| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: SOHO....Z POGONIA!! - 01/09/2003 14:50
powiedz mi gdzie sie podaila 20 tysieczna "najlepsza publika w
> polsce" jak Pogon zlatywala do II ligi?!
i teraz jest tak samo, chodzi 10 kola
> ludzi ktorzy chodza po "Pogon dobrze gra" i wszyscy udaja ze jest zajebiscie!
>
a jak ptak rozkuwi ta druzyne to znowu bedzie 1 tysiak na meczach i biadolenie
> .... ze slabo graja...
zeszly sezon pokazal kto i ile osob naprawde obchodzi
> los Pogoni ....
100%racji Maly!!
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: SOHO....Z POGONIA!! - 02/09/2003 14:14
> powiedz mi gdzie sie podaila 20 tysieczna "najlepsza publika w
> polsce" jak Pogon zlatywala do II ligi?!
>i teraz jest tak samo, chodzi 10 kola
> ludzi ktorzy chodza po "Pogon dobrze gra" i wszyscy udaja ze jest zajebiscie!
>
>a jak ptak rozkuwi ta druzyne to znowu bedzie 1 tysiak na meczach i biadolenie
> .... ze slabo graja...
>zeszly sezon pokazal kto i ile osob naprawde obchodzi
> los Pogoni ....
100% prawda
|
Szlugi, wóda, gołe baby !
|
|
|
|
Odp: SOHO....Z POGONIA!! - 02/09/2003 15:27
Zawsze lepiej jak na meczu jest jak najwiecej ludzi, dla tego objętne mi jest kto przyjdzie na mecz, nawet jak jest to jego pierwszy, drugi, czy trzeci raz, u każdego był ten pierwszy raz, jak miałem 5 lat i tato mnie zabierał to jeszcze nie czułem tego klimatu i nie wiedziałem co tak naprawde znaczy Pogoń. Bo Portowcą zaczełem kibicować kiedy miałem 10, może 12 lat.A znam ludzi, którzy nie interesują się piłką nożną, nawet sportem, ale zobaczyli atmosfere na meczu i od tej pory kibicują Pogoni i wiedzą czemu ludzie tacy jak my kibice, kochamy piłke i drużyny piłkarskie. Jak raz zabrałem dziewczyne na mecz, wiedziała o czym mówiłem i sama także zaczeła bardzo dopingować, jarała się tym bardziej niż ja. Więc czy to ważne kto przyjdzie na mecz. Wkurwić się można wtedy, jak np. nie mogłem być na meczu reprezentacji na Pogoni, przez to, że moje miejsce( znaczy się jakieś wolne) zajoł jakiś niedzielny ziomuś.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: SOHO....Z POGONIA!! - 02/09/2003 20:05
I jeszcze mnie tak naszlo... Jest tu kilka osob ktore sie nie utozsamiaja z nowa Pogonia. Nie ma sprawy, szanuje to. Niektorzy z nich mowia ze nie chodza na mecze... tez normalne. Ale ci ktorzy mowia ze nie traktuja tego zespolu jak swoj ale chodza na mecze... no normalnie nie czaje tego. Ale za to wiem kim sie stali... To sa najzwyklejsze... pikniki. Czyli kolesie ktorzy nie krzycza na meczu, nie dopinguja. A najlepsze jest to ze najwiecej mowia o prawdziwych kibicach...
|
|
|
|
|
Odp: SOHO....Z POGONIA!! - 02/09/2003 20:06
> Wkurwić się można wtedy, jak np.
> nie mogłem być na meczu reprezentacji na Pogoni, przez to, że moje miejsce(
> znaczy się jakieś wolne) zajoł jakiś niedzielny ziomuś.
hehe, miałem ten sam problem
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: SOHO....Z POGONIA!! - 02/09/2003 20:33
Qcu - masz przyjebane poglady i tyle.... liczy sie jakosc a nie ilosc, na chuj ci tlum 10 tys piknikow?! obronia cie przed czyms?! pikniki tylko potrafia skandowac "pojebani,pojebani" ale i tak chuj zrobia, lepsze wyjscie to mniej ale lepszej jakosciowo bandy i kazdy o tym wie!
PSG - mam nadzieje ze jedziesz do Opoczna bo po tym niku ciezko cie rozkminic...
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: SOHO....Z POGONIA!! - 02/09/2003 20:53
Qcu: Chodzić na "Pogoń", a na mecz to dwie zupełnie inne rzeczy... Ja nie ukrywam, że jestem w okresie przejściowym i na razie stoje z boku i mogę to śmiało nazwać, że jestem obserwatorem, ale nie piknikiem, bo piknik po 2 porażkach będzie siedział w domu i marudził, a ja dalej będę starał się tą drużynę pokochać na nowo i zacząć traktować jak swoją... Problem jest w tym, ze kazdy tlumaczy swoje zachowanie w inny sposob. Osobiscie tą sytacje traktuje narazie tak jakby zabrali mi np. ojca i dali nowego, dajac mu to samo imie, podobne cechy i wyglad. I mialbym go traktowac jak swojego. Z tego punktu widzenia jest to cholernie trudne. Ale jezeli Tobie (bez urazy!) wystarczy to ze na Twardowskiego gra druzyna sprowadzona z drugiego konca Polski i wystepujaca pod szyldem czegos co upadlo to widocznie jestes na tyle uniwersalny, ze taka zmiana nie stanowi dla Ciebie zadnego problemu. Ale to takze szanuje, bo kazdy decuduje za siebie i nkt nikomu nic narzucac nie moze. Torche to wszystko skomplikowane, ale coz poradzic tak chcial los i trzeba (predzej czy pozniej) sie z tym pogodzic i zaakceptowac... Pozdrawiam. [Ostatnio edytowane przez R1: 2003-09-02 20:55]
|
Poznań, Bydgoszcz..
Sercem zawsze ze Szczecinem!
|
|
|
|
Odp: SOHO....Z POGONIA!! - 03/09/2003 01:30
R1 - nie jestem jeszcze do konca przekonany (znaczy nie ufam do konca Ptakowi) ale po tym co widze na boisku moge stwierdzic ze pilkarze staraja sie zdobyc nasze zaufanie, walcza do konca (puchar z groclinem...)
Maly_ps - Pewnie ze masz racje, ale to o czym ty mowisz ma potwierdzenie (tylko i wylacznie) w hools'owych zadymach. A jesli chodzi o atmosfere na meczu... nie wydaje mi sie zebym mial przyjebane poglady. Im wiecej krzyczacych tym lepiej. Wolisz siedziec na meczu gdzie 1000 chlopa krzyczy na cale gardlo a i tak (delikatnie mowiac) sredni to efekt daje czy przy 10 tysiacach srednio dracych sie ludzi? Na pewno atmosfera jest lepsza jak wiecej ludzi krzyczy, ale jesli chodzi o hools... to pewnie ze wybralbym mniej ale za to lepszych kolesi.
PS Mam nadzieje ze ta nowa Pogon bedzie stanie sie prawdziwa Pogonia i wszyscy bedziemy jej mogli kibicowac. Bez glupich podzialow.
|
|
|
|
|
Odp: SOHO....Z POGONIA!! - 03/09/2003 22:20
> wczoraj/dzis w soho cala sala kilka razy spiewala i
> klaskala"POGON.....SZCZECIN!!
To bylo piekne Caly parkiet klaszcze, spiewa
> caly balkon wszyscy przy stolikach, nawet szmule spiewaly wszystkie
P.S.
> Pozdro dla ekipy z napisami na rekach w UV
Fajnie to było miesiąc temu w Międzyzdrojach jak cała SCENA ryczła :2gunsfiring: Poznań! Poznań! ... I Kolejorz,Kolejorz!... Albo i nie fajnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: SOHO....Z POGONIA!! - 04/09/2003 23:49
ty wy jestescie napinacze, ja mowie to co mysle i swoje poglady realizuje w rzeczywistosci... a wy?
pokazcie mi jedna moja napinke ktora nie jest zgodna z rzeczywistoscia?!
dziki wiecznie narzekajacy na wszystko a sam dupy nigdzie nie rusza.... nie bede cie cytowal ale chociazby po ostatnim meczu z lksem pierwszy komentowales cale zdarzenie, gdzie cie kurwa nawet nie bylo, do opoczna - mowisz od razu ze nie jedziesz , kurwa to moze odrazu powiesz dokad pojedziesz?!? jezeli myslisz ze to ze chodzisz do Manka na mate i sie tym jarasz na prawo i lewo spowoduje ze ktos sie bedzie ciebie bal to sie mylisz....
nie raz dawales popisy swojej inteligencji (post o Drumlaku) i twoje slowa wogule do mnie nie docieraja wiec daruj sobie komentowanie moich komentarzy tak jak i ja nie komentuje twoich chodz wolaja o pomste do nieba...
o kims takim jak celcjusz i westman nawet nie slyszalem, wiec sie nie wypowiadam [Ostatnio edytowane przez Maly_ps: 2003-09-04 23:51]
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: SOHO....Z POGONIA!! - 05/09/2003 00:42
maly_ps popiersze niepierdol tu nic o macie kurwa bo to nie jest do tego miejsce aha i podaj moj jakis post w ktorym cos wogule o niej wspoinalem ze chodze itp.....a to ze nie jezdze to nie powinno cie interesowac..mam swoje powody i huj ci do tego.....heh nie chce mi si komentowac nawet twojego ostatniego postu bo byl poprostu zalosny.....pojechal chlopaczek do lodzi i opoczna i juz wielka glowa...zejdz na ziemie czlowieku
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|