Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Transfery na I lige !!!!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
mike
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8078 dni

*

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/06/2004 12:03
o kurwa. tyle w kwestii komenatarza.

ps. do tych co mowia "jebac Ptaka". przeczytajcie sobie newsa na oficjalce. Cytuje:

"Zarząd MKS Pogoń Szczecin SSA rozwiązał dziś na wniosek trenerów kontrakty z następującymi piłkarzami: Bogusławem Wyparło, Radosławem Bilińskim i Arturem Andruszczakiem."

A wiec podziekujecie Pietrzakowi i Malurze. Swoja dorga jakbym uslyszal, ze nie widza mnie trenerzy w skladzie tez bym odszedl. [Ostatnio edytowane przez .mike.: 2004-06-30 12:15]

olo84
Kibic
Na forum od 8899 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/06/2004 12:10
POJEBANI !!!! Tyle z mojej strony.

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
GRZ
Kibic
Na forum od 8311 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/06/2004 12:18
Kurwa no brak slow normalnie:( Bili-nie znajduje wytlumaczenia... Bodzio-mial wypasc zima zostal i uwazam ze sie sprawdzil Andrut-gral niewiele to fakt ale to glownie przez kontuzje. W dzisiejszej GW jest z nim wywiad i mowi ze wszystko jest ok wiec dlaczego go wyjebali? Ciekawe kto w ich miejsce? Za Biliego jedynym wzmocnieniem bylby Rachwał.. Andruta cenie wyzej niz Giuliano (tego z czasow gry w Widzewie) A za Bodzia? Pilarz? To juz chyba lepszy Przemek Norko:P Jak maja zamiar sciagnac Michalskiego i innych emerytow to pierdole ten interes.. Ptak nas poprostu wyruchal! Duzo osob kupilo karnety wiec i tak bedzie mial publike.. Spasc raczej nie spadnie bo watpie zeby Pogoń byla ostatnia a jak nie dostanie terenow (lub chuj wie czego) to przed nastepnym sezonem odleci..

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
Necro100
Kibic
Na forum od 8065 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/06/2004 12:21
jedno słowo: popierdoleni =/

Tu byłem.
Mick
Kibic
Na forum od 8160 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/06/2004 12:38
> A mi bedzie brakowalo tylko Bodzia W. To swietny bramkarz.Co do Andruszczaka i
> Bilinskiego to nie bede za nimi tesknil!!!

mi też najbardziej bedzie Bodzia brakowało.. ale teraz pytanie kto bedzie 1 bramkarzem?! prosze nawet nie mówicie że Pilarz, a nawet gdyby to kto bedzie 2 bramkarzem? Fabniak ?

wiec czekać na transfer dobrego bramkarza
ps. kogo jak kogo ale nie sadziłem że bedą chcieli wywalić Bodzia....

Obrazek jpg wstawiony na forum
pm53
Kibic
Na forum od 7951 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/06/2004 12:50
Wywalenie tej trójcy to rzeczywiście lekkie zaskoczenie ale czemu od razu takie komentarze. Czy już nie pamiętacie jak większość najeżdżała na Ptaka za wypieprzenie Drumlaka? I co za parę miechów jak Drumi przeszedł do Srakowii i jak zaczął szymieć to już nikt nie miał Ptasiorowi tego za złe.
Stare rosyjskie przysłowie mówi Pożywiom uwidzim. Teraz trzeba w ich miejsce kogoś sprowadzić bo co prawda to prawda ale Pilarz na bramie to 0:8 w pierwszym meczu z Legią.

SEMPER FIDELIS
LKS POGOŃ LWÓW 1904 - 1939
km
Kibic
Na forum od 7952 dni

*

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/06/2004 12:52
na jednej z nieofcjalnych www Pogońi dokladnie jest wyjasnione odejscie Wyparly,ktorego mi szkoda.Rowniez zal Bilinskiego :|

muniek
Kibic
Na forum od 8383 dni

*

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/06/2004 13:07
> na jednej z nieofcjalnych www Pogońi dokladnie jest wyjasnione odejscie
> Wyparly,ktorego mi szkoda.Rowniez zal Bilinskiego :|

Jesli myslimy o tym samym to jest to jedna z wiekszych bzdor jakie niedawno uslyszalem. Sugerujesz sie przemysleniami jakiegos goscia ktory chce zostac anonimowy. Przeciez to jest spiskowa teoria dziejow!

Kto nie pije ten donosi....
Jay-J
Kibic
Na forum od 8451 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/06/2004 13:07
Ja powiem tak: Ptak! CO? Ty kur... i tyle w tym temacie. Jestem niesamowicie wściekły... po prostu aż kipie. Andrut to jeden z najlepszych prawych pomocników w Polsce, błędem było pójście do Zagłębia bo tam tak jak i inni tylko się cofnął, a w Pogoni miał pecha bo kontuzje go nękały. Ale liczyłem że w pierwszej lidze będzie podstawowym zawodnikiem, dlatego zdziwiłem się że ściągają Giuliana bo jest jeszcze Parzy. Biliego wywalają by zrobić miejsce Michalaskiemu... to boli. Co do Bodzia to też się do niego przywiązałem bo jednak przez cały rok był pierwszym bramkarzem, a oni go tak wywalają. Jutro pewnie wyleci Olo, Master, Matlak i K.Michalski... na ich miejsce przyjdą Żuberek, Rodrigo Carbone, Krysiński... jak dla mnie bomba.

Obrazek gif wstawiony na forum
Pawel211
Kibic
Na forum od 8006 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/06/2004 13:09
K**** co ich pojebało jak mozna wywalać tak doświadczonych graczy jak Wyparło i Biliński przeciez Wyparło był najmocniejszym naszym punktem a Biliński jak juz grał to grał bardzo dobrze i z pewnością przydałby się w 1 lidze nierozumiem takiego czegoś :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Mati.
Kibic
Na forum od 8180 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/06/2004 13:11
nie rozumiem tylko czemu Bilińskiego wyjebali....to mnie tylko zastanawia..

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
Pit.
Kibic
Na forum od 8080 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/06/2004 13:15
Ja bym się zdziwił gdybym potrafił się jeszcze zdziwić (jak to Łona wrzucał):P [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-06-30 13:15]

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
HEeehee
Kibic
Na forum od 8225 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/06/2004 13:16
NO szkoda mi ich:/
tylko ze teraz to na pewno sciagna jeszcze jakiegos bramkarza bo sam Pilarz nie starczy... i mam nadzieje ze odejscie ich nie rozpocznie niszczenia naszego klubu!
a tak swoja drogą to gdy odchodzil Drumlak to tez wszyscy plakali i gadali tyle rzeczy na Ptaka a jakos i tak awansowalismy, moze te decyzje są jednak bardzo prawidlowe:P

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
borsuk
Kibic
Na forum od 8996 dni

**

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/06/2004 13:22
Hahahaha <--to jest moj komentarz do tego calego tematu:D

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8307 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/06/2004 13:24
chujowa sprawa, zaczynam sie bać i szaro widze Pogońw 1 lidze:(

Na zawsze Pogoń
muniek
Kibic
Na forum od 8383 dni

*

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/06/2004 13:35
Szaro widzisz a to niby dlaczego? Bo odszedl Adruszczak ktory moze jest i dobry ale przez caly sezon praktycznie nic nie wniosl? Wyparlo ktory jak dla mnie wpuscil to co mial wpuscic?

A tak wogole to przypomina mi sie troche sytuacja z zimy.... Wszyscy (wiekszosc) jebala Ptaka ze srakowia sie wzmacnia jakimis niesamowitymi grajkami (i tak naprawde tylko Bojarski sie nadal) ze inni tez maja jakies wyjebane "paki" a u nas nic.... Efekt kazdy widzi... Mysle ze trzeba troche wyluzowac i poczekac na efekty tych decyzji, na pierwsze mecze, na gre, zaangarzowanie druzyny, atmosfere itd. Proponuje pare bosmanow i czekac na pierwsze sparingi.

Kto nie pije ten donosi....
km
Kibic
Na forum od 7952 dni

*

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/06/2004 13:35
> > na jednej z nieofcjalnych www Pogońi dokladnie jest wyjasnione odejscie
> Wyparly,ktorego mi szkoda.Rowniez zal Bilinskiego :|

Jesli myslimy o tym
> samym to jest to jedna z wiekszych bzdor jakie niedawno uslyszalem. Sugerujesz
> sie przemysleniami jakiegos goscia ktory chce zostac anonimowy. Przeciez to jest
> spiskowa teoria dziejow!

No rozumiem.to wszystko nie jest prawda...jednak niektore z tych szczegolow wypisanych sa prawdziwe i znaczace w rzadach Pogoni. :|

FLN
Kibic
Na forum od 8139 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/06/2004 13:50
Co to duzo mowic jak sie pozbywa zawodnikow z podstawowego skladu, ktorzy odgrywali w zespole znaczace role.A co do Andruszczaka to trzeba pamietac ze na jesien byl nieprzygotowany do sezonu, tak samo na wiosne kiedy leczyl kontuzje.Uwazam, ze Andruszczak dobrze przygotowany do sezonu bylby jednym z najlepszych prawych pomocnikow w lidze.
A na ch.. trzymaja w zesole Rodrigo,Mauro,Magdonia ktorzy nic nie pokazali i grzali lawe?A co do Pilarza do podczas meczu z Belchatowem pokazal co potrafi wpuszcza wszystko co leci do bramki, niepewny w grze na przedpolu- z takim bramkarzem to o czolowych miejscach w pierwszej lidze mozemy zapomniec.
A na ch.. nam emeryt Michalski(nigdy nie lubilem tego zdrajcy czyt.przejscie z Legii do Widzewa) gosciu jest nieprzygotowany do sezonu.A zreszta na srodku obrony juz bardziej wole Julcimara z Masternakiem.

Zieny
Kibic
Na forum od 7987 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/06/2004 14:12
szkoda Bodzia, bo jednak Pilarz jest za słaby, a może chcą Fabiniaka na bramkę postawić

Łobez zawsze z Pogonią
...
Kibic
Na forum od 7918 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/06/2004 14:15
Uwazam ze Bilinski jest bardziej wartosciowym defensywnym pomocnikiem niz Michalski ktory juz jest wypalonym grajkiem!!!! A to ze odchodzi Wyparlo to kompletne nieporozumienie!!! Jak bedzie bronil Pilarz to przegramy z Legia wiecej niz ostanio :hjtwofinger: Chyba lepiej bedzie jak Antoś Ptak stanie na bramce :D

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772452944 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005