Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Jakiej muzy sluchacie? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Mayday
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8683 dni

Odp: Jakiej muzy sluchacie? - 14/06/2003 19:36
WestBam,Cosmic Gate,Carl Cox,Poul Van Dyk,Lexy&K-Paul,Hardy Hard i to wszystko co leci w LOKOMOTYWIE:D:D:D:D czyli trance,minimal itp. Lubie tez hip-hop ale Polski....Paktofonika,Fenomen,Snuz,WWO

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8998 dni

**

Odp: Jakiej muzy sluchacie? - 14/06/2003 19:45
Hmmm .., glownie slucham techno (prawie kazdy rodzaj) i polskiego hh od czasu do czasu (PFK, TDF, LONA, WWO) :D

Hold skladam temu miastu...
KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8448 dni

**

Odp: Jakiej muzy sluchacie? - 14/06/2003 20:54
Ja slucham polskiego hh i techno!!!

REKIN_Szczecin
Kibic
Na forum od 8524 dni

Odp: Jakiej muzy sluchacie? - 14/06/2003 21:11
Tylko Metal i ewntualnie jakieś rockowe klimaty
Iron Maiden - Up the Irons ! Szczecin wita Iron !
A z Guns N Roses polecam Paradise City, November rain, Sweet child o mine, Konocking on heavns door,
Don't cry.......................dużo mają niezłych kawałków.
PS. Pozdorwienia dla wszystkich Szczecinian będących na koncercie Ironów w Katowicach.

Tylko Pogoń Tylko My
ihaa
Kibic
Na forum od 8622 dni

Odp: Jakiej muzy sluchacie? - 14/06/2003 21:46
ja slucham metalu i rocka

Kult, KNŻ, Lady Pank, Metallica, Korn, Pantera, Nirvana, Guns 'n' Roses, Elektryczne Gitary, Piersi itp.

tomcraft
Kibic
Na forum od 8442 dni

**

Odp: Jakiej muzy sluchacie? - 14/06/2003 21:49
Niewiem jak mozna sluchac czegos czego sie nie rozumie- zagraniczny hip hop , 99% osob sluchajacych tej muzyki z Polski niema pojecia o czym oni mowia ,a tak przezywaja eminema a w gruncie rzeczy jego teksty to pierdolenie o samym sobie ,wole 1000razy polski hip hop.ciekawe ile osob w stanach slucha polskiego hip hopu gaha

schranz
Hanki
Kibic
Na forum od 8384 dni

**

Odp: Jakiej muzy sluchacie? - 14/06/2003 21:54
W Stanach może tylko Polonia, ale w Europie polski Hip-Hop jest pewnego rodzaju fenomenem. I nie wmawiaj ludziom, że nie rozumieją o czym rapują Amerykańscy hip-hopowcy, bo skoro tak mówisz, to znaczy, że sam się mało orientujesz.

Llibertat per a Catalunya!
Daro
Kibic
Na forum od 8688 dni

Odp: Jakiej muzy sluchacie? - 14/06/2003 22:04
>A z Guns N Roses polecam Paradise City, November rain, Sweet child o mine, Konocking on heavns door,
>Don't cry.......................dużo mają niezłych kawałków.

Civil War, Welcome to the jungle, You could be mine

A oprócz Guns 'N Roses słucham też: Metallica, Iron Maiden (niestety nie byłem w Katowicach), Ozzy Osbourne, Black Sabbath, Cradle Of Filth, Children Of Bodom i inne.

http://mandu.pl
tomcraft
Kibic
Na forum od 8442 dni

**

Odp: Jakiej muzy sluchacie? - 14/06/2003 22:09
Dobrze sie orietuje ,to przetlumacz mi teraz po kolei wszystkie utworki eminema -z glowy , nie wystarczy znac slowa trzeba tam zyc zeby to zrozumiec , polak nigdy nie zrozumie zycia w stanach i na odwort.!

schranz
Shivan
Kibic
Na forum od 8588 dni

**

Odp: Jakiej muzy sluchacie? - 14/06/2003 22:13
ja slucham samej klasyki
znaczy sie Black Sabbath, Manowar, Slayer, Sepultura, Running Wild,Megadeth. Iron Maiden.

oprocz klasyki Power Metal i Gotic Metal

pamietam jak przed meczami z godzinke ladowalem sie Morbid Angel, dawalo to niezlego kopa

Pozdrawiam wszystkich kultywujacych Szczecinska tradycje!

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
borsuk
Kibic
Na forum od 8999 dni

**

Odp: Jakiej muzy sluchacie? - 14/06/2003 22:32
A mi sie wydaje Tomcraft ze nie masz racji..nie trzeba znac calej piosenki zeby wiedziec o czym rapuja(chodzi o amerykanski rap)Nie to zebym sie chwialil ale mam 5 z anglika i rozumiem o czym rymuje Tupac..Eminem..itd...kurde jakbym mial gdzies jeszcze te wszystkie kasety jakie mialem za malolata(tu dziekowa dla wojka:P ) to bym ci podal jeszcze wiecej..a tak z tych co nie zostaly wymienione to moze.."Heartbrake hotel"?<-Guns'n'Roses. Tomcraft nie trzeba nawet umiec anglika zeby wiedziec o czym mowi kawalek "Fuck The Police " N.W.A:D [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2003-06-15 09:50]

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Jay-J
Kibic
Na forum od 8454 dni

Odp: Jakiej muzy sluchacie? - 15/06/2003 09:39
> >2Pac jest w porządku, ale
> wkurza mnie to, że mimo iż nie żyje parę lat jest o nim tak głośno.

> A u mnie
> jest wrecz przeciwnie:D ciesze sie ze jest o nim tak glosno..i juz nie moge sie
> doczekac wrzesnia!!

> 13.09.2003 Makavelli return to us!:D

I tak Biggie jest lepszy :P

SHUT YA DOORS! BIGGIE SMALLS!!! :D

Obrazek gif wstawiony na forum
borsuk
Kibic
Na forum od 8999 dni

**

Odp: Jakiej muzy sluchacie? - 15/06/2003 09:42
heh...napisales ze Biggie jest lepszy wlasnie w momencie gdy sluchalem "Hit'em up" Diss na Smalls'a:D Ale uwazaj jak uwazasz...sa gusta i gusciki..Pozdrawiam

"Grab your glocks when you see 2pac
Call the cops when you see 2pac"

Jay-J
Kibic
Na forum od 8454 dni

Odp: Jakiej muzy sluchacie? - 15/06/2003 15:40
Hehe "Hit'em up" fajna piosenka :) również pozdrawiam

pils
Kibic
Na forum od 8551 dni

Odp: Jakiej muzy sluchacie? - 15/06/2003 18:36
ale co do eminema to jest to mega komercyjny cwel i go nie lubie chociaz ma talent. a poza tym to dla mnie wymiataja redman z methodmanem, 50 cents
a z polskiego to WWO, Pfk, wzgorze, kaliber
pozdro

Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
m@niac!
Kibic
Na forum od 8299 dni

*

Odp: Jakiej muzy sluchacie? - 15/06/2003 18:44
loodzie!!
slucham( najlepszej wg mnie) muzy czyli:
psychotrance, minimal, techno
odrobinke metalu w najlepszym wykonaniu
i oczywiscie Clubbing!!
a w tej chwili (18.54 15-06-2003) Benny Benassi - satisfaction (Isak original)
i jest ostra jazdaaaaa!!
aaaa i jak moglem zapomniec!! german-tech!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [Ostatnio edytowane przez m@niac!: 2003-06-15 19:01]

Mayday
Kibic
Na forum od 8683 dni

Odp: Jakiej muzy sluchacie? - 15/06/2003 18:46
tomcraft ma racje.Ich naprawde trudno zrozumiec,zreszta murzynków nawet w USA nie rozumieja do konca bo mowia nie wyraznie i seplenia:D(żródło potwierdzone- kolazanka która była prze 4 miesiace w Stanach mowiła ze z zadnym sie nie dogadała bo go nie rozumiała a angielski ma perfect)
POZDRAWIAM

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
tomcraft
Kibic
Na forum od 8442 dni

**

Odp: Jakiej muzy sluchacie? - 15/06/2003 19:13
fuck the police, to to kazdy debil zrozumie, ja tez jestem bardzo dobry z anglika ale nawet jak zrozumiesz kazde slowo nieznaczy ze zrozumiesz przekaz utworo ,wyslij chinczykom polski rap napewno zrozumieja ,ja slucham tylko i wylacznie polskiego hip hopu a jak chcesz szczegolowych przetlumaczen kup sobie brawo pare razy widzialem teksty eminema-beznadzieja, wole polski hh 100 razy a duzo osob mnysli ze jak zalozy szerokie spodnie ,zajara lufke i sie upali i slucha eminema to sa hip hopowcami-szkoda slow.

schranz
borsuk
Kibic
Na forum od 8999 dni

**

Odp: Jakiej muzy sluchacie? - 15/06/2003 19:59
Hmm..Tomcraft sugerujesz cos?Wiem o co ci chodzi...ze oni maja swoje problemy..a Polacy maja swoje..i po prostu nie identyfikujesz sie z Amerykanskim rapem..rozumiem..Przeslania Tupac'a? Kobiety..imprezy..utarczki z policja..smierc..hmm..co jeszcze..napewno cos by sie jeszcze znalazlo..a do Bravofanow nie naleze wiec nie wiem jakie tam sa tlumaczenia..Rowniez tepie takich ludzi jak ty (pseudo Hiphopowcow) Ale jezeli chodzi o mnie to napewno sie do nich nie zaliczam..Nie od razu nazywalem siebie skate'm i mimo tego ze mam lat 17 (+ kilka miesiecy) to slucham Hip hopu juz dobrych 5 lat..a co wiecej sam sie nim zajmuje.. [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2003-06-15 20:11]

KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8448 dni

**

Odp: Jakiej muzy sluchacie? - 16/06/2003 08:22
Jedzie ktos w wakacje do Ekwadoru??

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772678035 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005