Odp: temat ogórkowy - 02/05/2005 19:03
Nie wiem, czy ktos ogladal, ale wlasnie w rozmowach w toku na tvn znowu narobili afere wokol kibicow, oczywiscie kreujac tylko zly wizerunek, byla krotka wstawka z dokonczenia meczu w poznaniu oczywiscie nic dobrego nie pokazali, za to znowu pokazali jaki to stadion jest zly....ahh ta "prawda" medialna.
Odp: temat ogórkowy - 02/05/2005 19:08
Bylo pokazane Pogon sledzie... ze strony IV trybuny i calego stadionu, Potem Nasze jechanie na policje oraz zostaw kibica, kawalek sprawdzania plotu. Po za tym pol sekundy Pogon Mks oczywiscie nic wiecej nie pokazali. Nie pokazali wszystkiego, mogli pozac rzeczy na plus, chocby oprawe i dluzej doping, ale tego juz nie zrobili.
Ostatnio edytowany przez: Pszczółek, 2 maja 2005, 20:43 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy - 02/05/2005 19:53
tak jest najlatwiej pokazac ze kibice sa zli tylko i nic wiecej bo na pewno programu nie bedzie duzo osob ogladac jak beda pokazywac oprawy itd. tylko bedzie duza ogladalnosc jak ludzie popatrra jak to kibice sie bija lub jak wyzywaja policje .
Czemu nikt nie powiedzial ze lecialy wczoraj Mlode Wilki w TV?
Ma ktos na cd?
dzisiaj na TVP2 leca Młode Wilki 1/2, cos kolo 22:45 chyba
1 czesc jest lepsza . Boze ja ten film miliardy razy ogladalem
Dla mnei to klasyka..
Dzieki za info
P.S
1 czesc filmu oparta jest na faktycznych wydarzeniach.
hmm..oglądałem ten film pierwszy raz... i naprawde jest świetny, trafia do człowieka jak żaden inny. Film pozwala zapomnieć o rzeczywistości i pomarzyć ... naprawde niewiem czemu dopiero teraz go obejrzałem i to całkiem przypadkowo !! pytanie : ma ktoś ten film na CD lub wie skad sciągnąć??
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Znów coś dla informatyków co mam zrobić kiedy wyskakuje mi takie coś?
Jak to zlikwidować?
musisz wyłączyc usługe posłaniec .. u mnie w windzie 2000 zwie sie to Messenger..
jak ja wyłaczyc.. prawym przyciskiem klikasz na Moj komputer. dajesz zarządzaj/dalej aplikacje i usługi/Usługi/ i tam bedziesz miał Messenger wchodzisz w jego wlasciwosci i wyłączasz
Znów coś dla informatyków co mam zrobić kiedy wyskakuje mi takie coś?
Jak to zlikwidować?
musisz wyłączyc usługe posłaniec .. u mnie w windzie 2000 zwie sie to Messenger..
jak ja wyłaczyc.. prawym przyciskiem klikasz na Moj komputer. dajesz zarządzaj/dalej aplikacje i usługi/Usługi/ i tam bedziesz miał Messenger wchodzisz w jego wlasciwosci i wyłączasz
W Gryfinie z okazji święta tego miasta wystąpiła Dorota "Doda" Rabaczewska razem ze swoim zespołem "Virgin".
Piosenkarka jest żoną, ulubieńca szczecińskiej publiczności, Radosława Majdana, który obecnie jest zawodnikiem Wisły Kraków. "Doda" przed występem została obdarowana przez wiceprezesa Pogoni, Kazimierza Ćwikłę, szalikiem "Portowców". Później spotkała się z kibicami, którzy zaprosili ją na mecz Pogoni Szczecin z Wisłą Płock do sektora zajmowanego przez najzagorzalszych fanów Morskiego Klubu, czyli na sektor 12. Jak się nieoficjalnie dowiedzieliśmy Dorota po zapewnieniach kibiców, że może być spokojna o swoje bezpieczeństwo, przyjęła zaproszenie.
Odp: temat ogórkowy - 03/05/2005 08:23
Z tego co wiem to w Gryfinie był Ivan i Delfin, a o dodzie nic nie slyszałem. No ale jak ma byc to oki niech przyjdzie pod zegar
Dodka na 12 z Wisła P. ?? - 03/05/2005 10:33
Jak czytamy na Pogoń.v.pl "Później spotkała się z kibicami, którzy zaprosili ją na mecz Pogoni Szczecin z Wisłą Płock do sektora zajmowanego przez najzagorzalszych fanów Morskiego Klubu, czyli na sektor 12. Jak się nieoficjalnie dowiedzieliśmy Dorota po zapewnieniach kibiców, że może być spokojna o swoje bezpieczeństwo, przyjęła zaproszenie." DOdka na 12... może być nieźle
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.