu dluzej od niego to nic ciekawego nie pokazal (sorry, ale dobrze nie pamietam jak to bylo wiec sorry jak cos troche przekrecilem). Zrozum to sa lepsi pilkarze!!! A w reprezentacji mają grać NAJLEPSI!!!
> A Kosowski?? wszedl w meczu ze Szwecaj, zrobil pare rajdów prawa, lewa strona, kiwal strzelal z dwóch nóg (w kadrze
> ewenement) ale po co ma grac , lepiej wjebac na lewa strone Krzynówka z morda Idioty, co nie umie nic innego jak tylko biec po
> skrzydle i wrzucuc na chama pile albo na prawa Lewandkowskiego. Moze ku**a powolajmy jeszcze Dawidowskiego czy Kompale!!??
Tu przesadziłes... Krzynówek? Jedyny z Kryszałowiczem co coś grali na MŚ!!! Mam do niego wielki szacunek i teraz tez jest wyrozniajacym sie pilkarzem! Kosowski fakt, dobrze zagral ale Krzynówka ze składu nie moze wygryzc bo ten jest lepszy i nie rozumiem o co chodzi Ci z tym wrzucaniem na chama... Kto mial najlepsza sytuacje ze Szwecja Kto wkrecal w ziemie obroncow na lewej stronie? Krzynówek! I jak mowilem juz mimo, ze Kosa tez dobrze zagral to Jacek i tak byl lepszy. Jedyna szansa dla Kosy to prawa strona pomocy.
> Nastepna sprawa co Janas robi ze zmianami dzizys.....
> Sciaga Zurawskiego co ze Szwdami gral najelpeiej - walczyl o kazda pile, wracal sie, podawal dobrze, czasami kiwal, strzelal. Ale
> nie lepiej wjebac Kryszalowicza, wolnego, grubego, slabego, bez przyspieszenia, bez zwrotnosci, bez podania dobbrego, strzalu
> itd. itp. CZAS Kryszalowicza juz minal i ten zawodnik nie ma prawa grac w kadrze.
Tu sie troche zgodze, Kryszal jest narazie bez formy, mimo ze w lidze udalo mu sie 2 bramki Wiśle strzelic. Ale czy Żurwaski był taki dobry? Kryszała czas też jeszcze nadejdzie i nie mów że jego czas już minął bo jak wróci do formy znów bedzie najlepszym naszym napastnikiem.
> No ale widomo skad jest Janas.... z Wronek i z tamtad bedzie powolywal najwiecej zawodników. JA czekam tylko na powolanie
> dlaA.Baka, swierczewskiego i Iwana.....
No pewnie cala reprezentacja to pilkarze z Wronek. Z tym tez musze sie zgodzic... buahahaha. No comment.
> Jesli po EME Janas sie poda sie do dymisji - to nigdy w zyciu nie przyznam sie do tego, ze ta reprezentacja gra dla Polski, dla jej
> kibiców i badz co badz dla Mnie !!.
Co Ty piszesz Przemysl uwaznie co piszesz...
> Engel albo Kasperczak powinni zajac miejsce na mecz z Wegrami, wedy go wygramy i zagramy w barazach.
> A z Janasem nawet jak awansujemy do barazy, wygramy je i zagramy w ME to przegramy tam wszystko po 6000-0 i wrócimy po
> 3 meczac dodomu.
> No ale Listkiewicz nie powie, ze Janas do dymisji?? skadze przeciez jest pierwszym trenerem co wprowadzil Pl do ME!!
Moim zdaniem Kasperczak bylby idealnym trenerem, ale ma prace w Wisle i nie pogodzi 2 ról... więc kto nam zostaje? Twoim zdaniem Engel? Za wczesnie na jego powrot. Ja nie mam pojecia kto moze byc naszym trenerem... mysle ze naprawde powinnismy sprobowac kogos zza granicy na tym stanowisku, na pewno jakis dobry, uznany na świecie trener by sie znalazl.
> Kurwa w ogóle paranoja ten Polski futbol. W kazdym zachodnim panstwie, klubie sa menedzerowie a u nas Selekcjoner
> Ja jebie jak ta pilka w Polsce spada na psy... i wszytskop przez Listkiewicza i Bonka
Nie za bardzo rozumiem o co chodzi z tymi menadzerami... z tego co wiem to wszedzie sa selekcjonerzy... [Ostatnio edytowane przez Jay-J: 2003-09-14 10:41]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak powinien wyglądać skald reprezentacji?? - 14/09/2003 13:02
Kartka nie byla zasluzona, moim zdaniem sedzia
> przesadzil wyrzucajac go z boiska, wiecej bylo teatru Allbeacka. A Ty znowu
> swoje... nie wiem jak mam Ci udowodnic ze Hajto jest potrzebny tej reprezentacji
> i gra najlepiej ze wszystkich obroncow... moja rada: ogladaj mecz
> uważnie!!!
Nie udowodnisz mi tego bo Hajto jest wg. mnie za slaby na reprezentacje. Powiedz mi co on takiego robi, ze wszyscy sie w nik kochacie?? Boicie sie, ze przyjdzie i was zbije? Bo nie wiem, na serio kurwa nie wiem.... A Hajto kurwa co kompie najwyzej to kapitan hehe sorx ale nie przekona mnie nikt do tego dupka....
Też masz powody by się swojego kraju wyrzekać. No
> comment.
Widze Jay-J, ze jestes nadwyraz inteligentny a wyraz sarkazm nie jest ci obcy 
To powiedz mi kiedy
> Baszczynski zagral dobry mecz w kadrze? Przeciez byl pare razy probowany, gral
> slabo, ale jak mowilem powinien dostawac szanse. A Kłos? słaby Bramka z
> Łotwą, dobry występ przeciwko Szwedom... Co do Kowalczyka to cos w tym sezonie
> nie pokazuje reprezentacyjnych umiejetnosci... uwazasz ze bylby lepszy od Hajty
> czy Baka hehe... Jarzebowski? Sam nie wiem, nie gra zle, ale od razu repreza?
> Mozna go sprobowac w sparingach.
To powiedz mi kiedy Klos zagral dobry mecz w kadrze. Mówisz o bramce z Wegrami? Przypadek, dobry mecz ze Szwecja? To chyba calkiem inne mecze ogladamy. I nie powiedzialem, ze lepszy od Baka. Bo on akurat jest wg. mnie przydatny, Jarzebowski jest na pewno lepszy od Klosa - i tu swojego stanowiska nie zmienie.
Po pierwsze Iwan i Świerczewski są już troche
> starsi, ale jak wroca do wysokiej formy, to czemu nie Przeciez w
> reprezentacji maja grac najlepsi!! A.Bąk nigdy dobrego meczu w reprezie nie
> zagrał. A Kałużny? Jeszcze wróci, jestem tego pewien, gra w bardzo dobrym klubie
> i mam nadzieje ze wroci tam do pierwszego skladu i wtedy bedzie bardzo
> pozyteczny.
Jak wróca do wysokiej foormy.... a jak nie wróca , Kaluzny - no wlasnie nie gra w pierwszym skladzie i do reprezentacji chce.... hehehe
Za szybko rezygnujesz z
> niektorych...
Rezygnuje z tych którzy kadrze nie sa i nie beda przydatni finito
Nazwe to syndromem Bońka 
> Boniek zrezgnował z tych co zawiedli na MŚ i tych co nie graja w swoich klubach
> i masz reprezentacje: 0:1 u siebie z Łotwą, 3:0 do tyłu z Danią... nie potrafili
> żadnej składnej akcji zrobić. Dajmy takiego Zająca! Gra w swoim klubie, był
> powoływany przez Janasa bo był vacat na prawej pomocy i co? biegał... to
> wszystko co potrafił zrobić, teraz go w reprezentacji nie ma. A pamietam jakis
> sparing za Janasa, z jakas slaba druzyna jak wszedl Karwan na prawa pomoc to
> gola wypracowal i sam jednego zdobyl, a Zajac ktory gral w tym meczu dluzej od
> niego to nic ciekawego nie pokazal (sorry, ale dobrze nie pamietam jak to bylo
> wiec sorry jak cos troche przekrecilem). Zrozum to sa lepsi pilkarze!!! A w
> reprezentacji mają grać NAJLEPSI!!!
Nazywaj jak chcesz, Boniek powolywal zawodników którzy grali - prawidlowo, ze nie bylo wyników to w 50% wina Bonka.
Zajac tylko biegal to ja na serio nie wiem jakie ty mecze ogladasz...
Dalej mówisz, ze Karwan w kadrze.... czaisz nie chce mi sie tego komentowac, bo t jet juz szczyt wszystkiego, zeby w kadrze gral karwan, który w Hercie nie potrafi do póstej bramki w 2m. trafic, nie gra tam, a jak gra to Huub Stevens go od razu krytykuje, ze jest slaby, bez formy - A on chyba wie lepiej niz Ty, Janas czy kazdy iinny.
Zgodze sie, ze w kadrze maja grac najlepsi ale najlepsi z grajacych
Tu przesadziłes... Krzynówek?
> Jedyny z Kryszałowiczem co coś grali na MŚ!!! Mam do niego wielki szacunek i
> teraz tez jest wyrozniajacym sie pilkarzem! Kosowski fakt, dobrze zagral ale
> Krzynówka ze składu nie moze wygryzc bo ten jest lepszy i nie rozumiem o co
> chodzi Ci z tym wrzucaniem na chama... Kto mial najlepsza sytuacje ze Szwecja
> Kto wkrecal w ziemie obroncow na lewej stronie? Krzynówek! I jak mowilem juz
> mimo, ze Kosa tez dobrze zagral to Jacek i tak byl lepszy. Jedyna szansa dla
> Kosy to prawa strona pomocy.
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
OK styknie juz.....Kryszal i Krzynówek najlepsi na MS.... ok spox BYLI NAJLEPSI ale juz nie sa..
Najlepsza sytuacja, ze Szwecja?? z tego co pamietam Zurawski z glówki a poyem Kosowski co strzlal PRAWA NOGA (jest lewonozny)
Jacek byl lepszy - no wlasnie byl 5 lat temu, 3 lata temu, 2 lata, rok ale teraz KOSA jest lepszy i tu mnie nikt nie przekona, ze jest inaczej - finito
Prawa pomoc dla Kosy?? Prawa pomoc to Madej, Mila albo M.Zajac...
Tu sie troche zgodze, Kryszal jest narazie bez formy, mimo ze w
> lidze udalo mu sie 2 bramki Wiśle strzelic. Ale czy Żurwaski był taki dobry?
> Kryszała czas też jeszcze nadejdzie i nie mów że jego czas już minął bo jak
> wróci do formy znów bedzie najlepszym naszym napastnikiem.
Nadejsc to moze zima...
No pewnie cala reprezentacja to
> pilkarze z Wronek. Z tym tez musze sie zgodzic... buahahaha. No comment.
Czy ty na serio jestes taki glupi czy nie rozumiesz niektórych pojec
Ale spox wytlumacze Cie , chodzilo mi o to, ze jak Kryszalowicz czy inny cwel bedzie bez formy to Janas i tak ich bedzie powolywal, bo ich zna!! Comprendo?
Co Ty piszesz Przemysl uwaznie co
> piszesz...
Premyslalem, i wiem co pisze....
Moim zdaniem Kasperczak bylby
> idealnym trenerem, ale ma prace w Wisle i nie pogodzi 2 ról... więc kto nam
> zostaje? Twoim zdaniem Engel? Za wczesnie na jego powrot. Ja nie mam pojecia kto
> moze byc naszym trenerem... mysle ze naprawde powinnismy sprobowac kogos zza
> granicy na tym stanowisku, na pewno jakis dobry, uznany na świecie trener by sie
> znalazl.
Czemu za wczesnie na powrót Engela?? Trener zza granicy co nawet by jezyka nie znal, pilkarzy polskich?? chyba kpisz....
Nie za bardzo rozumiem o co chodzi z tymi menadzerami... z tego co wiem
> to wszedzie sa selekcjonerzy...
A widzisz wszedzie (w wiekszosci) sa menedzerowie którzy powoluja zawodników, ustalaja taktyke i koniec. Maja swoich trenerów co robia streching, podania, strzaly i bóg wie co jeszcze.
A u nas?? Selekcjoner który powoluje, trenuje, ustala taktyke itd. itp.- slowem robi wszystko!
P-O-J-E-B-A-N-E
|
|
|
|
|
Odp: Jak powinien wyglądać skald reprezentacji?? - 14/09/2003 14:47
Westman... fajny masz poglad na reprezentacje... ciekawe
> skad ty tyle wiesz o prowadzeniu jej i powolywaniu zawodnikow? moze z
> Championship Managera ? Chyba nawet nie bo ja tez w to gram i wogle sie z toba
> nie zgadzam...
Mam swoje poglady których sie trzymam i ich nie zmieniam,a jak cos sie nie podoba to o tym mówie.
A nie podoba mi sie w jaki sposób jest prowadzona repra.. ot co.
Co do Managera nie wiem o co Ci chodzi.... mozesz mi wytlumaczyc bo chyba jestem za glupi 
Aaa i gdyby tak bylo (z tm CM'em) to chcialbym zeby w kadrze grali Harasimowicz, Zaluska czy Piatkowski - bo chyba zgodzisz sie ze w CM sa gwiazdami no i jeszcze Brozek ehhhh
|
|
|
|
|
Odp: Jak powinien wyglądać skald reprezentacji?? - 17/09/2003 17:26
Zupelnie zapomnialem o tym temacie! Wiec czas na odpowiedz 
> Nie udowodnisz mi tego bo Hajto jest wg. mnie za slaby na reprezentacje. Powiedz mi co on takiego robi, ze wszyscy sie w nik
> kochacie??
Nikt sie w nim nie kocha... po prostu nalezy do najambitniejszych z naszej reprezentacji i jemu zalezy na grze w niej. Ostatnio w GW przeczytalem, ze ma zamiar przyjechac na zgrupowanie przed meczem z Wegrami i przebywac z chlopakami mimo ze nie moze grac. To fenomen patrzac co wyprowiaja Olisadebe, Wichniarek czy Kalzuny.
> To powiedz mi kiedy Klos zagral dobry mecz w kadrze.
Za duzo pisania Ale z tych co najbardziej zapmietalem to np. mecz z Ukraina w Kijowie po ktorym przeszedl do Kaiserslautern czy np. mecz z USA na mundialu... a tak naprawde ich bylo duzo wiecej, cale eliminacje mial swietne.
> Mówisz o bramce z Wegrami? Przypadek, dobry mecz ze Szwecja? To chyba calkiem inne mecze ogladamy.
Po tej dyskusji odnosze to samo wrazenie.
> Jak wróca do wysokiej foormy.... a jak nie wróca 
Jak nie wroca do formy to nie wroca i do kadry, mi chodzi o to zeby z gory ich nie przekreslac.
> Nazywaj jak chcesz, Boniek powolywal zawodników którzy grali - prawidlowo, ze nie bylo wyników to w 50% wina
> Bonka.
A drugie 50% to wina slabych zawodnikow, ktorych powolal.
> Najlepsza sytuacja, ze Szwecja?? z tego co pamietam Zurawski z glówki a poyem Kosowski co strzlal PRAWA NOGA (jest
> lewonozny)
Zapomniales o tej sytuacji z poczatku meczu, gdy tuz po stracie gola Krzynowek jako jedyny poderwal druzyne do ataku, zrobil akcje lewa strona, wkrecil obronce w ziemie i strzelil groznie na bramke... i tez prawa noga, mimo ze jest lewonozny.
> rawa pomoc dla Kosy?? Prawa pomoc to Madej, Mila albo M.Zajac...
Mila jest lewym pomocnikiem...
> chodzilo mi o to, ze jak Kryszalowicz czy inny cwel bedzie bez formy to Janas i tak ich bedzie powolywal, bo ich zna!! Comprendo?
Ale on nie tylko tak postepuje z pilkarzami z Wronek...np. Żewłakow. A z Wronek powłał tylko Kryszałowicza.
> Czemu za wczesnie na powrót Engela?? Trener zza granicy co nawet by jezyka nie znal, pilkarzy polskich?? chyba kpisz....
Moim zdaniem warto byloby sprobowac dostwiadczoengo zagranicznego trenera spoza ukladow. Engela nigdy nie lubilem... ale szanowałem go za wyniki, jednak po MŚ miałem go dosyć - wyzywanie dziennikarzy na które nie reagował, najpierw obiecywał że już na MŚ nikt nie dojdzie do kadry i w ostatniej chwili zmienil zdanie czym zepsul atmosfere w kadrze a po MŚ glupie tlumaczenie sie z ktorego wszyscy sie smiali... ja mu narazie dziekuje, mamy inne opcje poki co.
> A widzisz wszedzie (w wiekszosci) sa menedzerowie którzy powoluja zawodników, ustalaja taktyke i koniec. Maja swoich
> trenerów co robia streching, podania, strzaly i bóg wie co jeszcze.
> A u nas?? Selekcjoner który powoluje, trenuje, ustala taktyke itd. itp.- slowem robi wszystko!
> P-O-J-E-B-A-N-E
Przyznam sie ze tego nie wiedzialem...
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-