| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Bugaj - 05/01/2004 15:23
> wiesz pomysl tez o tym ze twoje wypowiedzi ktore maja na mysli opierdalanie
> kogos pod pozorem zalozenia jakiegos "glupiego " tematu..
tego nie czaje
> tez juz niektorych
> denerwuja..a ja jestem jedna z tych osob ! Tak samo na koncu swojej wypowiedzi
> napisales ze ma wypierdalac z tego forum jak mu sie cos nie podoba ...wiec nadal
> pamietaj ze nie ty jestes administratorem zeby wyrzucac kogos lub usuwac jego
> tematy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jezali cie denerwuje to sorry mogles mi to wczesniej powiedziec moze bysmy cos na to zaradzil.
a co do mojej wypowiedzi " zeby wypierdalal jak mu sie niepodoba" to zle mnie zrozumiales
chodzilo mi oto zeby wypierdalal jak cos mu nie pasuje a nie zeby wogole stad wypierdalal jak chce to niech sobie tu urzeduje
pozatym co to za zwyczaje zeby pojawiac sie nagla nie wiadomo skad i wyzywac starych bywalcow forum od bucow i kibicow w kapciach czy jakos tak. troche kultury!!!!!! [Ostatnio edytowane przez ganja man: 2004-01-05 15:26]
|
|
|
|
|
Odp: Bugaj - 05/01/2004 16:17
A ja itak uwazam ze to wszystko wina Leppera! Dajcie spokoj.jendi wycaigaj ini nie wyciagaj.ale wedorniczek nie musial odrazu nazywac nasz kibicami w kapciach.
Nie znasz nas czlowieku wiece nie zabieraj glosu!!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bugaj - 05/01/2004 18:56
> ganja man nie ja pierwszy zaczalem wyzywac nie wiem czy to zauwazyles. Jezeli
> Tobie nie pasuje ze pojawiaja sie nowi uzytkownicy to napisz taka prosbe do
> administratora zeby zablokowal mozliwosc rejestracji. Zreszta w ogole kto jest
> nowy a kto stary? Czy nowy to ten co zapisal sie wczoraj czy nowy to ten ktory
> jest tu od pol roku? Czy moze nowy to ten ktorego Ty uznasz za nowego?
ale ty masz chore rozkminy czlowieku i co wy tak o tym administratorze ciagle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|