| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 23/06/2003 19:59
Ej dziadki tez bym poszedl..ale to chyba bedzie spotkanie starszych panow i chyba nie bede mile widziany (jestem jeszcze mlodym szczupakiem - 17 i kilka miesiecy)
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 24/06/2003 08:41
Ja nie będe ale licze ze czesc osob z Forum przyjedzie do Warszawy we wrzesniu na mecz POLSKA-SZWECJA to się wtedy napijemy.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 24/06/2003 10:34
> Ja nie będe ale licze ze czesc osob z Forum przyjedzie do Warszawy we wrzesniu na mecz POLSKA-SZWECJA to się wtedy
> napijemy.

Ja na Łazienkowską się wybieram już w sierpniu najprawdopodobniej na mecz z Lechem. Wiąże się to z moim udziałem i zajęciem 2 miejsca w konkursie na forum Legii
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 24/06/2003 10:58
heh odrazu psiarnia przyjedzie I beda jaja TO wkoncu miejsce publiczne, a oni takich okazji nie opuszczaja, jak nawet nas eskortowali na rocnicy smierci Faraona (normalnie jezdzili po cmentarzu za nami i razem z Alkonem...)
|
MKS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 24/06/2003 12:59
> Termin: ŚRODA 25.06, 19.00 - SEKTOR POD DACHEM - browarek 
mam pytanie czy ja jako tegoroczny maturzysta tez moge sie pojawic na waszej imprezce na stadionie?aha ijest jeszcze drugi problem nie mam koszulki Pogońonline chetnie bym sie spotkal i poznal was na zywo!napiszcie jaka jest wasza decyzja
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 24/06/2003 13:34
Boberek Ale masz TICO A pare osob bedzie wlasnie w tej koszulce Dawaj chlopie nie lam sie-opijemy Twoja mature i pogadamy o Pogoni
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 24/06/2003 13:49
> Boberek Ale masz TICO A pare osob bedzie wlasnie w tej koszulce Dawaj chlopie
> nie lam sie-opijemy Twoja mature i pogadamy o Pogoni
ok wiec jesli nic nie wyniknie to jutro sie pojawie! wiec narazie nie mam zadnej koszulki ale jutro pojade do fali i sobie cos nareszcie kupie bpo jest mi wstyd ze nie mam koszulki Pogońi!
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 24/06/2003 19:24
Heh, ja wlasnie dzisiaj zakupilem koszulke PW, bo tez mi wstyd bylo.
Jesli ktos ma jakies glosno grajace radyjko z CD to byloby milo jakby wzial. W koncu przy muzyce jest milej
A mnie poznac bedzie mozna po identyfikatorze i prawdopodobnie szaliku.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 24/06/2003 20:09
Ja właśnie sie zastanawiam czy przyjść w koszulce Pogoni, może być mi w niej za gorąco. Mayday, Wołek, Sebol wpisujcie sie!! A co do ilości bronków to 4 stykną? zalezy ile bedziemy siedziec.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 24/06/2003 20:25
Uważam, że tak około 3 godzinki to powinno nam starczyć. Biorę ze sobą 3 browarki a jak zabraknie to zawsze sobie można iśc i dokupić. Pozdro dla wszystkich imprezowiczów  
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 24/06/2003 21:55
Kurcze!!Mialem wziasc tylko jedna "bombe" ale chyba wezme dwie I cos czuje ze do domu bede wracal zygzakiem na rowerze Do jutra!!Trzeba by kiedys sie zebrac i uderzyc do jakiegos klubu wszyscy razem np Adrena czy cos.
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 24/06/2003 22:44
hehe to widze ze zapowiada sie calkiem mila imprezka w milym towarzystwie! nareszcie poznam ludzi ktorych narazie znalem tylko po pseudonimach!
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 24/06/2003 23:28
duza rozbieznosc wieku bedzie [Ostatnio edytowane przez Sadu: 2003-06-24 23:43]
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
-
|