Odp: temat ogórkowy - 01/06/2005 22:07
dzisiaj u mnie w szkole byla Pogoń... i tam ze szkoły z klasy integracyjnej byla dziwczyna o imniu delfina ona takie banalne pytania zadawala np. czy jak sie cos satnie pilkarzowi to przyjezdza tam karetka( na telefon)- baranowski powiedzial ze karteka stoi na miejscu i czeka... a np. nastepne jej pytanie jakie pilkarze ile maja zon ,ile zarabiaja, ile maja dzieci itd. to nikt na te pytanie nie odpowiedzial tylko sie wszyscy brechtali z niej albo ile razy dzienie maja trening sugerowala ona ze 3
ogolnie to doping dobry tam zrobilismy i bylo nawet fajnie
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Odp: temat ogórkowy - 01/06/2005 22:20
Planuje zakupic jakis sprzecik do auta i zastanawiam sie miedzy clarionem a alpinem,moze macie jakies ciekawe uwagi lub spostrzezenia.
Padło na mnie, ale zapewniam, że nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa.
(..)
jeżeli chodzi o siłę defensywy to dobrze by było
Moze powiesz mi ze ten "slonik" co ledwo sie porusza po boisku ... jest lepszy od sprawniejszego matlaka?? koles nie przesadzaj ten poledica przypomina mi drugiego witkowskiego za czasow gondora !
Padło na mnie, ale zapewniam, że nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa.
(..)
jeżeli chodzi o siłę defensywy to dobrze by było
Moze powiesz mi ze ten "slonik" co ledwo sie porusza po boisku ... jest lepszy od sprawniejszego matlaka?? koles nie przesadzaj ten poledica przypomina mi drugiego witkowskiego za czasow gondora !
ale jak gral to nie robil takich luk i szukal pilek, aby wybic je w polu karnym, tego brakuje Matlakowi, nie mowie,ze Matlak to zly zawodnik, ale na obronce sie raczej nie nadaje, bardziej pasuje do niego jakas ofensywna pozycja
kiedys slyszalem ze nasze miasto zamieszkuje slownie:jeden kibic Widzewa...moze dlatego ten herb posrodku,tak samo mieszka w Szczecinie kibic Wisly Krakow ktory przy okazji meczow Wisly w Szczecinie zasiada w sektorze dla przyjezdnych.
TEn kibic Widzewa to taki jebany ciec z LO1
Taa, taaa...nieprawda, jest ich kilku a zamieszkuja pewny akademik ;-)
ale jak gral to nie robil takich luk i szukal pilek, aby wybic je w polu karnym, tego brakuje Matlakowi, nie mowie,ze Matlak to zly zawodnik, ale na obronce sie raczej nie nadaje, bardziej pasuje do niego jakas ofensywna pozycja
fakt zgodze sie tylko z tym ze matlak pasuje do ofensywy, ale na obronce tez wedlug mnie sie nadaje jak jest w formie. Do do poledwicy dobrze to napisales "szuka pilek aby wybic je w polu karnym" .. nowlasnie on madrze nie zagra ani techniczne wybija na oslep i wiekszosc jego pilek trafialo ... pod nogi kolesia z druzyny przeciwnej ;/
Podczas dzisiejszego posiedzenia Wydziału Dyscypliny PZPN podjęto następujące decyzje wobec klubu i kibiców Pogoni.
- karą 3 500 PLN obciążono klub MKS Pogoń Szczecin SSA za złe zachowanie kibiców podczas dokończonego meczu Lech Poznań – Pogoń Szczecin (bójka w sektorze „szczecińskim” oraz rzucone race na boisko przez kibiców Pogoni),
- karą 5 000 PLN za skandaliczne zachowanie kibiców Pogoni oraz straty materialne wyrządzone na stadionie Amiki Wronki podczas meczu rozegranego 21.05.2005r.
W związku z powyższym Wydział Dyscypliny PZPN wydał zakaz uczestniczenia kibiców Pogoni Szczecin w meczu z Cracovia – Pogoń, który rozegrany zostanie 9 czerwca w Krakowie.
Odp: temat ogórkowy - 02/06/2005 17:00
Pytanie do informatyków: na pasku koło zegara pojawia mi się czerwony znaczek (z białym krzyżykiem w środku) i chmurka: "Your computer is infected". Jak na to klikne to pojawia mi się strona z reklamą jakiegoś antivira. Do tego przy włączaniu kompa zamiast tapety pojawia mi się jakaś strona (czarna z napisami po angielsku). Co prawda można ją szybko zlikwidować ale to bardzo wkurza. Skanowałem antiverm i Ad-aware (troche znalało, wszytsko pousuwałem) ale dalej nie znikło...Dodam że mam Wina XP
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Pytanie do informatyków: na pasku koło zegara pojawia mi się czerwony znaczek (z białym krzyżykiem w środku) i chmurka: "Your computer is infected". Jak na to klikne to pojawia mi się strona z reklamą jakiegoś antivira. Do tego przy włączaniu kompa zamiast tapety pojawia mi się jakaś strona (czarna z napisami po angielsku). Co prawda można ją szybko zlikwidować ale to bardzo wkurza. Skanowałem antiverm i Ad-aware (troche znalało, wszytsko pousuwałem) ale dalej nie znikło...Dodam że mam Wina XP
informotatykiem to ja nie jestem, ale mi to wyglada na odmiane dialera, dlatego byc moze ci nic nie daje skan, weź wejdz do folderu WINDOWS i przejzyj co jest nie tak bo dialera chyba potrafisz sie pozbyc..
jak kto woli spam'a =P
najlepiej ściągnij sobie avasta, www.avast.com bodajże, on powinnien zadziałać...
Jezeli uzywaz explorera do przegladania stron to moze sie to zdarzac. Ja mam avasta i opere i juz od 6 miesiecy nie robilem formata. Dawniej to byla normalka. Raz na dwa miechy.
kiedys slyszalem ze nasze miasto zamieszkuje slownie:jeden kibic Widzewa...moze dlatego ten herb posrodku,tak samo mieszka w Szczecinie kibic Wisly Krakow ktory przy okazji meczow Wisly w Szczecinie zasiada w sektorze dla przyjezdnych.
Nie Wisły tylko Cracovi a że zasiada w sektorze przyjezdnych to prawda. Jego flaga to mała białoczerwona szachownica. Na tym zdjęciu wisi na płocie http://www.pogon.v.pl/fotorel.phtml?strona=jedno&start=10&file=12.jpg&album=94 , miał wtedy problem bo policja miała go wpuścić razem z Cracovią, ale ta zrobiła to 2 godz. wcześniej no i siedział biedaczek sam tyle czasu wystraszony w sektorze.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763448406 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.