| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 04/07/2003 17:30
Ja bym zaproponował Love Parade na dni morza w Szczecinie kiedyś już jechał jeden TIR wałami z muzą, ale psiarnia zamknęła imprezę bo była nielegalna.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 04/07/2003 20:36
A powiem szczerze ze Love Parade jest inspiracja......dla mnie...jestem jeszcze za mlody i nie dysponuje srodkami ale w przyszlosci(moze nawet bardzo dalekiej)chcialbym zorganizowac podobna impreze tylko ze..hip hopowa..kto wie..moze kiedys mi sie uda
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 04/07/2003 22:17
tomcraft jak taki madry i tolerancyjny jestes to powiedz dlaczego na smaym poczatku okresliles metali jako brudasow? co prawda pozniej napisales ze znasz kogos kto jest metalem i sie nie myje, ale muszisz wszystkich wsadzac do jednego wora? ja znam kilku metali i nigdy jeszcze nie widzialem zeby ktorys chodzil brudny. co do loveparade to moze i faktycznie troche przesadzilem i moglem wielu ludzi urazic za co przepraszam, ale mnie ponioslo. jesli chodzi o tolerancje na LP to tutaj mnie nie przekonales pniewaz mozna byc tolerancyjnym ale do pewnego stopnia. ja np. nie toleruje pedalow, od ktorych az sie roi na tego typu imprezach. a nie toleruje ich dlatego ze to nie jest normalne co oni wyprawiaja. malzenstw sie im zachcialo. adoptowac dzieci kurwa jego mac. a w przyszlosci ich dziecko pojdzie do szkoly i beda je jechali za rodzicow (chyba za bardzo odbielgem od tematu, ale coz nie moglem sie powstrzymac)
oki, tyle mam to powiedzenia w tej psrawie
raz jeszcze przepraszam urazonych
p.s.
tomcraft jak bedziesz mial jeszcze jakies pytania to niestety nie opdowiem ci na nie przez najblizsze 2 tyg. bo wyjezdzam nad morze, ale postaram sie na nie odpowiedziec jak wroce 
pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 04/07/2003 23:38
hmmm po pierwsze iha jak nie byles na paradzie to mysle ze nie powinienes sie wypowiadac na jej temat..to raz.....ja bylem 3 razy na paradzie i bylo zajebiscie..fakt faktem ze pedalow jest duzo ale poki co sie okazuja uczuc do ciebie to mozna ich zniesc (bo niewyobrazam sobie sytuacji ze pedal mnie zaczepia bo odrazu ma KO) bo jest tolerancja i nikt nie patrzy kto kim jest(pedal czy lesba) leci muza i jest git (leci ostra lub tez hausik zalezy jaki TIR) nie ma odzialow na czarny czy bialy jest dobry klimat i kazdy sie bawi (coprawda zdazy sie jakies spiecie ale w milionowym towarzystwie to kropla w morzu) i to jest zajebiste bo mozna sie odhamic na takiej imprezie (co u nas jest niemozliwe) ....a co do imprez metlowych itp. to jeden skacze na drugiego tarzaja sie w ziemi itp ....i co w tym fajnego....oczywiscie do muzy waszej nic nie mam tylko do stylu w jakim sie bawicie .........heh koniec i kropka
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 05/07/2003 00:20
tomcraft: slucham metalu i rocka, a bawic to sie bawie w piwnicy lub kontrastach i czasem na jakis lepszy koncert sie udam. jezeli masz zamiar powiedziec mi ze to wszystko jest gownem to lepiej sie wstrzymaj z ta wypowiedzia bo jak juz mowilem ponioslo mnie i tyle. tak naprawde malo mnie to obchodzi co wy na tej loveparade wyrabiacie, a napisalem ze to gowno poniewaz zdenerwowalem sie na to ze napisales ze metalowcy to brudasy i tyle.
dziki: jesli o woodstock chodzi to tez sadze ze nie wszysto jest madre co oni tam wyprawiaja, ale coz moge na to poradzic, nie mozna okreslac danej subkultury po tym jak zachowuje sie jej niewielka czesc. co do pogo (to to gdzie wszyscy na siebie skacza i nikt na ziemie sie nie tarza) to mysle ze rownierz nie powinienes sie na ten temat wypowiadac jesli nie tanczyles (hyhy jesli to tancem mozna nazwac ), a jesli nawet tanczyles to przeciez nie wszystkim to sie musi podobac
to na tyle z mojej strony
pozdrawiam
[Ostatnio edytowane przez ihaa: 2003-07-05 00:24]
|
|
|
|
|
|
|
|
|