- Andrzej Gołota otrzymał od Don King Promotion propozycję walki o pozycję pierwszego pretendenta do tytułu mistrza świata wagi ciężkiej wersji WBA – informuje „Gazeta Wyborcza”.
Przeciwnikiem Gołoty byłby prawdopodobnie rosyjski gigant Nikołaj Wałujew (213 cm wzrostu, 151 kg wagi, 41 zwycięstw, 0 porażek, 31 k.o., pseudonim "Beast from the East"), nr 1 w kwietniowym rankingu WBA, w której mistrzem jest John Ruiz. - Gołota powiedział, że musi się zastanowić - stwierdził Rozalski.
heh kurwa fajnie by ta walka wygladala jakby rusek sie dobrze przygotowal to Endrju by mogl rekord swoj ostatni pobic a tak seryjnie to ja nie rozumiem sensu takiej walki...
Odp: temat ogórkowy - 01/06/2005 13:45
Pisze stronke na zaliczenie, na uczelnie. Nie mialem innego pomyslu to ją robie o Naszym klubie. I teraz pytanie: czy moge umiescic logo klubu?? czy tez jest to zakzane?? moze ktos z WAs wie cos wiecej na ten temat??
Odp: temat ogórkowy - 01/06/2005 16:35
Z okna jednego z akademików w Szczecinie wypadł młody mężczyzna, który poniósł śmierć na miejscu. Natychmiast wszczęto policyjne śledztwo.
Z pierwszych rozmów jakie przeprowadzono ze studentami wynika, że nikt nie widział i nie słyszał jak doszło do tej tragedii.
Na razie ustalono tylko, że mężczyzna miał 24 lata i był studentem Uniwersytetu Szczecińskiego. Wypadł z okna na 12. piętrze.
Odp: temat ogórkowy - 01/06/2005 20:53
kiedys slyszalem ze nasze miasto zamieszkuje slownie:jeden kibic Widzewa...moze dlatego ten herb posrodku,tak samo mieszka w Szczecinie kibic Wisly Krakow ktory przy okazji meczow Wisly w Szczecinie zasiada w sektorze dla przyjezdnych.
Padło na mnie, ale zapewniam, że nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa.
Jak to prezczytałem to padłem ... to drewno, a nawet nie drewno a "słoń" jeszcze nie powiedzialo u nas w Pogońi ostatniego słowa hmm, czyzby Miro chciał wywalić ze składu Grzesia Matlaka :> ?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.