Odp: FM 2005 - 10/11/2004 15:52
W ogole jaką lipe mam, pierwszy raz mi sie włączył a teraz nie chce (wyslij raport o bledach) instalowalem 2 razy i to samo... ja sie chyba zachlastam jak mi to nie odpali:/
Odp: FM 2005 - 10/11/2004 18:49
u mnie tez gra rewelacyjnie w napadzie - batata ma sie rozumiec
polecam takze ola dac na srodek pomocy
no i na poczatku za free sciagnac paru graczy polecam szczegolnie Sypniewskiego i Ekwueme Emanuela oraz Andrzeja Szlape ...no i obrone ktora w Pogońi ledwo dyszy wzmocnic Mariuszem Malinowskim, Markiem Zajacem i Rafalem Siadaczka
mam pytanie, co zrobic zeby sprzedac gracza bo wystawilem na sprzedaz Matlaka Grzelaka Rodrigo Mauro i Julsimara i nikt nawet nie jest zaintersowany by ich kupic
Widze ze piszecie tutaj jakim skladem gracie to tez sie pochwale bo ten sklad na polmetku ligi ex zajmuje 1 miejsce z 31 pkt
Pilarz - GK - rewlacja najlepszy bramkarz ligi poki co
Siadaczka - DL - ofensywnie grajacy - srednio ale jak na Pogoń to ok
Michalski albo Marek Zajac DR - obywoje niezli
Masterniak DC - dobrze sie spisuje w obronie ale cos mu ta gra glowka w polu karnym przeciwnika nie idzie
Malinowski Mariusz DC - jak za free to dobrze czysci
Ekwueme - DMC - REWELACJA - strzela biega asytuje i przeciwnikow punktuje - jednego reda tylko zaliczyl
Kazimierczak - ML niezle chociaz ostatnio Labecki jego zmiennik duzo lepiej gra
OLO - MC Pozycja raczej nie zagrozony - strzela i asystuje
Andrzej Szlapa - MR - powtorka z CM3 01/02 - dobry pilkarz dostal wyroznienie w rankingu gracz listopada zaja drugie miejsce
Sypniewski FC - pieknie gra - najladniejsza bramka Sierpnia strzelona LEGII
Batata FC - ten chlopak wszystko robi podaje do tylu wyprowadza akcje asystuje atakuje strzela i przeciwnikow sponiewiera (jedna bramke strzelil po asyscie ....Pilarza)
Ostatnio edytowany przez: Majcher, 10 listopada 2004, 18:58 [1 raz(y)]
Odp: FM 2005 - 10/11/2004 19:21
Po zajęciu 2 miejsca w lidzie (bodajże w 3 sezonie)miałem prawo grać w trzeciej rundzie eliminacji LM.Niestety los skojarzył mnie z faworyzowanym Interem Mediolan. W sumie to pogodziłem sie już z odpadnieciem z tych rozgrywek i czekałem na losowanie grup pucharu UEFA. W pierwszym meczu u siebie tak jak myślałem poległem 1:0 ale to co sie stało w drugim meczu(do 89 minuty)przerosło moje najwieksze oczekiwania. Otóź to wyżej wymienionej minuty prowadziłem z Interem UWAGA 2:0 na San siro po 2 bramkach bataty ale nastepne 3 minuty meczu to był koszmar 3 bramy Mediolańczyków i marzenia prysły. Prysł także mój save game którego zaraz po tym meczu wyje*****(czego teraz żąłuje) bo nie mogłem sie pogodzić z ta porażka . Teraz niestety musze grac od nowa a miałem juz całkiem niezła paczke. DO czego może doprowadzić człowieka jedna porażka w eFeMie??
Odp: FM 2005 - 10/11/2004 22:13
W pierwszym sezonie zdobyłem Puchar Polski, wygrywając z Amicą w dwumeczu 5-3 i zająłem 7 miejsce w tabeli, a miałem szanse na 4 :-/. Wzmocniłem się Tarachulskim, Kusiem i Gargułą i Gołosiem, niestety ten pierwszy nie okazał się wzmocnieniem i zająłem 10 miejsce w tabeli, a Gołosia i Gargułę polecam. Postamowiłem zmienić taktykę i skład. Z free ściągnąłem Michała Stasiaka, Kriżanaca, Dziewickiego, Burkcharda, Kukiełkę i Włodarczyka. Teraz jestem wiceliderem, mam 2 punkty straty do Wisły. Włodar jest liderem w klasyfikacji strzelców, Pilarz zaliczył debiut w reprezentacji i tylko problem mam z podpisaniem nowego kontraktu z Batata, ale coś wymyśle.
Odp: FM 2005 - 10/11/2004 22:34
Rozumiem, że wszyscy zachwalacie Batatę, bo rzeczywiście drybling i technikę to on ma...........ale u mnie jedzie od połowy sam na sam z bramkarzem i strzela albo w niego albo w........trybuny.....pomóżcie może podsuniecie jakis pomysł kogo kupić za niedrogie pieniądze:>
No to ładnie... ja znam goscia co łapał za monitor ale sie opanował... a ja zdobytym doswiadczeniem w CeeMie chowam klawiature i napierdalam w biurko ...ewentualnie w sciane No bo nie lubie jak mi strzelają w 90 minucie
Po zajęciu 2 miejsca w lidzie (bodajże w 3 sezonie)miałem prawo grać w trzeciej rundzie eliminacji LM.Niestety los skojarzył mnie z faworyzowanym Interem Mediolan. W sumie to pogodziłem sie już z odpadnieciem z tych rozgrywek i czekałem na losowanie grup pucharu UEFA. W pierwszym meczu u siebie tak jak myślałem poległem 1:0 ale to co sie stało w drugim meczu(do 89 minuty)przerosło moje najwieksze oczekiwania. Otóź to wyżej wymienionej minuty prowadziłem z Interem UWAGA 2:0 na San siro po 2 bramkach bataty ale nastepne 3 minuty meczu to był koszmar 3 bramy Mediolańczyków i marzenia prysły. Prysł także mój save game którego zaraz po tym meczu wyje*****(czego teraz żąłuje) bo nie mogłem sie pogodzić z ta porażka . Teraz niestety musze grac od nowa a miałem juz całkiem niezła paczke. DO czego może doprowadzić człowieka jedna porażka w eFeMie??
istnieja programy do odzywskiwania danych !! sproboj
Rozumiem, że wszyscy zachwalacie Batatę, bo rzeczywiście drybling i technikę to on ma...........ale u mnie jedzie od połowy sam na sam z bramkarzem i strzela albo w niego albo w........trybuny.....pomóżcie może podsuniecie jakis pomysł kogo kupić za niedrogie pieniądze:>
na samym starcie duzo dobrych jest za free - naprawde mozna na nich zbudowac bez wiekszych kosztow dobra pake
Odp: FM 2005 - 11/11/2004 11:10
Widze ze wszyscy chwal Batate a u mnie gra fatalnie...min. ocena na mecz to 6. za to rewelacja Olo na 19 meczy 12 bramek. Takze jak Majcher polecam Sypniewskiego( teraz zaluje ze sie nie staralem o niego. Gra w wisle plock i na 11 meczy 9 bram.)M.Mika ---> u mnie totalna pomylka?? Niepoznaje takze Kazmierczaka. w CM03/04 kazda pilka na przedpole to jego gol a tutaj kombinuje jak kon pod gorke.
Sklad :
Pilarz(Fabiniak) - Michalski , Celeban , Jurkowski , I.Adamski - Parzy , Grzelak , (srodek jest problem ale czesa ustawiam) Batata , Kazmierczak - Olo(Milar) , Moskala(Bugi , Niedzwiecki)
jak narazie 10 miejsce na polmetku sezonu- 1 sezonu
Odp: FM 2005 - 11/11/2004 12:25
Ja gram 2sezon i po rundzie jesiennej jestem na 4 miejscu ale to daje mi zaledwie Intertoto Bo WSZYSTKIE! polskie kluby przegraly swoje dwumecze w preeliminacjach do eliminacji P. Uefa!! A Wisla awansowala do CL i przegrala tam wszystkie mecze strzelajac 1 bramke. Konsekwencja tego bylo spadniecie Polski na 24! miejsce w rankingu Uefa. A reprezentacja to tez porazka w swojej grupie zajela 4 miejsce! (1. nglia 2.Walia 3. Austria)
P.S. Czy w przerwie zimowej ustawiacie trening na Pre-season czy zostawiacie na default??
Odp: FM 2005 - 11/11/2004 13:17
mam do was pytanko. Czy zmieniacie taktyke podczas meczów wyjazdowych albo cos innrgo zmieniacie w składzie bo ja na wyjazdach wszystko w dupe dostaje a usiebie jestem niepokonany
Odp: FM 2005 - 11/11/2004 13:39
E tam d'alessandro. Nie zrobisz w życiu tego update. A co do tej twojej wypowiedzi, że rowina nie ma w twojej ekipie to się z tym zgadzam, bo od teraz nie ma mnie już w twojej gównianej ekipie.
P.S. Pomagam konkurencji (wiesz o kogo chodzi) w naprawianiu twoich błędów jakie zrobiłeś w Pogoni.
np jakie?
Osobiscie wątpie w powodzenie takich programów... stwierdzam to na moim przypadku. Mam jeden na dysku (instalka 1,50 MB) jak chcesz moge Ci podeslac mailem - tylko daj adres. Program sie nazywa "Drive Rescue"
Odp: FM 2005 - 11/11/2004 13:52
no to u mnie sie Batatta razem z Kazmierczakiem przelamali. co prawda po 4 kolejkach rundy rewanzowej zajmuje 11 pozycje ale 3-1 z Wisla K. robi wrazenie. Boli przegrana z Katowicami 3-4. Jezeli klub przedluzy mi kontrakt to trzeba zrobic jakis transfer do srodka bo w pomocy sie jakos nie klei.
Co do treningu to zostawilem go Rafalowiczowi. A i zapomnialem wspomniec wczesniej ze jestem bardzo pozytywnie zaskoczony gra K. Michalskiego. Zdecydowanie lepszy niz w CM03/04. Nie ma takiej dziury po prawej flance. Co do taktyki to wkoncu gra moich grajkow wyglada o niebo lepiej, pozmienialem troche w opcjach i gra stala znacznie dynamiczniejsza
np jakie?
Osobiscie wątpie w powodzenie takich programów... stwierdzam to na moim przypadku. Mam jeden na dysku (instalka 1,50 MB) jak chcesz moge Ci podeslac mailem - tylko daj adres. Program sie nazywa "Drive Rescue"
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763448359 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.