Odp: temat ogórkowy - 08/05/2005 18:00
Jak w office zrobic, zeby tekst lecial w 2 kolumnach na jendej stronie, robie wazne sciagi i mam tekst do polowy strony , a druga polowe putsa, chce tam tez puscic tekst, ale jak w formacie wybieram 2 kolumny i wrzucam tam tekst, to wszystko leci mi zamiast od lewej do prawej, to od gory na dol tekst leci, po jednej literze na linijke i z 27 stron robi sie 410
Odp: temat ogórkowy - 09/05/2005 12:14
Mam problemik z Call Of Duty. Po zainstalowaniu chce rozpoczac gre a tu wyskakuje mi komunikat "C:/Program Files/CallOfDuty/CoD.exe plik nie jest aplikacja Win32"
Wie ktos jak temu zaradzic
Dzieki i Pzdr.
Wódka jest bogiem,faja nałogiem,życie zabawą a piłka nożna podstawą !!
Zoabczysz co będzie po wyjeździe do Wronek , ile osób dopioszę sobie Wroneczki...
A tak poza tym wolę przeczytać kto gdzieś był, bo to zajmie chwilę. Pomyśl co by było, jakby ludzie wypisywali, gdzie nie byli... heh
Czepiacie sie ...wiedzialem,ze w moim komputerowym burdelu to znajde ...MOj dawny podpis
""(...)Trzeba stwierdzić, że chociaż w "młynie" szczecinian nie jest zbyt wielu, to typy, które mogą i chcą coś zrobić siedzą wokól trybun.Jest ich mnóstwo, są agresywni.Jedyny ligowy stadion, na którym może pojawić się meksykańska fala.(...)"
W nienawiści do policji,tak zostałem wychowany!!!
Chuligani, Złodzieje, Przemytnicy!!!
Wycieczki krajoznawcze 03/04 : Łódź, Opoczno, Białystok, Gliwice, Bełchatów, Słupsk, Konin, Gorzyce, Poznań, Wrocław, Gdynia, Kraków, Warszawa, Bielsko - Biała, Lubin"
Odp: temat ogórkowy - 09/05/2005 19:21
Żeby zbytnio się nie rozpisywać i nie robic z tego zbytniej kłótni, napisze tylk, pomyłki się zdarzają , a robienie z tego afery uwazam ze bezsensowne. Życzę, aby wam nigdy nie zdarzały sie błedy
Pozdrawiam
Żeby zbytnio się nie rozpisywać i nie robic z tego zbytniej kłótni, napisze tylk, pomyłki się zdarzają , a robienie z tego afery uwazam ze bezsensowne. Życzę, aby wam nigdy nie zdarzały sie błedy
Pozdrawiam
dzieki za zyczenia... a to nie robienie afery tylko taka ciekawostka, przed wrzuceniem na forum poinformowlame Cie na gg ze macie blad... a jezeli chodzi o wytykanie bledow to ostatnio z robil to pierwszy Radman odnosnie niusa Cobiego w niezbyt fajny sposob...
dzieki za zyczenia... a to nie robienie afery tylko taka ciekawostka, przed wrzuceniem na forum poinformowlame Cie na gg ze macie blad... a jezeli chodzi o wytykanie bledow to ostatnio z robil to pierwszy Radman odnosnie niusa Cobiego w niezbyt fajny sposob...
Nie wiem co zrobił Radman i w jaki sposób zwrócił uwagę Cobrze na temat błędu ( bo ja szczerze nawet nie wiem o jaki błąd chodzi), ale taka jest moja opinia, ze wrzucanie screanu jest nie fair. Ale ok, dzięki za zwrócenie uwagi, bo tylko ten co nic nie robi nie popełnia błędow
Nie wiem co zrobił Radman i w jaki sposób zwrócił uwagę Cobrze na temat błędu ( bo ja szczerze nawet nie wiem o jaki błąd chodzi), ale taka jest moja opinia, ze wrzucanie screanu jest nie fair. Ale ok, dzięki za zwrócenie uwagi, bo tylko ten co nic nie robi nie popełnia błędow
napisal na forum u was o tym....
ok dyskusja zakonczona
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.