A co do szkoły to w gimnazjum wmawiaja że co to nie beda od Ciebie wymagac a tak naprawde to jest calkiem w druga strone. Idz tam gdzie jest duzo plci przeciwnej
Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/12/2005 19:22
Lisu wez #$%^ i od kolezanki to z dala. Trzeba bylo ze mna do szkoly isc ;p Jakis koles od Ciebie ze szkoly teraz jest ze mna w klasie. Ma chyba najwiecej zagrozen, ja sie dzis pozbylem wszystkich ;p
bo do każdej szkoły jest tam minium oglonych ptk ... Czyli jak sie dobrze orientuje do LO 8 trzeba miec 120 a jezeli nie bede mial tych 120 ptk to jest sens skladania tam papierow ?
no napewno nie
ale jesli chodzi o XVI to jesli dorze sie orientuje to jest to szkola o najmniejszej ilosci pt potrzebnych do przyjecia co nie zmienia faktu szkola Wypass
Brat mojego kumpla mial z testow 25 pt. i go przyjeli do XVI hehe
bo do każdej szkoły jest tam minium oglonych ptk ... Czyli jak sie dobrze orientuje do LO 8 trzeba miec 120 a jezeli nie bede mial tych 120 ptk to jest sens skladania tam papierow ?
no napewno nie
ale jesli chodzi o XVI to jesli dorze sie orientuje to jest to szkola o najmniejszej ilosci pt potrzebnych do przyjecia co nie zmienia faktu szkola Wypass
Zapraszam Na kilińskiego do Zasadniczej Szkoły Zawodowej !! kazdego przyjmują ! heh mialem 19 Pkt i tam jestem )
no napewno nie
Zapraszam Na kilińskiego do Zasadniczej Szkoły Zawodowej !! kazdego przyjmują ! heh mialem 19 Pkt i tam jestem )
Ale mi nie chodzi o dostanie sie do szkoły byle jakiej tylko jakies w miare dobrej pozdro
no napewno nie
LO 8. Akurat siedzę na informatyce... zajebiste komputery tu mają ;d
o co Ci chodzi, kompy pierwsza klasa
za to z radiowezlem mogliby pomoc cos zrobic :/
Tymon? a jak sie teraz kompy podobaja ;] no i bajeczny radiowęzeł ;]
No dobre dobre.. szkoda, że zaraz rozpierdolą <LOL> I dobrze, że muza gra.. na pewno się kochelakowa cieszy i reszta bandy A informatykę masz może z szanownym panem dyrektorem?? Zajebiście się można z tym manym dogadać
No dobre dobre.. szkoda, że zaraz rozpierdolą <LOL> I dobrze, że muza gra.. na pewno się kochelakowa cieszy i reszta bandy A informatykę masz może z szanownym panem dyrektorem?? Zajebiście się można z tym manym dogadać
1) informatyki juz nie mam ;]
2) Kochelak to moja wychowawczyni wiec siedz cicho ;] ja ja lubie
3) jak chodzi o nauczycielki co sa poddenerwowane obecna glośną sytuacja to Ci moge wymienic 4 ktore sa na mnie ostro wkurwione ale ciagle mnie lubia (nadzieja matka głupich)
4) co do dyra ;] ugodowy facet jak potrafisz zagadać
no napewno nie
A co to za szkole ta XVI ?
normalna wszysczy mowia ze jest slaba i dlatego wieksozsc przyjmuja ale duzo osob sie przejechalo, nauczyciele jesli nie przeskadzasz wporzo. Ludzie rowniez wiekszosc to osiedle i pobliskie rejony
Zdarzaja sie czasami melanzyki na Szkolnym Patio
kochelakowa cieszy
ejj ja mialem w GM babke ktora nazywala sie kochelak przyszla do nas na zatrudnienie na kilka tygodni pozniej wrocila do swojej szkoly, moze uczy ona fizyki :?:
ejj ja mialem w GM babke ktora nazywala sie kochelak przyszla do nas na zatrudnienie na kilka tygodni pozniej wrocila do swojej szkoly, moze uczy ona fizyki :?:[/cytat]
ejj ja mialem w GM babke ktora nazywala sie kochelak przyszla do nas na zatrudnienie na kilka tygodni pozniej wrocila do swojej szkoly, moze uczy ona fizyki :?:
pewnie mieszkasz na prawymbrzegu w okolicach wielgowa i te kilmaty ;]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437656 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.