... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: temat ogórkowy - 28/05/2005 18:50
Mam male pytanko: mianowicie, jak po wyslaniu plików html na serwer zroic by strona www wystartowala. aha konto posiadam na interii a ta strone musze zrobic do szkoly i nie mam pojecia jak to zrobic by ona zaczela dzialac.Z gory dziekuje. Pzdr.
Mam male pytanko: mianowicie, jak po wyslaniu plików html na serwer zroic by strona www wystartowala. aha konto posiadam na interii a ta strone musze zrobic do szkoly i nie mam pojecia jak to zrobic by ona zaczela dzialac.Z gory dziekuje. Pzdr.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: temat ogórkowy - 28/05/2005 18:58
Wielkie dzieki Mq, tak masz racje tam znalazlem wszystko. Sam nie wiem czemu wczesniej nie przeczytalem pomocy. Jeszcze raz dziekuje.
Odp: temat ogórkowy - 29/05/2005 13:55
mam pytanie : rzędy liczy się od dołu czy od góry ?? przykładkowo 1 rząd to sam dół czy sama góra ?? z góry thx
oczywiście chodzi o stadion Pogoni
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Odp: temat ogórkowy - 30/05/2005 16:36
Gral ktos w EA Sports Rugby 2005 ?.........niemoge przejsc na poczatku gry zrobic to chyba jest trening i tzreba biec z pilka zupelnie niemam pojecia o co chodzi gralem ze 100 razy i niemoge se dac rady jesli ktos wie prosze o pomoc :-)..........pozdro
Gral ktos w EA Sports Rugby 2005 ?.........niemoge przejsc na poczatku gry zrobic to chyba jest trening i tzreba biec z pilka zupelnie niemam pojecia o co chodzi gralem ze 100 razy i niemoge se dac rady jesli ktos wie prosze o pomoc :-)..........pozdro
a ja mam pytanko jak film dvd mozna przerobic na avi albo mpeg??
Nie polecam tej opcji, bo jak chcesz dobra jakosc filmu to trwa to dobrego 12-13 godzin...Wiec wiesz...Ale mimo to polecam Ci polska strone, znajdziesz tam wszystko co potrzebujesz, lacznie z softem...
www.cdrinfo.pl
Odp: temat ogórkowy - 30/05/2005 20:09
mam film i problem a mianowicie jak go rozpakowac
ja wiem ze potrzebny jest proogram ale chodzi o to co nalezy kliknac
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.