Odp: FM 2005 - 11/11/2004 14:49
No jasne D'alessandro. Ty jesteś najlepszy co nie? Tylko dobrze by było gdybyś nie gadał tyle, tylko wziął się do roboty.
mam do was pytanko. Czy zmieniacie taktyke podczas meczów wyjazdowych albo cos innrgo zmieniacie w składzie bo ja na wyjazdach wszystko w dupe dostaje a usiebie jestem niepokonany
No raczej nie jest mozliwe zeby nie przegrac w sezonie w lidze ale mi sie udaje urywac troche punktow - gram tak samo jak u siebie ( tylko mental - daje na normal ) chyba ze juz dostaje to probuje za atakowac ale w jak namniejszym stopniu no i wydaje mi sie .....ze trzeba grac 4 obronacami na wyjezdzie - mozna tez sprobowac czasem na kontratak grac
Swoja taktyka wygralem w Grodzisku Poznaniu Zabrzu i Katowicach ponad to 3 remisy ...nie zdolalem zdobyc choc by punktu w Wodzislawniu Warszawie i Krakowie ....sezon trwa (jetem liderem)
mam do was pytanko. Czy zmieniacie taktyke podczas meczów wyjazdowych albo cos innrgo zmieniacie w składzie bo ja na wyjazdach wszystko w dupe dostaje a usiebie jestem niepokonany
No raczej nie jest mozliwe zeby nie przegrac w sezonie w lidze ale mi sie udaje urywac troche punktow - gram tak samo jak u siebie ( tylko mental - daje na normal ) chyba ze juz dostaje to probuje za atakowac ale w jak namniejszym stopniu no i wydaje mi sie .....ze trzeba grac 4 obronacami na wyjezdzie - mozna tez sprobowac czasem na kontratak grac
Swoja taktyka wygralem w Grodzisku Poznaniu Zabrzu i Katowicach ponad to 3 remisy ...nie zdolalem zdobyc choc by punktu w Wodzislawniu Warszawie i Krakowie ....sezon trwa (jetem liderem)
ale moje wyjazdowe mecze odbywaja sie zawsze jakby według tego samego scenariusza
najpierw ja strzelam 1 lub 2 bramki (najczęściej na początku meczu)a potem przeciwnik w ciągu 2-3 minut strzela o jedna wiecej i juz po zawodach
ale moje wyjazdowe mecze odbywaja sie zawsze jakby według tego samego scenariusza
najpierw ja strzelam 1 lub 2 bramki (najczęściej na początku meczu)a potem przeciwnik w ciągu 2-3 minut strzela o jedna wiecej i juz po zawodach
heheh mailem tak z Polonia w Warszawie----> 3' i 9' dwie bramki Grzelaka a miedzy 10' a 20' 4 gole Polonii...i 4-2 po dupie....
heheh mailem tak z Polonia w Warszawie----> 3' i 9' dwie bramki Grzelaka a miedzy 10' a 20' 4 gole Polonii...i 4-2 po dupie....
to u ciebie Grzelak zdobywa bramki chociaz bo umnie to nawet w rezerwach pilki nie umie kopnac !!! nikt go nie chce kupic
Wlasnie tez macie problemy ze sprzedaza zawodnikow czy macie jakis sposob bo ja mam 11 wystawionych na liste i totalny brak zainteresowania clubow moimi zawodnikami
Odp: FM 2005 - 11/11/2004 21:23
Ja np. z Lechem na wyjeździe 4' Nawrocik,9'Małecki,15'Gajtkowski wydaje mi sie że po meczu a tu Grzelak i Goliński dają mi nadzieję i w 79' Reiss nie daje mi złudzeń.........ale jak narzie w drugim sezonie 2
Odp: FM 2005 - 11/11/2004 22:02
no i bomba, ja i moj magiczny kompik, juz widze ikonki o statusie pilkarza - samo sie zrobilo ale nie mam napsiane po meczu, czy po treningu, jak ktos wylapie kontuzje ciekawe co jeszcze sie u mnie pojawi lub zniknie a co do kariery - 2 sezon - w pierwszym 4 w lidze i polfinal uefa! a teraz liga - miedzy 2, a 5 ciagle balansuje, brak obrony robi swoje :/
no i bomba, ja i moj magiczny kompik, juz widze ikonki o statusie pilkarza - samo sie zrobilo ale nie mam napsiane po meczu, czy po treningu, jak ktos wylapie kontuzje ciekawe co jeszcze sie u mnie pojawi lub zniknie a co do kariery - 2 sezon - w pierwszym 4 w lidze i polfinal uefa! a teraz liga - miedzy 2, a 5 ciagle balansuje, brak obrony robi swoje :/
Ja w pierwszym Mistrzostwo Polski ( na maksymalnym farcie ) ale co ja tu bede sie rozpisywal
ajjj
a Polfinal u ciebie to przesada
Odp: FM 2005 - 11/11/2004 22:37
Zacząłem grać i jak narazie jest niezle. Mam 7 miejsce w lidze. Sciagnalem Jeziornego z Polkowic - zajebisty zawodnik polecam. ponadtwo na wolne tranfery sciagnelem Lawe (gra w rezerwach, ale juz nieldugo, Piotra Frankowskiego (talent) i Macieja Sobonia (walczak na prawa strone, gra za Parzego). Jak naarzie u siebie wygralem z Wisla Plock 4:0 i na wyjezdzie z Groclinem 1:0. No i jak Wisla Krakow przyjechala to tez dostala w becki 2:1 Grzelak ma strasznie nierowna forme, raz ma 8 a raz ledwo 3:/ Co jest nie tak?? Szkoda tylko, ze Maciek jest taki dobry i trzeba go wystawiac
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Zacząłem grać i jak narazie jest niezle. Mam 7 miejsce w lidze. Sciagnalem Jeziornego z Polkowic - zajebisty zawodnik polecam. ponadtwo na wolne tranfery sciagnelem Lawe (gra w rezerwach, ale juz nieldugo, Piotra Frankowskiego (talent) i Macieja Sobonia (walczak na prawa strone, gra za Parzego). Jak naarzie u siebie wygralem z Wisla Plock 4:0 i na wyjezdzie z Groclinem 1:0. No i jak Wisla Krakow przyjechala to tez dostala w becki 2:1 Grzelak ma strasznie nierowna forme, raz ma 8 a raz ledwo 3:/ Co jest nie tak?? Szkoda tylko, ze Maciek jest taki dobry i trzeba go wystawiac
o jeziornym nie mogles powiedzeic 10 min wczesniej
Ja w pierwszym Mistrzostwo Polski ( na maksymalnym farcie ) ale co ja tu bede sie rozpisywal
ajjj
a Polfinal u ciebie to przesada
sie gra sie ma z reszta pisalem ci na gadu, na jakim farcie
polecam malkowskiego - belchatow sciagnal go za free- qrna u mnie jest poprostu zajebisty, ciagle sie o niego staram, bo pilarz gra cieniutko, a radek stary jest
a u mnie wlasnie Grzelak mymiata. Nie liczac pierwszych trzech kolejek (od 4 do 20 kolejki) jego srednia na mecz balansuje miedzy 8 a 10 !!
PS. Pierwszy raz od kiedy gram w managery(gdzies z trzy lata) udalo mi sie strzelic gola z rzutu roznego a strzelcem jest Łukasz Tralka
Ostatnio edytowany przez: L., 11 listopada 2004, 23:32 [1 raz(y)]
Odp: FM 2005 - 12/11/2004 09:48
U mnie Pilarz w polowie rundy rewanzowej zaczal WSZYSTKO! puszczac!!! (nawet jak lecialo w niego ) i mialem mecze gdzie w strzalach mialem zajebiste przewage a goscie mieli 2 celne i wygrywali 2:0 Zaczalem wpuszzcac Rogowskiego (debiut z Wisla Krakow 1:1 w 90 uratowal mnie Korzym ) i ten bramkarz jest swietny!! Srednia ocena ponad 7,5!!! Bardzo dobrze rozwija mi sie talent o nazwisku Tobiasz(napastnik) kupiony z Zaglebia! W przedostatnim meczu sezonu z powodu na kontuzje wyszedl w pierwszej 11 i strzelil hattrick! (Groclin-Pogon 3:5 -wynik jak w hokeja )A w calym sezonie 6 bramek. W drugim sezonie 4 miejsce i Puchar Intertoto
Odp: FM 2005 - 12/11/2004 12:33
No to I sezon zakonczony, niebyl zbyt udany bo uplasowalem sie na 9 miejscu. Spadl Lech i Gornik Z. Wlazlo Radomsko i Widzew. II sezon zaczol sie dobrze. Remis na wyjezdzie z Wisla K. Teraz ciezki mecz u siebie z Legia. Grzelak Najlepszym zawodnikiem sezonu 2004/2005 w Polsce!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763448362 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.