Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> FM 2005 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
MN
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7717 dni

Odp: FM 2005 - 11/11/2004 14:34

rowin napisał:  
E tam d'alessandro. Nie zrobisz w życiu tego update. A co do tej twojej wypowiedzi, że rowina nie ma w twojej ekipie to się z tym zgadzam, bo od teraz nie ma mnie już w twojej gównianej ekipie.

P.S. Pomagam konkurencji (wiesz o kogo chodzi) w naprawianiu twoich błędów jakie zrobiłeś w Pogoni.

Ha ha ha, kto by tam Cie przyjął :))) Dawno tak się nie uśmiałem :). A zapewniam że update wyjdzie, szybciej niż się tego spodziewacie ...

Thierry
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: FM 2005 - 11/11/2004 14:49
No jasne D'alessandro. Ty jesteś najlepszy co nie? Tylko dobrze by było gdybyś nie gadał tyle, tylko wziął się do roboty.

barcish
Kibic
Na forum od 7859 dni

**

Odp: FM 2005 - 11/11/2004 14:55

d'alessandro napisał:  

rowin napisał:  
E tam d'alessandro. Nie zrobisz w życiu tego update. A co do tej twojej wypowiedzi, że rowina nie ma w twojej ekipie to się z tym zgadzam, bo od teraz nie ma mnie już w twojej gównianej ekipie.

P.S. Pomagam konkurencji (wiesz o kogo chodzi) w naprawianiu twoich błędów jakie zrobiłeś w Pogoni.

Ha ha ha, kto by tam Cie przyjął :))) Dawno tak się nie uśmiałem :). A zapewniam że update wyjdzie, szybciej niż się tego spodziewacie ...

znow ta sama gadka co na forum cm... smiac mi sie chce...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na www.fcmc.pl do sciagniecia Logopack polskiej ligi mojego autorstwa ( loga druzyn wszystkich beda widoczne w grze)

Ostatnio edytowany przez: barcish, 11 listopada 2004, 15:20 [2 raz(y)]

POGOŃ SZCZECIN!
Qcu
Kibic
Na forum od 8347 dni

**

Odp: FM 2005 - 11/11/2004 15:26
Barcish, tylko ja nie widze na tej stronce tego logopacka?

Tomko
Kibic
Na forum od 7677 dni

Odp: FM 2005 - 11/11/2004 15:30
Dobra D'alessandro olej Rowina, robimy update.

Majcher
Kibic
Na forum od 7930 dni

Odp: FM 2005 - 11/11/2004 16:57

KoniO napisał:  
mam do was pytanko. Czy zmieniacie taktyke podczas meczów wyjazdowych albo cos innrgo zmieniacie w składzie bo ja na wyjazdach wszystko w dupe dostaje a usiebie jestem niepokonany

No raczej nie jest mozliwe zeby nie przegrac w sezonie w lidze ale mi sie udaje urywac troche punktow - gram tak samo jak u siebie ( tylko mental - daje na normal ) chyba ze juz dostaje to probuje za atakowac ale w jak namniejszym stopniu no i wydaje mi sie .....ze trzeba grac 4 obronacami na wyjezdzie - mozna tez sprobowac czasem na kontratak grac

Swoja taktyka wygralem w Grodzisku Poznaniu Zabrzu i Katowicach ponad to 3 remisy ...nie zdolalem zdobyc choc by punktu w Wodzislawniu Warszawie i Krakowie ....sezon trwa (jetem liderem)

Pogoń Szczecin
KoniO
Kibic
Na forum od 7814 dni

Odp: FM 2005 - 11/11/2004 20:00

Majcher napisał:  

KoniO napisał:  
mam do was pytanko. Czy zmieniacie taktyke podczas meczów wyjazdowych albo cos innrgo zmieniacie w składzie bo ja na wyjazdach wszystko w dupe dostaje a usiebie jestem niepokonany

No raczej nie jest mozliwe zeby nie przegrac w sezonie w lidze ale mi sie udaje urywac troche punktow - gram tak samo jak u siebie ( tylko mental - daje na normal ) chyba ze juz dostaje to probuje za atakowac ale w jak namniejszym stopniu no i wydaje mi sie .....ze trzeba grac 4 obronacami na wyjezdzie - mozna tez sprobowac czasem na kontratak grac

Swoja taktyka wygralem w Grodzisku Poznaniu Zabrzu i Katowicach ponad to 3 remisy ...nie zdolalem zdobyc choc by punktu w Wodzislawniu Warszawie i Krakowie ....sezon trwa (jetem liderem)

ale moje wyjazdowe mecze odbywaja sie zawsze jakby według tego samego scenariusza
najpierw ja strzelam 1 lub 2 bramki (najczęściej na początku meczu)a potem przeciwnik w ciągu 2-3 minut strzela o jedna wiecej i juz po zawodach

... Burza mózgów ... NAPIERDALA
L.
Kibic
Na forum od 7973 dni

Odp: FM 2005 - 11/11/2004 20:30

KoniO napisał:  

Majcher napisał:  

KoniO napisał:  

ale moje wyjazdowe mecze odbywaja sie zawsze jakby według tego samego scenariusza
najpierw ja strzelam 1 lub 2 bramki (najczęściej na początku meczu)a potem przeciwnik w ciągu 2-3 minut strzela o jedna wiecej i juz po zawodach

heheh mailem tak z Polonia w Warszawie----> 3' i 9' dwie bramki Grzelaka a miedzy 10' a 20' 4 gole Polonii...i 4-2 po dupie....

MW'03
KoniO
Kibic
Na forum od 7814 dni

Odp: FM 2005 - 11/11/2004 20:35

lissek napisał:  

KoniO napisał:  

Majcher napisał:  

KoniO napisał:  

heheh mailem tak z Polonia w Warszawie----> 3' i 9' dwie bramki Grzelaka a miedzy 10' a 20' 4 gole Polonii...i 4-2 po dupie....

ale ja tak mam zawsze:(

... Burza mózgów ... NAPIERDALA
Majcher
Kibic
Na forum od 7930 dni

Odp: FM 2005 - 11/11/2004 20:45

lissek napisał:  

to u ciebie Grzelak zdobywa bramki chociaz bo umnie to nawet w rezerwach pilki nie umie kopnac !!! nikt go nie chce kupic

Wlasnie tez macie problemy ze sprzedaza zawodnikow czy macie jakis sposob bo ja mam 11 wystawionych na liste i totalny brak zainteresowania clubow moimi zawodnikami

Pogoń Szczecin
Macias
Kibic
Na forum od 7728 dni

Odp: FM 2005 - 11/11/2004 21:23
Ja np. z Lechem na wyjeździe 4' Nawrocik,9'Małecki,15'Gajtkowski wydaje mi sie że po meczu a tu Grzelak i Goliński dają mi nadzieję i w 79' Reiss nie daje mi złudzeń.........ale jak narzie w drugim sezonie 2

neon
Kibic
Na forum od 8018 dni

**

Odp: FM 2005 - 11/11/2004 22:02
no i bomba, ja i moj magiczny kompik, juz widze ikonki o statusie pilkarza - samo sie zrobilo :D ale nie mam napsiane po meczu, czy po treningu, jak ktos wylapie kontuzje :] ciekawe co jeszcze sie u mnie pojawi lub zniknie :] a co do kariery - 2 sezon - w pierwszym 4 w lidze i polfinal uefa! a teraz liga - miedzy 2, a 5 ciagle balansuje, brak obrony robi swoje :/

Braci sie nie traci...

Obrazek gif wstawiony na forum
Majcher
Kibic
Na forum od 7930 dni

Odp: FM 2005 - 11/11/2004 22:13

neon napisał:  
no i bomba, ja i moj magiczny kompik, juz widze ikonki o statusie pilkarza - samo sie zrobilo :D ale nie mam napsiane po meczu, czy po treningu, jak ktos wylapie kontuzje :] ciekawe co jeszcze sie u mnie pojawi lub zniknie :] a co do kariery - 2 sezon - w pierwszym 4 w lidze i polfinal uefa! a teraz liga - miedzy 2, a 5 ciagle balansuje, brak obrony robi swoje :/

Ja w pierwszym Mistrzostwo Polski ( na maksymalnym farcie ) ale co ja tu bede sie rozpisywal
ajjj
a Polfinal u ciebie to przesada :D

Pogoń Szczecin
eJay
Kibic
Na forum od 7787 dni

**

Odp: FM 2005 - 11/11/2004 22:37
Zacząłem grać i jak narazie jest niezle. Mam 7 miejsce w lidze. Sciagnalem Jeziornego z Polkowic - zajebisty zawodnik:) polecam:D. ponadtwo na wolne tranfery sciagnelem Lawe (gra w rezerwach, ale juz nieldugo:), Piotra Frankowskiego (talent:D) i Macieja Sobonia (walczak na prawa strone, gra za Parzego). Jak naarzie u siebie wygralem z Wisla Plock 4:0 i na wyjezdzie z Groclinem 1:0. No i jak Wisla Krakow przyjechala to tez dostala w becki 2:1:D Grzelak ma strasznie nierowna forme, raz ma 8 a raz ledwo 3:/ Co jest nie tak?? Szkoda tylko, ze Maciek jest taki dobry i trzeba go wystawiac:)

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Majcher
Kibic
Na forum od 7930 dni

Odp: FM 2005 - 11/11/2004 22:43

eJay napisał:  
Zacząłem grać i jak narazie jest niezle. Mam 7 miejsce w lidze. Sciagnalem Jeziornego z Polkowic - zajebisty zawodnik:) polecam:D. ponadtwo na wolne tranfery sciagnelem Lawe (gra w rezerwach, ale juz nieldugo:), Piotra Frankowskiego (talent:D) i Macieja Sobonia (walczak na prawa strone, gra za Parzego). Jak naarzie u siebie wygralem z Wisla Plock 4:0 i na wyjezdzie z Groclinem 1:0. No i jak Wisla Krakow przyjechala to tez dostala w becki 2:1:D Grzelak ma strasznie nierowna forme, raz ma 8 a raz ledwo 3:/ Co jest nie tak?? Szkoda tylko, ze Maciek jest taki dobry i trzeba go wystawiac:)

o jeziornym nie mogles powiedzeic 10 min wczesniej :D

Pogoń Szczecin
neon
Kibic
Na forum od 8018 dni

**

Odp: FM 2005 - 11/11/2004 22:43

Majcher napisał:  

neon napisał:  

Ja w pierwszym Mistrzostwo Polski ( na maksymalnym farcie ) ale co ja tu bede sie rozpisywal
ajjj
a Polfinal u ciebie to przesada :D

sie gra sie ma ;) z reszta pisalem ci na gadu, na jakim farcie :P
polecam malkowskiego - belchatow sciagnal go za free- qrna u mnie jest poprostu zajebisty, ciagle sie o niego staram, bo pilarz gra cieniutko, a radek stary jest :]

Braci sie nie traci...

Obrazek gif wstawiony na forum
L.
Kibic
Na forum od 7973 dni

Odp: FM 2005 - 11/11/2004 22:58

eJay napisał:  

a u mnie wlasnie Grzelak mymiata. Nie liczac pierwszych trzech kolejek (od 4 do 20 kolejki) jego srednia na mecz balansuje miedzy 8 a 10 !!

PS. Pierwszy raz od kiedy gram w managery(gdzies z trzy lata) udalo mi sie strzelic gola z rzutu roznego:) a strzelcem jest Łukasz Tralka:D

Ostatnio edytowany przez: L., 11 listopada 2004, 23:32 [1 raz(y)]

MW'03
...
Kibic
Na forum od 7814 dni

Odp: FM 2005 - 12/11/2004 09:48
U mnie Pilarz w polowie rundy rewanzowej zaczal WSZYSTKO! puszczac!!! (nawet jak lecialo w niego :D) i mialem mecze gdzie w strzalach mialem zajebiste przewage a goscie mieli 2 celne i wygrywali 2:0 :) Zaczalem wpuszzcac Rogowskiego (debiut z Wisla Krakow :) 1:1 w 90 uratowal mnie Korzym :D) i ten bramkarz jest swietny!! Srednia ocena ponad 7,5!!! Bardzo dobrze rozwija mi sie talent o nazwisku Tobiasz(napastnik) kupiony z Zaglebia! W przedostatnim meczu sezonu z powodu na kontuzje wyszedl w pierwszej 11 i strzelil hattrick! (Groclin-Pogon 3:5 :D-wynik jak w hokeja :) )A w calym sezonie 6 bramek. W drugim sezonie 4 miejsce i Puchar Intertoto :(

barcish
Kibic
Na forum od 7859 dni

**

Odp: FM 2005 - 12/11/2004 10:23
a ja dodalem na www.fcmc.pl facepacki gks k i poloni

POGOŃ SZCZECIN!
L.
Kibic
Na forum od 7973 dni

Odp: FM 2005 - 12/11/2004 12:33
No to I sezon zakonczony, niebyl zbyt udany bo uplasowalem sie na 9 miejscu. Spadl Lech i Gornik Z. Wlazlo Radomsko i Widzew. II sezon zaczol sie dobrze. Remis na wyjezdzie z Wisla K. Teraz ciezki mecz u siebie z Legia. Grzelak Najlepszym zawodnikiem sezonu 2004/2005 w Polsce!!:D

MW'03
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763448362 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005