Odp: temat ogórkowy - 17/05/2005 15:23
18 maja Jan Paweł II skończyłby 85 lat... zgromadźmy się tego dnia, 18 maja w środę o godzinie 20 pod pomnikiem Papieża na Jasnych Bloniach, pomódlmy się razem, zapalmy świeczkę - wyślij tę wiadomość do wszystkich na swojej liście gg a reszcie przekaż w inny sposób - niech dowie się o tym jak najwięcej osób... tak możemy uczcić pamięć po Wielkim Człowieku...
Odp: temat ogórkowy - 17/05/2005 16:11
ja rowniez dostalem taka wiadomosc ... niestety nie wiem czy bede mogl pojsc na blonia bo narazie stan zdrowia mi nie pozwala ;/
Odp: temat ogórkowy - 17/05/2005 18:54
Może mi ktoś powiedzieć jak na naszym stadionie (a konkretnie sektorze 15) są rzędy ułożone a mianowicie jakie rzędy są nad przejściem na środku sektora a jakie pod ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy - 17/05/2005 19:04
no i ja mam podobne pytanie o ile nie takie same tylko bardzeij zprecyzuje jak liczone sa rzedy na stadionie tzn czy 1rzad jest na góże czy na dole bo zwykle nie wchodze na sektor i nie zabardzo sie orientuje. z góry dzieki za info PozdrO
A wiesz może czy górna cześć wysokich sketorów (czyli od góry do przejścia w połowie) jest od rzędu 1 do 14 czy 15 (czy jeszce inaczej...) ?
od gory sa liczone, wez sobie jakies zdjecie, powieksz i policz ile rzedow jest na danym sektorze od gory.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: temat ogórkowy - 18/05/2005 18:45
Dzisiaj Adriano pożegnał się z piłkarzami i pojechał na samolot ale ukradł klubowy sprzęt który powinen zostać w magazynie ... .;]
Odp: temat ogórkowy - 19/05/2005 14:04
Sory bo wątek już wałkowany ale jakoś przegapiłem. Gdzie w Szczecinie można tanio, łatwo i przyjemnie kupić najzwyklejszą polską falge ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
NBA Live 2005 - 19/05/2005 16:43
Właśnie ściągnołem sobie NBA 2005 ale niestety w Hiszpanskiej wersjii.
Jezeli mialby ktos z was spolszczenie do tej gry to niech na pisze stronke albo poda na gg
Odp: temat ogórkowy - 19/05/2005 17:56
Wie moze ktos z Was jak wyglada sytuacja z biletami na mecz reprezentacji?? Czy jest w ogole jeszcze szansa na bilety na sektory z biletami po 10 zloty?? tzn na jakies miejsca w wyzszych rzedach, lub przynajmniej nie przy samej barierce i plocie. Czy lepiej poczekac do poniedzialku i dopiero "powlczyc" o te miejsca. ktore beda sprzedawali wlasnie od tego dnia.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763432003 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.