Odp: Gracie w piłkarzyki??? - 04/03/2003 23:43
Ja dopiero zaczynam moja drozyna nazwya sie MKS Pogon ,z druzyny portowcow mam Norko,Zebrowski,Walburg,Pawlak,Partyka,Kulkiewicz,Misiura ale w pierwszym skladzie gra Pawlak ,Bilinski ,Partyka ,a z bylych portowcow mam Stolarczyka i Moskalewicza. Gram ustawieniem 3-4-3 .
Odp: Gracie w piłkarzyki??? - 18/07/2005 09:30
Jak zmienić hasło w piłkarzykach?? Szołn to jest ten Dziedzic co grał w Pogoni - on jest już stary więc zobaczymy czy będzioe grać dobrze. A tego keepera to skąd wziąłeś - nie znam go
Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
Tak, to jest ten Dziedzic, co grał w Pogoni - i na moje oko jest to jedyny gracz Bełchatowa, który jest w stanie strzelić kilka bramek w najbliższej rundzie A co do keepera - trzeci bramkarz Polonii, ma po prostu nie zagrać i "zdobyć" 0 punktów. Regularnie będzie bronić Wierzchowski, ale Płock gra z Pogonią i szykują się punkty minusowe
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763431796 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.