Ej ziomky moze mi ktos dac autora i tytuł tej melodi co na każdym meczu Pogońi leci, kiedy pilkarze z tunelu wychodzą .... tu tu tutu tu tu , turu turu tu turu tu.........itp.......... :-)
hehhe dobre to tu tu tutu tu tu , turu turu tu turu tu
heh chciałem żebyscie zlapali baze o co mi chodzi %-)
a jeszcze mółby ktos zarzucic linkiem z downloadem tego marszu
triumfalnego
Ej ziomky moze mi ktos dac autora i tytuł tej melodi co na każdym meczu Pogońi leci, kiedy pilkarze z tunelu wychodzą .... tu tu tutu tu tu , turu turu tu turu tu.........itp.......... :-)
triumfalnego
triumfalnego
Odp: temat ogórkowy - 14/05/2005 20:24
To jak już jesteśmy przy piosenkach, to niech mi ktoś poda tytuł piosenki przy której tańczyły ostatnio nasze Bosman czy Pogoń gerlsy
Odp: temat ogórkowy - 15/05/2005 13:19
po raz kolejny prosze o pomoc potrzebuje jakis prac o polskiej demokracji ale za chuja nie moge znalezc nic na necie pomozcie ;p
po raz kolejny prosze o pomoc potrzebuje jakis prac o polskiej demokracji ale za chuja nie moge znalezc nic na necie pomozcie ;p
nie wiem czy to cos da ale tutaj jest rozprawka czy polacy potrafia korzystac z demokracji http://www.sciagawa.pl/a/2386.html lub ten felieton czu Polska demokracja moze czuś się zagrozona http://www.sciagawa.pl/a/2386.html mam nadzieje, że coś sie przyda w międzyczasie poszukam czegoś więcej
Wszystkie żywioły mają moc tworzenia i niszczenia. Ale tylko w wodzie, która stała się twarda jak skała, wszystko stanie się słupem soli, na którym życie jest
niemożliwe.
Iskra życia płonie w huczącym ogniu tego świata. A przecież ogień spala całe życie, pozostawiając po nim ledwie garstkę popiołu.
Odp: temat ogórkowy - 16/05/2005 14:58
Bilety na mecz Polska – Albania od środy!
Codziennie, począwszy od najbliższej środy w kasie klubowej Pogoni, ul. Karłowicza 28, w godzinach 12 – 18, będzie można kupić bilet na mecz pierwszych reprezentacji Polski i Albanii, który zostanie rozegrany w Szczecinie 29 maja o godzinie 17. 30. Oferujemy Państwu bilety w następujących sektorach:
3, 4, 5, 6 w cenie 50 PLN
1, 2, 7, 8, 17, 18, 22, 23 w cenie 30 PLN
9, 10, 11, 15, 16 w cenie 10 PLN
Od poniedziałku, 23 maja sprzedawane będą także bilety na sektory 12, 13, 14 w cenie 10 PLN.
Bilety na mecz Polska – Albania od środy!
Codziennie, począwszy od najbliższej środy w kasie klubowej Pogoni, ul. Karłowicza 28, w godzinach 12 – 18, będzie można kupić bilet na mecz pierwszych reprezentacji Polski i Albanii, który zostanie rozegrany w Szczecinie 29 maja o godzinie 17. 30. Oferujemy Państwu bilety w następujących sektorach:
3, 4, 5, 6 w cenie 50 PLN
1, 2, 7, 8, 17, 18, 22, 23 w cenie 30 PLN
9, 10, 11, 15, 16 w cenie 10 PLN
Od poniedziałku, 23 maja sprzedawane będą także bilety na sektory 12, 13, 14 w cenie 10 PLN.
Troche głupio, że w środku tygodnia zaczynają sprzedawać ale jakoś sobie poradze Fajnie, że najtańszy 10 zł bo w końcu Drewniaka nie będzie i wydawać więcej kasy by się nie opłacało
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy - 16/05/2005 22:34
Pomóżmy Mateuszowi. WWW.EBAY.PL ; nazwa przedmiotu: kartnet z wizerunkiem Jana Pawła II-charytatywna. Lub sprawdz w dziale hyde park temat o Mateuszu
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.