| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: flota www.kibol.com - 13/04/2003 22:30
ja napieram jak tylko mam wlaczonego kompa, mam nick na kibolu: psyhools
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: flota www.kibol.com - 01/05/2003 09:55
Dawajcie na kibola niedajemy rady z prokocimem bo na nich cała wisła głosuje pliss pomózcie nam sie utrzymac i wygrac ten mecz!!!!!!!! Oczywiscie chodzi mi o Flote w 3 lidze
|
Flota Flota gol
|
|
|
|
Odp: flota www.kibol.com - 01/05/2003 11:07
a moze wy poglosowalibyscie na Pogoń? macie wiecej glosow niz my.. oczywiscie to moze wynikac z waszych ukladow, ale i tak glosujcie
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: flota www.kibol.com - 12/05/2003 16:22
przydaloby sie troche poglosowac na Pogon w kibolu, bo nie dopuszczam do siebie mysli porazki z jakimis wronkami! przegrywamy tylko kilkoma glosami, moze flota by teraz nam pomogla? wezcie sie do roboty, z wronkami musimy wygrac! www.kibol.com
|
|
|
|
|
Odp: flota www.kibol.com - 12/05/2003 19:17
Chlopaki faktycznie masakra!!! Jak mozemy z jakimis Wronkami przegrywac?!? Do roboty!!! Pamiętajcie: Pogoń w 1, Zaglebie w 2 , Flota w 3, a Chemik w 4 [Ostatnio edytowane przez Jay-J: 2003-05-12 19:19]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: flota www.kibol.com - 06/07/2003 18:05
wlasnie od wczoraj odbywa sie ostatnia wyrownawcza kolejka na kibolu prowadzimy z lks prawie 200 glosami ale to moze okzac sie zamalo wiec do boju KLIKAMY!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: flota www.kibol.com - 19/07/2003 22:28
Ja tak tylko zeby sie pochwalic W minionym sezonie, ktory wlasnie sie zakonczyl na kibolu, w 1 lidze 3627 glosow (Pogon lub Legia), w tej lidze 18 miejsce, w 2 lidze oddalem 3254 glosy(Zaglebie S)- 18 miejsce, w 3 lidze 3236 (Flota lub Baltyk)- 17 miejsce, a w 4 lidze 3212 (Chemik) - 16 miejsce, wszystkie glosy razem daly mi w ogolnej klasyfikacji klikajacych na kibolu 19 miejsce
W nastepnym sezonie chyba odpuszcze glosowanie, teraz klikalem pierwszy raz i wciagnelo mnie to hehe
Pogon w tym sezonie zajela na kibolu 12 miejsce (7 zwyciestw, 10 porazek, 21 pkt)
|
|
|
|
|
Odp: flota www.kibol.com - 19/07/2003 23:46
Gratulacje za wytrwalosc!!!
ja sobie odpuscilem
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|