Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> wojna z Irakiem << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
celciusz
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8956 dni

Odp: wojna z Irakiem - 16/03/2003 15:37
jestem ignorantem i to mi pasuje wyjebac sadama z siodla za tym jestem ...ciekawe jak by wam pasowala jego dyktatura hahhahaha jestem ciekaw jak by sie wam to podobalo....

Nietoper
Kibic
Na forum od 8521 dni

**

Odp: wojna z Irakiem - 16/03/2003 21:48
:2ar15smilie: :2gunsfiring: :AR15firing: :behead: :BlueFlagRocket: :BoomSmilie_anim: :crucified: :Flush: :fork_off: :greenchainsaw: :greenhammer: :Guillotine_anim: :hanged: :Instagib: :rocketQ3: :rocketwhore:

TO POWINNI ZROBIĆ Z HUSAJNEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [Ostatnio edytowane przez Nietoper: 2003-03-16 21:49]

:dark5:...:::THE MATRIX HAS YOU:::...:dark5:
qbajag
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: wojna z Irakiem - 17/03/2003 10:40

Mam nadzieję że ta wojna wybuchnie jak najszybciej!
Śmierć Husajnowi i jego pomocnikom co rujnują i okupują naród Iracki!!!:FIREdevil:

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Shivan
Kibic
Na forum od 8585 dni

**

Odp: wojna z Irakiem - 17/03/2003 10:48
dobra czas abym przedstawil swoje poglady.
Otoz Irak nie zagraza USA nawet majac bron dalekiego zasiegu, ale nie tak dalekiego by dolecialy do USA. moze natomiast zagrozic zydom, premier tego w dupre jebanego narodu Nataniachu (czy jakos tak) juz w kampani politycznej mowil ze zrobi wszystko aby pozbawic wladzy Hussaina, nie jest tajemnica ze w USA prawie cale rzady prowadza Jude, zreszta podobnie jak w Polsce, a grupa tzw. "Czarnych jastrzebi" oczywiscie zydow wrecz dazy do wojny. Islam samo slowo znaczy pokoj, jest podobna religia jaka bylo wczesne chrzescianstwo, im udalo sie utrzymac w prawie niezmienionej formie, a chrzescianie postawili swoja wiare na glowie. Bronia tej resztki kultury jaka im zostala, bo zycie na wzor zachodni jest latwiejsze, ale jakze odmienne od doktryn Islamu. Sam dzihad tak czesto wymieniany to nic innego jak walka, ale walka z samym soba z swoimi slabosciami, czy myslicie ze gdyby zachod nie ingerowal w kraje muzulmanskie powstawaly by ugrupowania w stylu Al-Khaidy, wydaje mi sie ze nie. Na przyklad Osama Bin Laden jest milionerem i mogl by sobie spokojnie zyc w palacach, ale rzucil to wszystko i ruszyl w gory aby mscic sie na zdrajcach czyli USA, sankcje polityczne wprowadzily kraj w nedze, nie przychylnosc klimatu ciezkie warunki do zycia to wszystko sprowadza sie do tego ze ciezko zyc w Iraku. A juz najbardziej mnie wkqrvia jak mowia funmandalisci islamscy-terrorysci bo podkladaja bomby. A co robi Izrael wjezdza do miast Palestynskich czolgami rownajac cale osiedla cywili z ziemia, tosz to jest dopiero terroryzm, ale na to, to swiat sie spokojnie przyglada. Coz rozwalic Sadama im sie pewnie nie uda lecz kraj napewno zniszcza, co pociagnie za soba ten konflikt, prawdopodobnie USA liczy na to ze inne kraje muzulmanskie przestrasza sie ze ich tez bedzie mozna w kazdej chwili zatakowac i beda siedziec cicho, lecz moze stac sie jeszcze inaczej, moze ten konflikt zbratac wszystkich wyznajacych islama wtedy mozna sie spodziewac nastepnej wojny swiatowej. Mam nadzieje ze to tylko moje przypuszczenia.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
TomY
Kibic
Na forum od 8552 dni

**

Odp: wojna z Irakiem - 17/03/2003 11:31
Shivan przyznaje ci wiele racji! Do konca życia nie zapomne jak mój pradziadek gdy jeszcze żył załował, że Hitler nie wybił wszystkich zydów bo wystarczy, że przezyje ich 10 a za 50 lat bedą rządzic Swiatem. Święte słowa.
Dzis usłyszałem w tv świetne słowa Husajna- " Kto dał Usa prawo do robienia za straznika świata i decydowaniu o tym co jest dobre a co złe??
Dlaczego taki humanitarny Bush( martwiacy sie o świat) nie pomoże głodującym w Afryce?? Ma ich głęboko w d.. , bo nie zrobi tam żadnego interesu.

Stary
Kibic
Na forum od 8909 dni

**

Odp: wojna z Irakiem - 17/03/2003 11:50
Shivan i TomY przyznaje wam pelna racje. To, co napisal Shivan w duzej mierze pokrywa sie z moim wszesniejszym wpisem co tylko potwierdza nasza zgodnosc zdan. Taka jest niestety przykra prawda, a jesli ktos wierzy w szczerosc intencji USA i w ich mesjanskie poslannictwo to jest poprostu NAIWNIAKIEM. Mam w glebi duszy nadzieje, ze jesli dojdzie do tego konfliktu to bedzie to oznaczalo gleboki rozlam w polityce miedzynarodowej. Amerykanie musza sie przekonac, ze nie ma na swiecie przyzwolenia na ich bezkarne knowania. Mam nadzieje, ze wsrod tak znaczacych narodow jak Rosjanie czy Chinczycy rozsadek okaze sie silniejszy niz uzaleznienie od amerykanskiej gospodarki i ze rzady wielu krajow na swiecie nie dadza sie wodzic za nos zapachem dolarow jak np. polskie wladze.

dary
Kibic
Na forum od 8655 dni

Odp: wojna z Irakiem - 17/03/2003 12:46
"ta wojna nie jest boża, to wojna o ropę blisko morza"
Kazik Staszewski

POGOŃ TO MY !
qbajag
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: wojna z Irakiem - 17/03/2003 13:30

Shivan niewiele krajów islamskich popieria Husajna i terror jaki wprowadził on w Iraku.
Mam w Warszawie dwójke przyjaciół z Kataru i Bahrajnu i w ich krajach wręcz popiera się polityke Busha względem Iraku.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
chrisxx
Kibic
Na forum od 8646 dni

Odp: wojna z Irakiem - 17/03/2003 13:50
Przed atakiem na Talibow tez mowiono ze oni nie chca zmian a pamietacie pozniej jak pokazli w TVN ludzi sluchajacych muzyki czy golacych brody? W tej chwili w Iraku rzadzi tyran bo za takiego Huasajna trzeba uznac i po jego odejsciu od wladzy ten kraj sie moze nie szybko ale zmieni. Swietoszkiem to on nie jest. Trzeba pamietac ze jeszcze kilka lat temu potraktowal gazem miasto kurdyjskie i wszyscy zgineli. Co do ukrywania broni przez niego to na pewno ja ma; ciekawe ze na poczatku inspekcji nie wspominal o jakis dokumentach dotyczacych niszczenia broni,waglikow itp i teraz je znajduje. a do dzis milczy na temat samolotu szpiegowskiego...

TomY
Kibic
Na forum od 8552 dni

**

Odp: wojna z Irakiem - 17/03/2003 14:35
Chrisxx zauważ. Amerykanie strasznie są zainteresowani cierpiacymi ludzmi w krajch o duzym potencjale. Dlaczego nie są tacy humanitarni wobec milionów ludzi umierajacych z głodu w Etiopi i innych krajach afrykańskich??
Strasznie się Amerykanom spieszy. Dziwmne jest to ze przes te kilkanascie lat nie przeszkadzało im to, że Irak sie zbroi.Jest interes do zrobienia- trzeba rozkręcic wojne!!
Oni w dupie maja nawet tych biedaków żyjacych w Iraku. Jedyny cel to przejecie złóż ropy. I nie zrobia tego oficjalnie, tylko po obaleniu Husajna posadzą u włądzy swojego człowieka, który będzie ustalał cene za baryłke ropy wedle amerykańskiego uznania.
I strasznie mnie wkurwia to pierdolenie o zamartwainiu sie o ludzki los.

Shivan
Kibic
Na forum od 8585 dni

**

Odp: wojna z Irakiem - 18/03/2003 13:17
znalazlem ciekawy artykulik na temat cy ta "wojna" byla-bedzie konieczna, tylko przeczytajcie caly- jak oczywiscie chcecie

http://www1.gazeta.pl/swiat/1,34291,1338556.html

Pozdro

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
TomY
Kibic
Na forum od 8552 dni

**

Odp: wojna z Irakiem - 18/03/2003 14:17
Artykuł długi, ale zajebisty. polecam również. Wiele trafnych argumentów utwierdzających mnie w przekonaniu, że to komercyjna wojna!

Sadu
Kibic
Na forum od 8436 dni

Odp: wojna z Irakiem - 19/03/2003 14:47
na dzien dzisiejszy wojna jest nieunikniona niestety

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Primo21
Kibic
Na forum od 8460 dni

Odp: wojna z Irakiem - 19/03/2003 22:41
Według mnie szykuje się niezła zadyma ! Ale nie cieszę się z tego. Mam nawet obawy jak się to skończy.

POZDR

Wiara Lecha
Obrazek jpg wstawiony na forum
GG 3535638
http://michciaprimo.blog.pl
christoph
Kibic
Na forum od 8626 dni

**

Odp: wojna z Irakiem - 20/03/2003 10:32
No i się zaczęło...koniec wszelkich dywagacji!!

Dziękuję :)
celciusz
Kibic
Na forum od 8956 dni

Odp: wojna z Irakiem - 20/03/2003 12:11
mozna by zrobic sonde jak szybko dopadna sadama!!!

Stary
Kibic
Na forum od 8909 dni

**

Odp: wojna z Irakiem - 20/03/2003 13:06
Tak o to Bush dolaczyl do dlugiej listy swiatowych zbrodniarzy.

Jay-J
Kibic
Na forum od 8451 dni

Odp: wojna z Irakiem - 20/03/2003 15:22
Polacy też tam wylatują. Ja jestem zdecydowanym przeciwnikiem wojny (jak chyba większość Polaków oprócz naszego rządu). Cóż innego nam pozostaje, oprócz patrzenia jak giną niewinni ludzie?

['] - dla wszystkich ofiar wojny w Iraku

Obrazek gif wstawiony na forum
RobaQ
Kibic
Na forum od 8997 dni

Odp: wojna z Irakiem - 20/03/2003 15:40
[`] swieczka

Polacy biora udzial w wojnie nielegalnie, zabrania tego konstytucja, wroce to napisze wiecej, bo musze spadac

Ziiimny jaaak polodowcowy glaaaz!
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8997 dni

Odp: wojna z Irakiem - 20/03/2003 15:40
Dołączam sie: [`]
Peace!

---
Dzięki Sadu. Z polaka nigdy nie bylem za mocny.
[Ostatnio edytowane przez Macieq: 2003-03-20 18:42]

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772473247 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005