| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: I co z koszulkami TICO? - 25/04/2003 16:09
Ta sa koszulki!!Juz opare osob odebralo,no parenascie!!O 18 bde w miejscu w ktorym zbieralem pieniadze i rozdam reszta!!Badzcie ludzie,bo pozniej kombinowac trzeba Peace!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: I co z koszulkami TICO? - 25/04/2003 16:14
Mam koszulke.
Sa wyjebane.
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: I co z koszulkami TICO? - 25/04/2003 19:17
noo....koszulki sa swietne...hehe fajne uczucie jak sie idzie po ulicy i wszyscy sie na ciebie gapia ...juz nie moge sie doczekac kiedy pojde w niej na mecz
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: I co z koszulkami TICO? - 25/04/2003 20:19
Juni Jezlei juz zapisy to ja jestem odpowiedzialny.Organizowalem koszulki te-bede organizowal spodenki i biale.Ale to w maju.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: I co z koszulkami TICO? - 26/04/2003 00:23
Jestem zachwycony ta koszulka. Po prostu rewelacja. Prawde mowiac mimo zapewnien mialem obawy, ze za te skromne 45 zlotych zrobia dla nas koszulki a la podrobki z Turzyna. Ale nic z tych rzeczy. Gratulacje dla TICO za swietny produkt i bombowa cene. Wielkie podziekowania dla SANBALA za zorganizowanie calej sprawy.
Na koniec nasuwa mi sie jeszcze pewna refleksja - NASZA POGON MA GENIALNE BARWY.
[Ostatnio edytowane przez Stary: 2003-04-26 00:24] [Ostatnio edytowane przez Stary: 2003-04-26 00:26]
|
|
|
|
|
Odp: I co z koszulkami TICO? - 26/04/2003 00:34
Dziekuje.Ael tak naprawde to nie tylko moja zasluga ale i Wasza-bo gdyby nie Wy-to byly by nici.W maju zaczyanm nowa akcje:BIALE KOSZULKI TICO Udanej majowki zycze wszystkim!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|