Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> ManUtd. - Real! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
qbajag
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8444 dni

**

Odp: ManUtd. - Real! - 08/04/2003 23:29

Real byl dzis lepszy od Man Utd niestety.
Ale w dwumeczu stawiam na Man Utd ciagle.
Zabierzcie Basałaja i oddajcie Szpakowskiego.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Jay-J
Kibic
Na forum od 8454 dni

Odp: ManUtd. - Real! - 09/04/2003 09:51
> Real byl dzis lepszy od Man Utd niestety.
> Ale w dwumeczu stawiam na Man Utd
> ciagle.
> Zabierzcie Basałaja i oddajcie Szpakowskiego.

Z tym Basałajem to się zgodzę, ale za Szpakiem w ogóle nie tęsknie... TVP nie ma dobrych komentatorów, dziwię się Basałajowi, że nie namówi kogoś z C+, gdzie był szefem tyle lat, bo tam jest ich aż za dużo.

Obrazek gif wstawiony na forum
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8998 dni

**

Odp: ManUtd. - Real! - 09/04/2003 09:59
Kurwa jebany Real !!!!!!!!! Chuj im w dupe. Nie nawidze ich, a wszczegolnosci tego pojebanca luisa figo. Gdyby nie jego farciarska bramka to by Man U. mial wieksze szanse i raczej na 100% by awansowal dalej. Manchester United the best and fuck the rest !

Hold skladam temu miastu...
TomY
Kibic
Na forum od 8555 dni

**

Odp: ManUtd. - Real! - 09/04/2003 11:10
ManU było chyba troche wystraszone. Bali sie odważnie zaatakowac, ale któż nie boi sie atakować REALU MADRYT?? Mam nadzieje ze na Old Traford ManU przytrze troszke nosa cwaniakom z Hiszpani.

Co do komentarzu Basałaja? Wczoraj byla mozliwośc oglądania tego meczu na Polsacie Sport, co też uczyniłem. Komentarz może nie rewelacyjny, ale o niebo lepszy od tego na TVP1.

Sadu
Kibic
Na forum od 8439 dni

Odp: ManUtd. - Real! - 09/04/2003 11:33
wkurwia mnie to ze robicie taka potege z tego realu! nazwiska nie graja lecz umiejetnosci! a w realu same nazwiska sa, z czego polowa gra slabo np. ronaldo krolik, ktoremu trzeba bylo dac wiecej salaty przed meczem! Takie texty: "kto sie nie boi atakowac realu" sa biedne. Real to wcale nie taka potega, maja wszystko za pieniadze, maja mase dlugow przez to. Czemu nie szukaja mlodych talentow? ten klub mnie poprostu bawi :D

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
piges
Kibic
Na forum od 8737 dni

Odp: ManUtd. - Real! - 09/04/2003 12:34
3:1 dla Realu w tym meczu i 3:1 dla Realu w dotychczasowych spotkaniach z MU w europejskich spotkaniach. Wszystko zgodnie z planem a przedwczesnym finałem jest według mnie dzisiejszy mecz Juve z Barcą.

Pozdrawiam

spiewracaZAWSZE I TYLKO POGOŃracaspiew
Stary
Kibic
Na forum od 8912 dni

**

Odp: ManUtd. - Real! - 09/04/2003 12:46
Sadu co ty z bzdury wypisujesz. Masz jakies fakty na poparcie tego co tam wyzej naskrobales? Obawiam sie, ze takich nie znajdziesz. Real to nie potega? Nazwiska nie graja? A moze trzy zwyciestwa w Lidze Mistrzow w ostatnich pieciu latach i za kazdym razem udzial conajmniej w cwiercfinale to sie wziely z rekawa? A moze sedziowie im to zalatwili, FIFA, UEFA, albo Bog wie jeszcze kto? No pokaz mi inna
druzyne, ktora tyle osiagnela!!! A tego, ze pilkarzom wielkiego Manchesteru United przy koronkowych akcjach Realu plataly sie nogi tez pewnie nie widziales i jest to zapewne zasluga sil nadprzyrodzonych.

Oni sa nie tylko skuteczni, ale do tego graja pieknie, wrecz zachwycajaco, a chyba to jest w futbolu najwiazniejsze - WIDOWISKO i EMOCJE, czasem nawet wynik schodzi na dalszy plan.

Mlode talenty? Chcesz wiedziec kto jest wylegarnia talentow w Hiszpanii? Wychowankow jakiego klubu gra najwiecej w Primera Division? Kazdy kto choc troche interesuje sie hiszpanska liga z latwoscia odpowie na to pytanie. A to, ze wiekszosc z nich nie znajduje miejsca w macierzystym klubie? No coz, taka maja strategie i jesli jest tak skuteczna to tylko przyklasnac. Zreszta mlodych talentow w kadrze Realu nie brakuje - Casillas, Guti, Portillo, Pavon to wszystko wychowankowie. Raul zaczynal w Atletico, ale bardzo szybko przeniosl sie do Realu, ma dopiero 25 lat wiec jego spokojnie mozna wciaz uznawac za bardzo mlodego pilkarza.

A to, ze Perez i Valdano od czasu do czasu szarpna sie na na Figo, Zidane'a czy Ronaldo to ich sprawa. Gdyby sie nie oplacalo na pewno by tego nie zrobili. Wiekszosc olbrzymich kwot transferowych splaca sie z u nas rzeczy nie pojetej - sprzedazy koszulek, reszta z nawiazka splaca sie na boisku. Moze i Ronaldo ma nadwage i nie gra na miare swoich oczekiwan, ale mimo to jest trzecim strzelcem najlepszej ligi swiata. Daj Boze kazdemu klubowi zawodnikow w tak SLABEJ formie.

Dlugi to sprawa zamierzchla i Madrycie dawno zapomniana, byla efektem katastrofalnej polityki poprzedniego prezydenta Sanza. Pod wodza Pereza jest swietnie prosperujacym przedsiebiorstwem pilkarskim. Obok Manchesteru United i Bayernu Monachium najlepiej funkcjonujacym na swiecie!!

Prawda jest taka, ze zapewne nie znosisz Realu i nie mozesz zniesc jego dominacji w Europie, a nie masz w sobie tyle klasy, zeby im to oddac. Zamiast tego sfrustrowany wypisujesz takie banialuki bez pokrycia. Ciebie bawie bawi Real, a Ty bawisz mnie ...

Sadu
Kibic
Na forum od 8439 dni

Odp: ManUtd. - Real! - 09/04/2003 13:11
ale sie napisales, nawet tego nie czytalem bo mi sie nie chce, widzialem tylko pierwsze i ostatnie zdanie :D pewnie ze nienawidze realu za to ze chca miec wszystko za kase. A zebys wiedzial ze UEFA im cos zalatwila, losowanie bylo dziwne.. nawet jesli to nie prawda to w kazdym klamstwie jest nić prawdy.. Nie uwazam ze real dominuje w europie to frajerska druzyna, kibicujesz im bo wszyscy im kibicuja i dlatego ze real wygrywa? taki kibic jest smieszny, dlatego mnie bawisz.

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
TomY
Kibic
Na forum od 8555 dni

**

Odp: ManUtd. - Real! - 09/04/2003 13:43
Real to komercja a nie sport !!
Morientes w ostatnim meczu ligowym strzelił 2 bramki w ciągu 5 minut. Grał nie wiele dłuzej. Widać ze jest w formie. Mimo to zamist Niego gra Rolnaldo , który jest bez formy. Zastanawiam sie ile do powiedzenia przy ustalaniu składu ma trener??

>Dlugi to sprawa zamierzchla i Madrycie dawno zapomniana, byla efektem katastrofalnej polityki >poprzedniego prezydenta Sanza. Pod wodza Pereza jest swietnie prosperujacym przedsiebiorstwem >pilkarskim. Obok Manchesteru United i Bayernu Monachium najlepiej funkcjonujacym na swiecie!!

Tu bym troszeczke sie spierał! Real na pewno nie wychodzi na +. Długi sięgające 200 mln $ zlikwidował sprzedając tereny w centrum Madrytu na których mieli boiska trzeningowe. Stare długi zlikwidowano, ale rosną nowe!
Przyznam jednak racje przedmówcom: Real ma w tej chwili najlepszy skład na świecie, a do tego najlepszą ławke rezerwowych. Mimo iz nie lubie Realu musze to docenić. Większym szacunkiem darze kluby robiące "coś z niczego" np. Ajax

Mam nadzieje ze w rewanżu ManU zagra to co potrafi i pojedzie z REALEM jak z furą siana!

Stary
Kibic
Na forum od 8912 dni

**

Odp: ManUtd. - Real! - 09/04/2003 15:15
Sadu to, ze przeczytales tylko pierwsze i ostatnie zdanie swiadczy o Twoim poziomie. Ja jesli juz nie czytam czyjejs wypowiedzi to przynajmniej sie na jej temat nie wypowiadam.

Nie masz prawa oceniac mnie jako kibica, bo nie znasz mnie, ani tez historii mojego kibicowania Realowi. Kibicuje tej druzynie praktycznie od kiedy tylko zaczalem interesowac sie pilka nozna (a bedzie tego juz z 17 lat). Wtedy Real tez byl dobra druzyna, choc daleko jej bylo do sukcesow obecnego zespolu. Od tego czasu mial rozne wzloty i upadki, a ja nigdy w nich nie zwatpilem. Twoja ocena jest plytka, prymitywna i tylko sie skompromitowales, po raz kolejny sie osmieszyles wydajac osad bez zadnej wiedzy na dany temat. Przemawia przez Ciebie zazdrosc. Malysza tez nazwiesz frajerem bo wszystko wygrywa? Taka karma, przykro mi, ze Twoim ulubiencom sie nie wiedzie. Era Realu tez sie kiedys skonczy, tez bede musial przelknac gorzka pigulke porazki, ale przynajmniej pogrmocow nie bede wyzywal od frajerow ja Ty to czynisz.

Real nie dominuje w Europie? A GDZIE SA FAKTY? Nawet mi sie tego nie chce komentowac, bo prawda jest tak jaskrawa, ze kazdy ja dostrzeze oprocz zaslepionego ...

Kase ma wiele klubow i co z tego? Jakos nie potrafia jej spozytkowac, a to jest najwieksza sztuka. Sukcesu sie nie kupi, mozna tylko pozyskac srodki do jego osiagniecia. Zarzucanie Realowi, ze najlepiej wykorzystal srodki to jakas HIPOKRYZJA.

Real spelnia nie tylko marzenia kibicow, ale i ... pilkarzy. Zidane przyszedl do Madrytu bo chcial w swojej karierze chociaz raz wygrac Lige Mistrzow. A przeciez gral w wielkim klubie - Juventusie. Nikt go do Realu nie sprowadzal na sile. To byla jego wola.

TomY - Real to komercja? Tak. Bo futbol stal sie w pelni komercyjny. Dlaczego Pogon nie moze sobie poradzic? Ano wlasnie dlatego, ze kluby staly sie przedsiebiorstwami funkcjonujacymi na rynku jak w kazdej innej branzy. Kto zle zarzadza, ten nie ma sukcesu, a nawet moze siegnac dna. Nikt i nic juz tego nie zmieni. Manchester, Juventus, Barcelona, Bayern, Liverpool, Milan to taka sama komercja jak Real. Wiec nie pojmuje twojego zarzutu (bo tak to odebralem).

Sadu
Kibic
Na forum od 8439 dni

Odp: ManUtd. - Real! - 09/04/2003 15:19
dobra wez skoncz kurwa, taki sztywniak jak ty jest kibicem? studia albo nie wiem cos ci odjebalo bo probujesz robic z siebie inteligenta i madrale, ja na forum nie musze robic z siebie madrali tylko na luzie sie wypowiadac, koniec gadki z toba bo nudny jestes

Stary
Kibic
Na forum od 8912 dni

**

Odp: ManUtd. - Real! - 09/04/2003 15:22
A jeszcze jedno.

TomY - Jesli chodzi o sprawe Ronaldo to tez mi sie to nie podoba. Poki jednak taka taktyka jest skuteczna nasza krytyka jest nieuzasadniona. Roznie to bywa w druzynach. Moze po prostu del Bosque i Morientes nie darza sie sympatia. Moze przesadzone jest, ze Morientes odejdzie z Realu po sezonie, a Ronaldo na pewno w nim zostanie i kazda minuta spedzona przez niego z druzyna na boisku w przyszlosci zaprocentuje. Trudno powiedziec co konkretnie jest przyczyna takiego stanu rzeczy. Moga byc rozne tego podstawy, wiec choc i mnie to drazni to staram sie nie krytykowac, bo juz zbyt wiele razy sie pomylilem wydajac pochopne sady na temat pilkarzy, trenerow itd.

Stary
Kibic
Na forum od 8912 dni

**

Odp: ManUtd. - Real! - 09/04/2003 15:27
Spodziewalem sie tego po tobie Sadu.
Razi cie, ze potrafie sie poslugiwac jezykiem polskim i uzywac argumnetow?
Moze ty nie jestes, ale ja jestem calkowicie wyluzowany.
Przykro mi, ze to forum nie jest przeznaczone tylko dla takich co to potrafia tylko "rzucac miechem" i wyrywac krzeselka. Napisz do adminow, moze cos z tym zrobia. :P

Sadu
Kibic
Na forum od 8439 dni

Odp: ManUtd. - Real! - 09/04/2003 15:44
buachahahahha nie rozpierdalaj mnie, wez sie "stary" wyluzuj, bo odbieram cie jako dretwiaka, nie widac tego ze masz luz, bo wszystko bierzesz do siebie tak jak baba i wyolbrzymiasz kazde slowo. Skonczmy juz ta rozmowe bo to bez kitu jest nudne i smieszne.
Acha a co to jest "argumnetów"? ciesze sie ze umiesz uzywac argumnetow :D

[Ostatnio edytowane przez Sadu: 2003-04-09 15:47] [Ostatnio edytowane przez Sadu: 2003-04-09 15:49]

Stary
Kibic
Na forum od 8912 dni

**

Odp: ManUtd. - Real! - 09/04/2003 16:17
Ty masz mnie za drewniaka (co wisi mi zreszta jak trzy kilo kitu), a ja ciebie mam za tchorza, bo na haslo dyskusja masz pelne portki
z tymi "argumnetami" - gratuluje blyskotliwosci, chyba to wysle do Telexpressu :D
no to jestesmy kwita
[Ostatnio edytowane przez Stary: 2003-04-09 16:23]

Din
Kibic
Na forum od 8376 dni

Odp: ManUtd. - Real! - 09/04/2003 16:56
REAL REAL MISTRZEM BEDZIE !!! AVE REAL !!! AVE POGOŃ !!!:D

Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie . AVE POGOŃ !!!
TomY
Kibic
Na forum od 8555 dni

**

Odp: ManUtd. - Real! - 09/04/2003 16:59
Cała sytuacja z Ronaldo to KOMERCJA. Jest na placu tylko po to aby nie spadły dochody ze sprzedazy koszulek. Wszyscy w koło uważaja, że jest za gruby, bez formy, za wolny, itd, a mimo to ma plac! Jeżeli dobrze sie orientujesz w realiach Reaulu, to wiesz, że kibice nie darzą go ogromną miłością. Toleruja i tyle.

Fakt masz racje STARY komercjalizacja dosięgneła juz niemal wszytskich. Niszczy sie powoli futbol.
Dlatego kluby takie jak AJAX pozostją jedyna nadzieją na normalny futbol.

Stary
Kibic
Na forum od 8912 dni

**

Odp: ManUtd. - Real! - 09/04/2003 17:34
TomY to co przytoczyles to oczywiscie doskonale znany mi scenariusz - bo chyba najbardziej powszechny, ale i zarazem rodem z brukowcow. Troche to jednak nie trzyma sie kupy. Jak sam zauwazyles kibice Realu "nie sa zachwyceni", a przeciez sprzedaz koszulek nie zalezy od tego czy ktos gra, ale jak gra. Wiec jesli Ronaldo bedzie prezentowal sie slabo, to i sprzedaz koszulek nie bedzie na oczekiwanym poziomie bez wzgledu na to czy bedzie wchodzil w podstawowej 11 czy tez grzal lawe. Byc moze jest jakas presja z gory na to by wystawiac go jak najczesciej, ale nie wierze w to by tak szanujacy sie szkoleniowiec jak Del Bosque dal sobie calkowicie ustalac sklad menedzerom. Jak sobie przypomne to Zidane tez pierwsze miesiace w Realu mial niezbyt udane, ale przez to, ze gral w miare szybko udalo sie wkomponowac go w zespol i efekty tego byly jeszcze w pierwszym sezonie jego wystepow. Byc moze z Ronaldo sytuacja ma sie podobnie (bo niby po co zmieniac sprawdzone zasady). Chcialby w to wierzyc. Ale byc moze rzeczywiscie ten sport jest juz tak "brudny" jak piszesz, a jesli rzeczywiscie tak jest to pozostaje tylko ubolewac.

Poza tym mimo calej tej krytyki pod adresem Ronaldo te 15 bramek w Primera Division i kilka kolejnych w Champions League (w tym jedna arcywazna w meczu z Lokomotivem) to nie jest przeciez taki zly wynik. To, ze Morientes zdobyl 2 gole w koncowce meczu ligowego tez jeszcze nie znaczy, ze jest w wyzszej formie niz Ronaldo (pomimo, ze to wlasnie Morientesa bym preferowal w calej tej rywalizacji o miejsce w ataku Realu).

TomY
Kibic
Na forum od 8555 dni

**

Odp: ManUtd. - Real! - 09/04/2003 18:08
Stary powiedz! Ile ty masz koszulek Pogoni?? jedną, dwie?? Koszulki kupują turysci, przyjezdni. Tubylcy moze kupili po jednej.

To na turystach REAL bije kase !

Stary
Kibic
Na forum od 8912 dni

**

Odp: ManUtd. - Real! - 09/04/2003 18:45
A co to ma do rzeczy? Zwykli turysci tych koszulek nie kupuja tylko tacy, ktorzy interesuja sie pilka? A jak ktos sie interesuje to nie kupi koszulki "dziada". A jak lubi Ronaldo to ja kupi bez wzgledu czy bedzie grzal lawe czy nie :)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772691473 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005