Odp: Dodka na 12 z Wisła P. ?? - 03/05/2005 10:59
ale wy naiwni jesteście i oczywiście na pewno Doda nie będzie miała nic innego do roboty i przyjdzie... już raz była z Radziem - starczy jej Wydaje mi sie, ze zarówno zaproszenie jak i jego przyjęcie miało charakter symboliczny a ja wiem kto zapraszał
Odp: temat ogórkowy - 03/05/2005 11:19
Moze Doda bedzie chciala odwdzieczyc sie jakiemus kibicowi za opiekunczosc i ...
Chlopaki nie proznujcie
Ciekawe czy wszyscy kibice przyjma ja z takim entuzjazmem...
Z drugiej strony mysle ze jednak stchorzy i tyle ja widzieli...
Odp: temat ogórkowy - 03/05/2005 13:53
No grubo grubo... Doda Elektroda na naszym pięknym sektorze z zajebiście kulturalnymi kibicami Obawiam się, że z tego się zrobi jeden wielki piknik:/ W ogóle nie wiadomo czy przyjedzie... a wszyscy jush mają lightowo widze
Odp: temat ogórkowy - 03/05/2005 15:04
Bez kitu każdy juz ma lajotowo w gaciach. Juz widze jak Doda w Krakowie wsiada do samolotu czy h.. wie tam czego i leci na mecz, bo Pogoń gra z Wisłą Płock. Ludzi ogarnijcie się trochę. Ciekawe kto ją zaprosił na to spotkanie. Doda odpowiedziala dla picu ze przyjedzie, bo chciala miec troche spokoju, a tutaj juz wielkie halo.
Odp: temat ogórkowy - 03/05/2005 19:46
Radomiak Radom - Szczakowianka Jaworzno 3:1 (0:0)
Bramki: dla Radomiaka - Abel Salami dwie (58, 89), Maciej Terlecki (67) ; dla Szczakowianka - Tomasz Copik (49-karny)
tylko tzw wstep i koniec dalem sam a tzw refren wyciognolem z innej mp3 jesli chces mixowac rozne utworki polecam dj traktora albo cos prostego cyli virual DJ a do tworzenia hmm chybe e-jay jesdt najprostrzy
Odp: temat ogórkowy - 04/05/2005 12:17
A ja mam takie pytanie: używa ktoś Microsoft Office 2003 bo ja bym potrzebował 2 informacji, jakie to gówno ma wymagania sprzętowe i jak się na tym pracuje.
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
A ja mam takie pytanie: używa ktoś Microsoft Office 2003 bo ja bym potrzebował 2 informacji, jakie to gówno ma wymagania sprzętowe i jak się na tym pracuje.
Ja mam durona 1.2 i 384 mb ramu na Win2k i jakos chodzi. Dodano w nim chyba filtry antyspamowe ktore czasami odfitrowuja zwykla poczte.
ej Mat w jakim programie robiles tego mixa bo zajebiscie sie go slucha
tylko tzw wstep i koniec dalem sam a tzw refren wyciognolem z innej mp3 jesli chces mixowac rozne utworki polecam dj traktora albo cos prostego cyli virual DJ a do tworzenia hmm chybe e-jay jesdt najprostrzy
achaa dzięki. E-jaya juz kiedys przestudiowalem teraz biore sie za FL, ale wszystko mi sie tam pieprzy póki co .
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.