Odp: temat ogórkowy - 20/05/2005 14:26
Selekcjoner piłkarskiej reprezentacji Polski Paweł Janas powołał w piątek Grzegorza Rasiaka (Derby County) na towarzyski mecz z Albanią w Szczecinie (29 maja) oraz eliminacyjne spotkanie mistrzostw świata z Azerbejdżanem w Baku (4 czerwca).
No to Drewniak jednak zawita do Szczecina
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Mam taka prosbe ,moja corka ma swojego bloga i bierze udzial w konkursie na najladniejszego.
Chcialbym prosic wszystkich zeby zajrzeli na jej strone i wpisali sie w ksiedze gosci.
Tylko prosze bez glupich wpisow ona ma 12 lat
Ja jestem w Wiedniu i chcialbym jej sprawic troche radosci i cos w rodzaju niespodzianki .Bede wszystkim bardzo wdzieczny
Ona tez jest kibicem Pogoni
oto adres www.sara-12.blog.onet.pl
Ostatnio edytowany przez: AMS, 21 maja 2005, 17:56 [1 raz(y)]
Ja wczoraj ok. 15:00 kupiłem bilet na 11 sektor i mam 7 rząd. więc jakieś tam szanse na dobre miejsce są, ale jak nie chcesz ryzykować to poczekaj do poniedziałku na dojście biletów na 12 sektor.
Można dzisiaj jeszcze w klubie kupic bilety za 10 zl na Albanie ?
Ja wczoraj ok. 15:00 kupiłem bilet na 11 sektor i mam 7 rząd. więc jakieś tam szanse na dobre miejsce są, ale jak nie chcesz ryzykować to poczekaj do poniedziałku na dojście biletów na 12 sektor.
a jakie masz miejsce bo ja mam tez sektor 11 i rzad 7
Można dzisiaj jeszcze w klubie kupic bilety za 10 zl na Albanie ?
a jakie masz miejsce bo ja mam tez sektor 11 i rzad 7
Odp: temat ogórkowy - 22/05/2005 17:05
Czy mialby ktos z uzytkownikow pozyczyc karte rabatowa do sklepu Nike? Lub jakiegos Planet Sportu albo innego z tej branzy...
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Piłkarze Glasgow Rangers po raz 51. zostali piłkarskimi mistrzami Szkocji. W ostatniej kolejce Rangersi pokonali na wyjeździe Hibernian 1:0 po bramce Novo w 59. minucie spotkania.
Prowadzący przed decydującą kolejką zawodnicy Celtiku Glasgow przeżyli prawdziwy dramat w meczu z Motherwell (1:2). Do 88. minucie Celtic prowadził 1:0, ale graczy z Glasgow pogrążył McDonald, który trafiał do siatki rywali w 88. i 90 minucie.
Trzecie miejsce w lidze wywalczył Hibernian.
A dzisiaj w STSie zastanawiałem się czy nie będzie tu niespodzianki, tylko że chciałem postawić na... porażkę Rangersów. A tu mistrzoostwo .
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.