Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Temat skasowany... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
U-96
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8627 dni

**

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 04/07/2003 14:42
wiec co bys zaproponowal ?

Szlugi, wóda, gołe baby !
Sadu
Kibic
Na forum od 8438 dni

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 04/07/2003 17:30
Ja bym zaproponował Love Parade na dni morza w Szczecinie :) kiedyś już jechał jeden TIR wałami z muzą, ale psiarnia zamknęła imprezę bo była nielegalna.

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
ihaa
Kibic
Na forum od 8621 dni

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 04/07/2003 20:06
LoveParade to najwieksze gowno jakie tylko istnieje. ja nie wiem jak mozna czegos takiego sluchac, dopiero dni morza spadlyby na psy jakby cos takiego tam puszczali

tomcraft
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 04/07/2003 20:28
. [Ostatnio edytowane przez tomcraft: 2003-07-06 12:35]

schranz
borsuk
Kibic
Na forum od 8998 dni

**

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 04/07/2003 20:36
A powiem szczerze ze Love Parade jest inspiracja......dla mnie...jestem jeszcze za mlody i nie dysponuje srodkami ale w przyszlosci(moze nawet bardzo dalekiej)chcialbym zorganizowac podobna impreze tylko ze..hip hopowa..kto wie..moze kiedys mi sie uda:D

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
ihaa
Kibic
Na forum od 8621 dni

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 04/07/2003 22:17
tomcraft jak taki madry i tolerancyjny jestes to powiedz dlaczego na smaym poczatku okresliles metali jako brudasow? co prawda pozniej napisales ze znasz kogos kto jest metalem i sie nie myje, ale muszisz wszystkich wsadzac do jednego wora? ja znam kilku metali i nigdy jeszcze nie widzialem zeby ktorys chodzil brudny. co do loveparade to moze i faktycznie troche przesadzilem i moglem wielu ludzi urazic za co przepraszam, ale mnie ponioslo. jesli chodzi o tolerancje na LP to tutaj mnie nie przekonales pniewaz mozna byc tolerancyjnym ale do pewnego stopnia. ja np. nie toleruje pedalow, od ktorych az sie roi na tego typu imprezach. a nie toleruje ich dlatego ze to nie jest normalne co oni wyprawiaja. malzenstw sie im zachcialo. adoptowac dzieci kurwa jego mac. a w przyszlosci ich dziecko pojdzie do szkoly i beda je jechali za rodzicow (chyba za bardzo odbielgem od tematu, ale coz nie moglem sie powstrzymac)
oki, tyle mam to powiedzenia w tej psrawie

raz jeszcze przepraszam urazonych

p.s.
tomcraft jak bedziesz mial jeszcze jakies pytania to niestety nie opdowiem ci na nie przez najblizsze 2 tyg. bo wyjezdzam nad morze, ale postaram sie na nie odpowiedziec jak wroce :)

pozdrawiam

tomcraft
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 04/07/2003 22:35
. [Ostatnio edytowane przez tomcraft: 2003-07-06 12:35]

schranz
dziki^
Kibic
Na forum od 8534 dni

**

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 04/07/2003 23:38
hmmm po pierwsze iha jak nie byles na paradzie to mysle ze nie powinienes sie wypowiadac na jej temat..to raz.....ja bylem 3 razy na paradzie i bylo zajebiscie..fakt faktem ze pedalow jest duzo ale poki co sie okazuja uczuc do ciebie to mozna ich zniesc (bo niewyobrazam sobie sytuacji ze pedal mnie zaczepia bo odrazu ma KO) bo jest tolerancja i nikt nie patrzy kto kim jest(pedal czy lesba) leci muza i jest git (leci ostra lub tez hausik zalezy jaki TIR) nie ma odzialow na czarny czy bialy jest dobry klimat i kazdy sie bawi (coprawda zdazy sie jakies spiecie ale w milionowym towarzystwie to kropla w morzu) i to jest zajebiste bo mozna sie odhamic na takiej imprezie (co u nas jest niemozliwe) ....a co do imprez metlowych itp. to jeden skacze na drugiego tarzaja sie w ziemi itp ....i co w tym fajnego....oczywiscie do muzy waszej nic nie mam tylko do stylu w jakim sie bawicie .........heh koniec i kropka

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
tomcraft
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 04/07/2003 23:46
. [Ostatnio edytowane przez tomcraft: 2003-07-06 12:36]

schranz
tomcraft
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 04/07/2003 23:56

schranz
ihaa
Kibic
Na forum od 8621 dni

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 05/07/2003 00:20
tomcraft: slucham metalu i rocka, a bawic to sie bawie w piwnicy lub kontrastach i czasem na jakis lepszy koncert sie udam. jezeli masz zamiar powiedziec mi ze to wszystko jest gownem to lepiej sie wstrzymaj z ta wypowiedzia bo jak juz mowilem ponioslo mnie i tyle. tak naprawde malo mnie to obchodzi co wy na tej loveparade wyrabiacie, a napisalem ze to gowno poniewaz zdenerwowalem sie na to ze napisales ze metalowcy to brudasy i tyle.

dziki: jesli o woodstock chodzi to tez sadze ze nie wszysto jest madre co oni tam wyprawiaja, ale coz moge na to poradzic, nie mozna okreslac danej subkultury po tym jak zachowuje sie jej niewielka czesc. co do pogo (to to gdzie wszyscy na siebie skacza i nikt na ziemie sie nie tarza) to mysle ze rownierz nie powinienes sie na ten temat wypowiadac jesli nie tanczyles (hyhy jesli to tancem mozna nazwac :) ), a jesli nawet tanczyles to przeciez nie wszystkim to sie musi podobac

to na tyle z mojej strony

pozdrawiam

[Ostatnio edytowane przez ihaa: 2003-07-05 00:24]

tomcraft
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 05/07/2003 00:39

schranz
borsuk
Kibic
Na forum od 8998 dni

**

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 05/07/2003 00:48
Tomcraft to mieszkamy mniej wiecej w tej samej okolicy..tzn. ja mam troche dalej do Kontrastow..miszkam na Pogodnie a ty? kto wie..moze sie znamy:P

darmix
Kibic
Na forum od 8407 dni

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 05/07/2003 13:16
tomcraft parówo jak zobaczysz metala to napierdalaj od razu w ryj :) ( zero tolerancji ) jestes cieciem i chuj tyle ci powiem

SZTANY GLANY
tomcraft
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 05/07/2003 14:13

schranz
Hanki
Kibic
Na forum od 8383 dni

**

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 05/07/2003 15:26
Qrde coś VasyL nam kijową pogodę na Dni Morza załatwił ;) Gdyby nie ona to może i bym sobie poszedł zobaczyć tą "imprezkę" ale skoro tak no to wolę zostać w domku...

Llibertat per a Catalunya!
darmix
Kibic
Na forum od 8407 dni

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 05/07/2003 15:27
jak to mnie nie oraziles kurwa nie jestem zadnym kurwa brudasem jak chcesz sprawdzic to chetnie sie z toba spotkam i nawet pierwszy zaczne specjalnie dla ciebie choc nigdy tego nie robie

SZTANY GLANY
borsuk
Kibic
Na forum od 8998 dni

**

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 05/07/2003 15:28
Uspokuj sie czlowieku! A co do dni morza..to chyba sie skusze na wode z Bosmanem:D

darmix
Kibic
Na forum od 8407 dni

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 05/07/2003 15:30
cisnienie mi podniosles strary normalnie az" kurwa" za czesto powtarzam :))

SZTANY GLANY
U-96
Kibic
Na forum od 8627 dni

**

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 05/07/2003 15:41
fakt, w pijackim pogo sie mozna niezle wyzyc :D

Szlugi, wóda, gołe baby !
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772648745 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005