| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Championship.Manager.4 - 05/04/2003 16:08
Mam już CM4 i jestem totalnie zawiedziony tą grą. Po pierwsze gra się dosyć trudno ale mam nadzieję że szybko stworzę jakąś taktyczkę . Po drugie wymagania sprzętowe są zdecydowanie za wysokie. Mam kompa z procesorem 1.7 Ghz i nie wiem czemu ale na minimalnej bazie danych gra bardzo wolno chodzi.Nie wiem jak wy ale ja będe nadal grał w starego,pocziwego CM3.
|
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Championship.Manager.4 - 05/04/2003 21:30
dokladnie minimalne wymagania 600 MHz to lekka przesada, wstawki w czasie meczu nie potrzebne, taktyke- ustawilem wszystkich ma swojej polowie i zremisowali z Wisla na wyjezdzie , a urzytkownicy windows me moga sobie odpuscic bo nie da rady zainstalowac brak service packow
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Championship.Manager.4 - 06/04/2003 19:20
W sumie ja nie nazekam ze jest trudna-jakies wyzwanie przynajmniej.Bo co to za radocha w starym CM grac Pogońia do sezonu 2022,miec 400 mln $ i wygrywc rezerwowym skladem wszystko co sie da??Najbardziej mnie zdenerwowal sklad jaki ma Pogon-wielka pomylka.
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
- 1
- 2
-
|