Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
L.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7973 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/12/2005 19:08

kusik napisał:  

Mateusz napisał:  
Dobra średnia - 4,5 -4,7 ale niewielka ilośc ptk z testów 50-55 Przyjmą do jakiegoś LO jak było u was ... ?

Wiesz ja z testow mialem kolo 70 srednia 3.5 ale to tez zalezy na jaki profil idziesz bo na kazdym liczone sa inne przedmioty.

LO7 rządzi! :D Najgorsza lekcją procz j. polskiego (z pania P.) jest... w-f ale co poradze? :)

Zamknij dupe :D i daj nr do tej Twojej kumpeli :)

A co do szkoły to w gimnazjum wmawiaja że co to nie beda od Ciebie wymagac a tak naprawde to jest calkiem w druga strone. Idz tam gdzie jest duzo plci przeciwnej :D

MW'03
Mick
Kibic
Na forum od 8056 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/12/2005 19:09

Mick napisał:  

TymoN-Przecław napisał:  
LO 8. Akurat siedzę na informatyce... zajebiste komputery tu mają ;d

o co Ci chodzi, kompy pierwsza klasa :P

za to z radiowezlem mogliby pomoc cos zrobic :/

Tymon? a jak sie teraz kompy podobaja ;] no i bajeczny radiowęzeł ;]

Obrazek jpg wstawiony na forum
kus
Kibic
Na forum od 7814 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/12/2005 19:22
Lisu wez #$%^ :D i od kolezanki to z dala. Trzeba bylo ze mna do szkoly isc ;p Jakis koles od Ciebie ze szkoly teraz jest ze mna w klasie. Ma chyba najwiecej zagrozen, ja sie dzis pozbylem wszystkich ;p

Porto
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/12/2005 20:16

Mateusz napisał:  
bo do każdej szkoły jest tam minium oglonych ptk ... Czyli jak sie dobrze orientuje do LO 8 trzeba miec 120 a jezeli nie bede mial tych 120 ptk to jest sens skladania tam papierow ?

no napewno nie
ale jesli chodzi o XVI to jesli dorze sie orientuje to jest to szkola o najmniejszej ilosci pt potrzebnych do przyjecia :) co nie zmienia faktu szkola Wypass :D
Brat mojego kumpla mial z testow 25 pt. i go przyjeli do XVI hehe

Kula
Kibic
Na forum od 7761 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/12/2005 21:06

Porto napisał:  

Mateusz napisał:  
bo do każdej szkoły jest tam minium oglonych ptk ... Czyli jak sie dobrze orientuje do LO 8 trzeba miec 120 a jezeli nie bede mial tych 120 ptk to jest sens skladania tam papierow ?

no napewno nie
ale jesli chodzi o XVI to jesli dorze sie orientuje to jest to szkola o najmniejszej ilosci pt potrzebnych do przyjecia :) co nie zmienia faktu szkola Wypass :D

Zapraszam Na kilińskiego do Zasadniczej Szkoły Zawodowej !! kazdego przyjmują ! :) heh mialem 19 Pkt i tam jestem :))

PS
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7758 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/12/2005 21:10
Jak ktoś chce mieć zdaną maturkę dobrze, to zapraszam do ... LO II im. Tadeusza Kościuszki w ... Pruszkowie...:D:D

Ja tu jestem od września w klasie maturalnej i niezły zapier... tu jest... ale jakoś jade...:P:P

Ps. U was też są maturki próbne w czwartek, piątek i poniedziałek???

Ps2. W Zeszłym rooku z klasy 34 osobowej, 33 dostało się na SGH!!! a ta jedna dostała się tam też ale poszła gdzieś indziej..
Pozdro

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Mateusz
Kibic
Na forum od 7331 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/12/2005 21:40

ku(L)a napisał:  

Porto napisał:  

Mateusz napisał:  

no napewno nie

Zapraszam Na kilińskiego do Zasadniczej Szkoły Zawodowej !! kazdego przyjmują ! :) heh mialem 19 Pkt i tam jestem :))

Ale mi nie chodzi o dostanie sie do szkoły byle jakiej tylko jakies w miare dobrej :) pozdro :)

Obrazek gif wstawiony na forum
Mateusz
Kibic
Na forum od 7331 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/12/2005 21:41

Porto napisał:  

Mateusz napisał:  

no napewno nie

A co to za szkole ta XVI ?:D

TymoN
Kibic
Na forum od 7530 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/12/2005 21:57

Mick napisał:  

Mick napisał:  

TymoN-Przecław napisał:  
LO 8. Akurat siedzę na informatyce... zajebiste komputery tu mają ;d

o co Ci chodzi, kompy pierwsza klasa :P

za to z radiowezlem mogliby pomoc cos zrobic :/

Tymon? a jak sie teraz kompy podobaja ;] no i bajeczny radiowęzeł ;]

No dobre dobre.. szkoda, że zaraz rozpierdolą <LOL> I dobrze, że muza gra.. na pewno się kochelakowa cieszy i reszta bandy:D A informatykę masz może z szanownym panem dyrektorem?? Zajebiście się można z tym manym dogadać:D:D:D

Mick
Kibic
Na forum od 8056 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 14/12/2005 08:35

TymoN napisał:  
No dobre dobre.. szkoda, że zaraz rozpierdolą <LOL> I dobrze, że muza gra.. na pewno się kochelakowa cieszy i reszta bandy:D A informatykę masz może z szanownym panem dyrektorem?? Zajebiście się można z tym manym dogadać:D:D:D

1) informatyki juz nie mam ;]
2) Kochelak to moja wychowawczyni wiec siedz cicho ;] ja ja lubie
3) jak chodzi o nauczycielki co sa poddenerwowane obecna glośną sytuacja to Ci moge wymienic 4 ktore sa na mnie ostro wkurwione :D ale ciagle mnie lubia :P (nadzieja matka głupich:P)
4) co do dyra ;] ugodowy facet jak potrafisz zagadać :D

TymoN
Kibic
Na forum od 7530 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 14/12/2005 09:35
W sumie ja też lubię Kochelak... powiedziała, że może zdam.. haha ! Co do dyra... to many jak dla mnie, ma swój świat ;)

Mateusz
Kibic
Na forum od 7331 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 14/12/2005 14:25
Narazie Gim. 27 :D klasa sportowa :D a w przyszłym roku hmm LO 8 :D lub LO 16 lub ..... :)

IS
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 14/12/2005 14:29
Liceum Plastyczne the best.

Porto
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 14/12/2005 16:17

Mateusz napisał:  

Porto napisał:  

Mateusz napisał:  

no napewno nie

A co to za szkole ta XVI ?:D

normalna wszysczy mowia ze jest slaba i dlatego wieksozsc przyjmuja ale duzo osob sie przejechalo, nauczyciele jesli nie przeskadzasz wporzo. Ludzie rowniez wiekszosc to osiedle i pobliskie rejony :D
Zdarzaja sie czasami melanzyki na Szkolnym Patio :D

Cytat:  
kochelakowa cieszy

ejj ja mialem w GM babke ktora nazywala sie kochelak przyszla do nas na zatrudnienie na kilka tygodni pozniej wrocila do swojej szkoly, moze uczy ona fizyki :?:

RaGall
Kibic
Na forum od 7319 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 14/12/2005 16:28

PogonFan napisał:  
Jak ktoś chce mieć zdaną maturkę dobrze, to zapraszam do ... LO II im. Tadeusza Kościuszki w ... Pruszkowie...:D:D

Ja tu jestem od września w klasie maturalnej i niezły zapier... tu jest... ale jakoś jade...:P:P

Ps2. W Zeszłym rooku z klasy 34 osobowej, 33 dostało się na SGH!!! a ta jedna dostała się tam też ale poszła gdzieś indziej..
Pozdro

To musi u was Zarąbiście wysoki poziom

TymoN
Kibic
Na forum od 7530 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 14/12/2005 16:29

Cytat:  
kochelakowa cieszy

ejj ja mialem w GM babke ktora nazywala sie kochelak przyszla do nas na zatrudnienie na kilka tygodni pozniej wrocila do swojej szkoly, moze uczy ona fizyki :?:[/cytat]

No dokładnie... fizyki :]

Mick
Kibic
Na forum od 8056 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 15/12/2005 16:18

Porto napisał:  

ejj ja mialem w GM babke ktora nazywala sie kochelak przyszla do nas na zatrudnienie na kilka tygodni pozniej wrocila do swojej szkoly, moze uczy ona fizyki :?:

pewnie mieszkasz na prawymbrzegu w okolicach wielgowa i te kilmaty ;]

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7758 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 15/12/2005 16:52

RaGall napisał:  

PogonFan napisał:  

Pozdro

To musi u was Zarąbiście wysoki poziom

Hmm... nio ja mysle, ze 3 lata w tej sql bym nie wytrzymal...:)

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
zieli
Kibic
Na forum od 7723 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 15/12/2005 19:18

Mateusz napisał:  
Ja chodze do gim, 27 ktoś tam chodził wczesniej ?

Ja chodziłem. Aktualnie chodzę do IX LO w Szczecinie.

Mateusz
Kibic
Na forum od 7331 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 15/12/2005 20:10

zieli napisał:  

Mateusz napisał:  
Ja chodze do gim, 27 ktoś tam chodził wczesniej ?

Ja chodziłem. Aktualnie chodzę do IX LO w Szczecinie.

Jak wspominasz nauczycieli ?:)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763437656 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005