| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: THE TEAM - 30/07/2003 13:57
ustalenia:
1.wiek 16-20
2.ustalic terminarz rozgrywek OSiEDLOWEJ EKSTRAKLASY (Admini zrobia tabele na stronie )
3.Gospodzarz organizuje boisko np:.ARKONSKIE-SLONECZNE ( to gramy na osiedlu Arkonskim)
4.Skladka po np 5 zl dla zwyciezcow
5.jak ktos ma pomysl niech wali w klawiaturke
|
|
|
|
|
Odp: THE TEAM - 30/07/2003 14:14
Tylko tak...
Po ilu?? ...
Zobaczymy jak to bedzie... 
Bo wiesz, nie zawsze (na przyklad u mnie) jest boisko takie do wlasnego uzytku ...
Ale w sumie jakos do wykombinowania to jest 
jO
|
..::..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: THE TEAM - 30/07/2003 15:47
> no wlasnie bez ograniczen, co do boiska proponuje gdzies kolo Pogońi, np te
> piaski salosu wynajac
po co wynajmowac jezeli my mamy boiska na piachu za darmo?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: THE TEAM - 30/07/2003 16:13
Na arkonskim są dwa duze boiska tam mozna a czy ta LIGA nie moze byc równiez we wrzesniu w piątki soboty i niedziele ??
|
Młode Wilki
|
|
|
|
|
|
|
Odp: THE TEAM - 30/07/2003 16:23
Jun - rozumiem Cie - to jest tylko propozycja - nie wiem czy ktos z Was mial okazje pograc na sztucznej murawie - ale bez watpienia dostosujemy sie do wiekszosci - do najlepszej z propozycji... Nie upieram sie przy swoim...
Pozdrawiam...
|
Nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
Odp: THE TEAM - 30/07/2003 16:31
sztuczne rewelka, ale trzeba miec buty specjalne korki aby sie nie slizgac, korki halowki nie sa zbyt dobre
ja jestem za piaskami salosu..... wiec zapraszam Police do nas a pozniej na piwka po meczu pozdro sebol & czeres
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: THE TEAM - 30/07/2003 17:17
Hehehehe O ja Ja jestem z Pogodna I jak bede mial wolny czas, moge reprezentowac Pogodno-Team A co do boisk proponuje boiska na ul. Tenisowej obok HALPu.
Jak ktos jest z Pogodna - wpisywac sie "POGODNO - JESTEM CHETNY"
|
|
|
|
|
Odp: THE TEAM - 30/07/2003 17:19
Ale SALOS tez moze byc. Proponuje juz w piatek rozegrac jakis meczyk ( narazie mieszany ) - zeby dogadac na tym spotkaniu jaka to ma byc liga i takie inne szczegoly. A miejsce boisko SALOSu o godzinie 17:00. Wiec ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|