Odp: temat ogórkowy - 27/05/2005 22:33
Mam problem nie wiem co sie stalo z kompem sciagalem sobie muze z kazy jak ja sciagnolem to oczywiscie chcialem ja wlaczyc ,wlaczylem z winampa i mi sie komp zblokowal nacisnolem reset i wlaczyl mi sie ale niemialem nic na pulpicie to co wczesniej i reszte z neta mi tez zniklo gg itp z wejsciem na forum tez mialem problem jakos dziewnie teraz chodzi bo mam takie male krzyzyki (zamknij) i te niebieskie paski tez sa male nie wiem co sie stalo ktos pomoze ? i niemoge pisac takze znakow polski np u z kreska
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Mam problem nie wiem co sie stalo z kompem sciagalem sobie muze z kazy jak ja sciagnolem to oczywiscie chcialem ja wlaczyc ,wlaczylem z winampa i mi sie komp zblokowal nacisnolem reset i wlaczyl mi sie ale niemialem nic na pulpicie to co wczesniej i reszte z neta mi tez zniklo gg itp z wejsciem na forum tez mialem problem jakos dziewnie teraz chodzi bo mam takie male krzyzyki (zamknij) i te niebieskie paski tez sa male nie wiem co sie stalo ktos pomoze ? i niemoge pisac takze znakow polski np u z kreska
Bo to Kaazaa, czyli najgorszy syf na świecie! Ściąga uszkodzone pliki, trojany i wirusy uszkadzające HDD! Polecam emule, DC lub Bit Comet! Tym zasysaj!
nie wiadomo czy to porachunki miedzy kibicami,ten szmatlawiec robi wszystko zeby znow zle swiatlo rzucic na kibicow a odwrocic uwage od Pzpn(niektorzy ludzie z pzpn maja powiazania z redaktorkami z GW)
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437624 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.