| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Jak Wam poszło? - 09/05/2003 23:55
Matura to pikuś. Dwa lata temu zdawałem i wydaję mi się, że teraz też bym jakoś zaliczył. Tylko że jest to coś specyficznego. Pierwszy ważny egzamin - i wszyscy maturzyści pękają, bo nie wiedzą jak to jest. Na studiach podobnych egzaminów jest 7-8, ale nikt do tego nie podchodzi jak do matury.
Maturzystom życzę zdania tego egzaminu no i dostania się na studia - tu jest dopiero fajnie (pół roku opierdzielania się i 2 tygodnie egzaminów).
|
http://mandu.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak Wam poszło? - 10/06/2003 22:47
Lol...to gratulacje..moze nie na temat.. moja dziewczyna rowniez dzisiaj otrzymala wyniki i sie troche zalamala...Humanistyczne..calkiiem niezle - 36 pkt. ale matematyczne..porazka..15..wiec razem raptem tylko 51 Dobrze ze ma juz szkole zalatwiona 
P.S. Chodzi ktos z was do L.O. 12??
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak Wam poszło? - 10/06/2003 23:44
> "Biedni" studenci..a ile wy macie wakacji??
Niby 3 miechy, ale jak ktos se narobi zaleglosci to mu wrzesien przepada na sesje poprawkowa, no i oczywiscie koniec sierpnia na przygotowanie sie do niej. Coz matura w porownaniu z pozadna sesja na Politechnice (na niektorych wydzialach maja latwiej) to pryszcz. Pozdrawiam. Wlasnie mam przerwe w nauce przed nastepnym egzamem. Liczac z zaliczeniami to juz 5 w tym tygodniu, a do konca tygodnia jeszcze 2 dni.
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: Jak Wam poszło? - 11/06/2003 06:33
Ja juz w zyciu zdalem 2 (dwie) matury- w Polsce i w Niemczech. Mam wiec troche doswiadczenia , hehe. Uwazam, jak i inni, ze matura to pikus w porownaniu z egzaminami na studiach. A propos- egzaminow wstepnych na uczelnie juz nie ma? Nawet te byly trudniejsze niz matura, szczegolnie jak bylo wiecej kandydatow na jedno miejsce... Pozdra z Niemiec i milych wakacji :-)
|
Wierzyc wbrew nadziei
|
|
|
|
Odp: Jak Wam poszło? - 11/06/2003 09:02
> Dziś już dali nam wyniki tych Egzaminów Gimnazjalnych. Mam z nich łącznie 85 punktów   
Mi też wczoraj dali i mam łącznie... 86 punktów Myślałem że to jakiś nadzwyczajny wynik, ale u nas sporo osób w szkole mam powyżej 80 pktów. A kumpel ma 93...
> Idzie ktos z Was do LO1 moze?
> Jak cos, to mozemy oprowadzic z Macieq po szkolce
Rozważam złożenie tam podania jako 3 szkoły (bo w pierwszej kolejności składam do 2 i 14). Jakbym tam poszedł to dam znać
|
|
|
|
|
Odp: Jak Wam poszło? - 11/06/2003 09:11
>Rozważam złożenie tam
> podania jako 3 szkoły (bo w pierwszej kolejności składam do 2 i 14). Jakbym >tam poszedł to dam znać
Heh ja też złożyłem swoje podania do LO2 i do LO14 Może się tam spotkamy......
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Jak Wam poszło? - 11/06/2003 10:34
> Heh ja też złożyłem swoje podania do LO2 i do LO14 Może się tam spotkamy......
Bardzo prawdopodobne... a jakie jest 3 liceum do ktorego chcesz zlozyc? i na jaki profil idziesz?
|
|
|
|
|
Odp: Jak Wam poszło? - 11/06/2003 11:30
Do LO2 idę na profil humanistyczno-dziennikarski a do LO14 na profil humanistyczny Trzecią szkoła, do której będę składał podanie będzie najprawdopodobniej LO4 Obliczyłem jeszcze sobie, że łącznie z testów i ze świadectwa będę miał 161 punktów[/b 
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak Wam poszło? - 11/06/2003 20:46
"Borsuk: Nie chce Cie dolowac, ale Twoja fruzia napisala.. hmm gorzej niz zle.
Pozdrawiam"
Wiem i ona tez to wie...ale coz zrobic..a najgorsze jest to ze ona to umiala tylko wedlug mnie zrzarla ja trema..A znasz Zoe moze Kube Szwedo?
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|